-
Axl♥
Jéžiši,pčoš sem lezou lidi co Axla nebo GNR nesnášej neznaj? =/ Umíte akorát tk provokovat ale hodně dobrou hudbu asi neznáte?!? V yznáte akorát tak vymejvárny mozků pořád a pořád dokolečka "TUC TUC" =P =O! Jste trapný! Axl je nejlepší zpěvák všech dob a kr¨do pochybuje,tak s tim nic neudělá =D =P je to můj názor a myslim si,že nejsem sama kdo si to myslí =) Axl + Old GNR 4ewer! =*** *3* *14* *15* -
-
Re: Axl♥
Napsala jsi to moc hezky..!já taky říkam že Axl je supr..a já ho mám moc ráda i GnR...no je mi to moc líto že nektorí lidi tu psali o Axlovi a GnR špatné veci
-
-
HAPPY BIRTHDAY AXL! ♥
Dear Axl:
I wish you only the best! =)
Far too much luck,crowd love and that's most important...the most health!
..And with the view of it always that much tiptop sings! =*
You are the best singer in the world (for me) ;)
I love you! ♥
Your fans - Mary =)* -
Přání k narozkám
Happy fuckin' birthday Axl :) -
Chci se zeptat, GNR hrají glam metal?
-
-
GN'R v žádném případě nehrají glam metal, mají svůj osobitý styl, který je pro zarytého fanouška rozpoznatelný od prvních tónů skladby, třeba já GN'R poznám na první dobrou (a třeba to ani není kvůli tomu, že mám od nich naposlouchané snad všechno *1* ). Každopádně jako zástupce glam metalu bych uvedla například Twisted Sister, rozhodně i Quiet Riot by k tomuto stylu seděli. Abych se dostala k žánru GN'R - respektive k upřesnění, jejich styl by se dal nazvat hard rockem s jakým si náznakem heavy metalu *3*
-
-
narozeniny
Všechno nejlepší k narozeninám Axle!! *3* -
Happy Birthday
Vše neeej Axle :)) -
happy birhtday
jsi ten nejůžasnější zpěvák na světě *14* -
axl
nechápu co proti němu všichni mate -
bohužel...
Nepudu poněvadž je mi 13... *4* -
-
Re: bohužel...
Nebyla jsem, ale mám jiný problém...tři malé děti za zadkem :-) Asi mi to není souzený ho někdy vidět naživo :( -
Re: bohužel...
to mě je taky 13 ale chtěla sem jít ...ankonec z toho sešlo *5*
-
-
Rozhodne jeden z najlepších rockových frontmanov a spevákov vôbec, holt osud mu asi neprial, ale teším sa, že sa dali GnR zase dokopy a želám veľa úspechov. :)