Přejít na výpis diskuzí

Axl Rose

OSOBNOST 31.12.2006 
122 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Good GNR *3* *4* *5*
  • Happy Birthday Axl! *14*
  • to je teda fakt originalni biografie...okopirovat to z wikipedie umi kazdej :D
  • FUCKOFF NEW GNR! Nirvana 4ever.
  • pro míšu!můžeš mi všechny moje chyby napsat
    • Např.Kurtovy fanynky a ne Kurtovi...podle mýho názoru a ne názora...:) Chybí ti hromada čárek, věty se začínají velkým písmenem, jména se obvykle píšou taky velkým písmenem (Kurt, Axl), písmenka ti vypadávají...příště si to po sobě lépe přečti :)
      • ale já nepíšu moc čárky,ale věř,že vím kam se píšou.vím,že se píšou velký písmena u jmen a na začátku věty.a to jsem se asi jenom přehlídla,ale já žádný "kurtovY fanynky a věřím,že češtinu umíš *1*
        • aja.85
          Sis tu reputaci zrovna nevylepšila...
  • Všechno nejlepší k narozeninám, Axle *4* Jsi můj idol od mých 16 let, a to navždy...a mám radost, že k tvému 50.výročí budou Guns n´Roses uvedeni do rock n´rollové síně slávy *14*
  • Fuck Nirvana, GUNS N' ROSES forever, bitches!
    • Both <3
      GUNS N' ROSES and NIRVANA never die! *14*
  • Kurt bol hov*do ktoré nedokázalo dokopy nič...a nie, nezomrel, on sa odjebal sám...a to dokáže len narušený človek..Možno je Axl namyslený kretén, ale aspoň nie je psychicky narušený ako bol magor Kurt..chvala bohu že je tam kde je..o jedného magora menej..
    • Iwo, sorry, ale seš k*áva :-)). Nic proti Axlovi, G 'n R mám ráda a že se ti dva nesnesli je mi totálně šumák. Jako osobu (a vlastně i umělce) mám Kurta nesrovnatelně radši, ale o to nejde, ani o to, že říct, že frontman kapely, která je nejznámějším představitelem grunge, kterej, ač nebyli sami, definovali v podstatě až oni, nic nedokázal, je přinejmenším nefér. Ani to, že Kurt byl na veřejnosti takovej, jakej asi byl a na nic moc si nehrál (na rozdíl od Axla - nic proti tomu, šou dělá skoro každej a je potřeba, já mám ale radši přirozenost). Ale říct, že je dobře, že je po něm, když o okolnostech jeho smrti víš prd (třeba to ani sebevražda nebyla, třeba jo a i tak), je výplod kravskýho a netolerantního myšlení. Nevim, proč si prostě nemůžeš mít ráda Axla a Kurta si do huby nebrat...
      • nie.....bola to nafingovana vražda :D :D a Kurt bol uplne prirodzený na verejnosti zatiaľ čo Rose je namyslená primadona....takže asi je prinajmenšom nefér povedať že Axl sa na verejnosti na niečo hrá keď vieš o ňom prd .... takže sorry ale keď som kr*va ja tak si ňou na 100% aj ty ;)
        ja som reagovala na komentár kde bolo napísane že radšej mal skapať Axl ako Curt....takže Kurta do huby brať budem a ty si ďalej o mne mysli že som kr*va tak ako si to ja myslím o tebe ;)
        ako vidíš v tomto sa nezhodneme tak si zastávaj svoj názor na Kurta a Axla a ja si budem robiť to isté :-P
        • A pro Tvou informaci :DD (haha), jedna z teorií JE, že to byla vražda. A z rozhovorů s nim JDE cejtit pokora a přirozenost. A měl jednu vlastnost, která by se dost lidem mohla hodit - Eddiemu Vedderovi řekl: "Jako člověka si tě moc vážim, ale pořád si myslim, že tvoje kapela stojí za houby." Aneb: Můžem si někoho vážit, i když se nám jeho práce do vkusu netrefila. Tohle vaše "buď a nebo" už mě se*e.
        • Takže chceš říct, že Axl se nechová arogantně? Záměrně nepíšu "je arogantní", protože se tak může jen schválně chovat, ne takovej bejt. Když někdo napíše, že měl umřít Axl a ne Kurt, tak se umíš bránit jen tím, že měl chcípnout Kurt? To je jako rozumnej argument, jo? Máš vůbec nějakej vlastní názor a ne se jenom pořád stavět do opozice ve snaze bejt co nejdrsnější? Já se s tebou ani shodnout nepotřebuju - 1000 lidí, 1000 názorů a vkusů a já je respektuju všechny, ale přát někomu smrt....? Jen proto seš u mě k*áva, ne proto, že žereš Axla. A každej, kdo si naše příspěvky přečte, si udělá obrázek sám....
  • Olin:ty s Axlem asi žiješ, vidˇ?Jak tedy můžeš říct, že jako člověk nestojí za nic. To může napsat jenom bezcharakterní, závistivej člověk jako jsi ty!!
    • Re:

a jak můžeš ty řict že Axl je špatnéj!!Ani ty s ním nežiješ!!ta!!nech ho bejt..Víc je to jeden spevák na kterho nikto nemal!!
  • Lidi co je s váma, takovej charakter a nikdo sem nedá ani fotku... Jdu to napravit... Snad mi sem něco daj... *3* Bye woe *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit