Přejít na výpis diskuzí

Barbora Kroužková

OSOBNOST 13.5.2008 
242 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Báro jsi moc hezká a velice příjemná, ale ten účes jen po bradu byl více sexi a moc ti slušel. Myslel jsem , že pújdeš vzadu více do vytracena.
    • Já bych to vzala celkově na krátko , např. něco jako Markéta Fialová. Jana
    • Příjemná hezká profesionálka. I já bych byla pro asymetrický účes s vystříhaným krkem. Tento účes se pomalu vrací- je nenáročný na údržbu a k typu Báry jako dělaný. Co na to ostatní diskutující a Bára.

Tereza
      • K tomuto účesu už směřovala a určitě měla pokračovat k tomu vystříhanymu krčku, nebo ještě dál úplně na krátko s odhalenýma ušima.
  • Poděkování.

Děkuji mnohokrát Barboře Kroužkové k vyfotografování s mojí osobou dne 10.1 2011 v budově České televize na Kavčích horách v Praze. Je to velmi sympatická žena. Zdraví její souznitel v dnu narození Kamil Točík *14* *14* *14*
  • No jsem docela překvapen!!!

Jsem překvapen kdo sem dal další celebritu narozenou 6.září *3* . Pokusím se jako v minulosti zkontaktovat a pořídit foto. Zdraví Kamil *14* *14* *14*
  • Je dobrá

Řekl bych že velmi dobrá a chytrá. *4*
    • Re: Je dobrá

Jistě "souhlasím", pouze stále "nevím" jestli "jatá", potroublá či prostě hloupá?! Viz. "nechápavost" v rozhovoru se zástupcem sdružení nájemníků dne 26.1. 2011.

P.S. Jinak se svým kvílivým hlasem, vhodným k rozhánění snad bouřkových mraků, by patřila, a to v lepším případě, tak do "počasí"! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit