Přejít na výpis diskuzí

Barbora Kroužková

OSOBNOST 13.5.2008 
242 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem na tom názorově stejně jako tady Filip, mě je teda 19, a líbí se mi moc. Nejlepší je, jak se vždycky usměje po přečtení zprávy. :)
  • Velmi sympatická a podle mého úsudku také velmi inteligentní mladá paní. Když jsem zde viděl, že má paní Kroužková téměř 40 let, zůstal jsem v úžasu. Vypadá neskutečně dobře!!! Na 40 bych jí opravdu netipoval. Mám ji velmi rád, když je ve vysílání ČT24 ona, tak je to vždy mnohem lepší než když je tam kdokoliv jiný! Mám Vás moc rád a doufám, že Vás uvidím i nadále na obrazovce ;)
    • I kdyby vypadala jako miss world je to jen pizda z čt1,nejneobjektivnějšího média v zemi.
    • Milý Filípku,mě je 24 let a Barboře jsem tipovala aspoň 45,obzvlášť když
      je v televizi už asi 20 let nebo déle.. *15*
  • jan.wasserbauer.948
    Jsem rád, že jsem náhodou narazil na rozhovor paní Barbory s Lubomírem Zaorálkem. Celý rozhovor je zážitek. Děkuji oběma co nejsrdečněji.
    Aby nevznikl omyl. Stranu pana Zaorálka volit nebudu, ale uznávám ho.
    Jen by se nemusel až tolik "navážet" do pana prezidenta.
    jw *4*
  • S panem Středulou bylo zajímavé Váš rozhovor sledovat. Zejména když jste jej poučovala, že vítězná koalice může v PS prohlasovat j a k é k o l i v návrhy. Bylo to opravdu poučné.
    • no poučovat to umí....
  • Jste velmi mladá
  • ........nebylo by špatné začít pilovat český jazyk,existují v češtině i takové takové disciplíny jako stylistika,rétorika a fonetika....... *5*
    • podepisuji..... taky dikce a navíc doporučovala bych aby se pozorovala jak kroutí ústy a vůbec práce obličeje... je to děsné...kdyby vypnula zvuK a POZOROVALA SE JAK SE TVÁŘÍ/ SPÍŠ KSICHTÍ/.. ASI BY NA OBRAZOVKU NEVLEZLA. NAPROSTO NESEBEKRITICKÁ...Asi jí nedošlo, že je vidět , že není v rozhlasu kde ji nikdo nevidí.....
      • To ksichtění je opravdu dost hrozné. A už je také za tu dobu co působí v mědiích dost "oražená", důležitá a místy i arogantní. Zpátky do rozhlasu a bude to lepší! Jirka.
  • jste opravdu snaživá.Pracovala by jste bez jakého koliv omezování?
  • jste báječná
  • barco jsi nejen hezka ale i chytra a jak tak sleduju tve diskuze tak i vzdelana a mas prehled drzim palce a nedej na negativni reakce sama vis co delas a ti chytrolini ti nesahaji ani po kotniky cau miros z karvine
  • Paní Kroužková,
    když už jste jednou zaměstnaná u veřejnoprávní televize , tak by jste měla být nestranná což se ale na ČT asi nesmí. Veřejnoprávní televize by se měla chovat úplně jinak a měla by přinášet nestranné, vyvážené a věcně přesné informacea né se chovat jako bulvár ke kterému vy osobně přispíváte Vašimi komentáři.
    • Ty jeden šášo, Barbora Kroužková si to tu jistě nepřečte takže tvoje levičácké zvratky si strč někam *12* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit