-
Zprávy čtete dobře, ale váš výkon v Hyde Parku byla katastrofa. Proč si zvete hosta, když mu stále berete slovo, bazírujete na přesných číslech snažíte se divákovi vnutit svůj pohled nebo pohled muslimských diplomatů ... Vzpomněl jsem si na čt v dobách normalizace ... jen s tím se to dá porovnat ...
-
Paní Kroužková,
dlouho jsem se snažila věřit v nestrannost ČT. Bohužel moderování Vašeho Hyde Parku 28.1.2015 mi definitivně otevřelo oči. Nezlobte se na mě, ale byla to ubohost co jste předvedla. Nejsem žádný protiislamistický fanatik, ale pan Konvička mluvil velmi dobře. Z Vás byla doslova cítit averze. -
Hydepark 28.1.2015 byla moderátorská katastrofa. Předpokládal jsem, že host se zve proto, aby divákům něco sdělil, a pak je na divácích, aby si udělali nějaký názor. Díky konfrontační poloze moderátorky jsme se nedověděli nic. Vyžadovat neustále nějaká konkrétní čísla, jména a místa, když moderátorka sama na podobné protiotázky hosta nedokáže odpovědět, nesvědčí o její dobré přípravě. Donutit hosta k číslu 61,5 muslima je trapas moderátorky, ne hosta. Možná chce paní Kroužková působit investigativně, dnes to však byla spíše pavlač.
-
Paní redaktorko, přesvědčila jste mě, stal jsem se stoupencem pana Konvičky
-
neprofesionalni pristup v hydeparku 28.1.2015 . b.krouzkova davala najevo ze stoji na strane muslimu , neuvedomuje si jake nebezpečí nam hrozi .myslim si ze byla předem politicky ukolovana ma byt nestrana a to neni
-
Katastrofa v hydeparku !Prosím ukončete Vaše působení v tomto pořadu.
Byl to profesionální pořad - před Vašim nástupem.
Petr -
Agresivní, ošklivá,leč politicky uvědomělá.
-
Bára je příjemná hezká zěnská . Každý někdy udělá chybu to je lidské.
V předchozích komentářích k jejímu účesu, bych se také přiklonil k hodně krátkému mikádu vzadu až do vytracena. co na to ostatní diskutující. -
-
Naprosto se vším co píše Petr souhlasím a k účesu jen tolik krátké na krku vystříhané opět se tento účes vrací a je to moc dobře.
Petra hair-salon Brno -
Určitě bych to výrazně zkrátila , ale mikádo zachovala . co se týče délky na krku , tak vystříhat ano, ale ne do vytracena.
Báro, fandím Vám , nebojte se do toho jít.
Za kadeřnictví v Brně
Ivana
-
-
Její přihlouplé, zavádějící a spekulativní otázky ji jednoznačně charakterizují. Ptá se jako mentálně postižená nána a drbna na tržnici. Dnes svou hloupostí perlila při dotazování odborníků na leteckou (malajsijskou) katastrofu. Tato jednoduchá, naivní "redaktorka" kladla tak hloupé a zavádějící otázky, že skoro všichni tázaní odpovídali že nechtějí spekulovat, s jejím a jim vnucovaným názorem nesouhlasí, že je důležité objektivní vyšetření katastrofy. Nechápu, jak může pokládat tak spekulativní a dětinské otázky, na které bude čas tak za týden a na které nelze nyní odpovědět. Myslí si přitom, jak moudře se táže. Opak je pravdou! Jeví se mně jakou napudrovaná, vypjatá, sebestředná a hlavně hloupá exhibicionistka, za což ji může dobře platit jen ČT, potažmo my! Už jednou vyletěla pro neschopnost vedení pořadu "21" a měla by skončit i na ČT24! Copak nejsou moudřejší, duševně zdravé a vyrovnané ženy k dispozici? Copak to vedení nevidí, nebo je na stejné úrovni?
-
-
Vždy je velmi zajímavé, když někdo někoho kritizuje, tak se bojí podepsat celým jménem. Jen aby on byl čistý!!! Barbora Kroužková je sympatická moderátorka, a osobně jsem s ní hovořil a vyfotografoval se. Kritika není na místě, protože každý s kritizujících si myslí, jak by to udělal vše na světě zvládal nejlépe, ale opak je pravdou!!! Neumí nic, než kritizovat a proto se bojí i za tu svojí kritiku podepsat. Barborko, přeji vám k následujícím narozeninám vše nejlepší. Zdraví Vás souznitel v dnu narození Kamil.
-
-
Korunovace krále Španělska na čt 24.Škoda, že celkový zážitek z přenosu byl znehodnocen moderátorkou.Mezi hosty - výkladem pana Forejta působila jako sud plný zloby a žluče.Její nemístné otázky na španělského hosta jedna hrůza, škoda, že neměla takové otázky na naše minulé dva prezidenty.Snad se dočkáme, že bude tato uřvaná moderátorka, včetně svých kolegů jí podobných , nahrazena.Ale je otázka , kde brát .maruška
-
-
Marusko vite co? Mam napad :-) Poslete zivotopis jiste budete skvela!
-