-
Vážená paní redaktorko, jsem pravidelným divákem ČT24. Nemám čas sledovat monotématické pořady typu případ paní Nagyové, jaký běží v této chvíli na obrazovce. Pustil jsem si ho jen na chvíli a jsem zděšený. Místo toho, abyste pochválila pana Šlachtu za to, že se snaží učinit něco v tom našem politickém a ekonomickém Augiášově chlévě, dusíte ho nesmyslnými dotazy a stavíte ho do pozice člověka, který by se měl zodpovídat z nějakých nezákonných praktik. Myslím, že byste se nad sebou měla zamyslet a zejména se zamyslet nad tím, co je třeba dělat, abychom se nemuseli za Českou republiku v cizině stydět. Pokud se i redaktoři ČT staví proti objasnění nepravostí, které všichni vidí, jen možná vy ne,je to s námi již hodně smutné. Prosím, opravdu se nad sebou zamyslete. Ladislav, Hradec Králové
-
Text Vašeho příspěvku *3* *14* *4* *4* *4* *4*
-
Paní redaktorka je stará bolševická škola. Její komunistická arogance, s jakou presentuje své, či placené názory se dá doslova krájet. Je dobře, že si ČT pěstuje takové kádry. V nejbližší době budu odhlašovat poplatky za příjem TV. Nejsem blázen, abych platil to, co nemíním sledovat.
-
Vážená paní Kroužková, viděl jsem na ČT Vámi vedených více rozhovorů s politiky. Nevím, kdo a proč Vás tam nastrčil, ale rozhodně nejste schopna objektivního a hlavně nezaujatého vedení rozhovoru. Působíte jako Goebelsovský propagandista, hulvátsky skáčete lidem do řeči a vedete dlouhé monology ve chvíli kdy jiní hovoří a bráníte jim dokončit větu a svobodně se vyjádřit. Podsouváte diskutujícím demagogicky Vaše představy a manipulujete rozhovor tak, aby výsledná odpověď obsahově vyzněla podle Vámi předem stanoveného záměru. To už můžete začít dělat komentáře tak, jako to na ČT dělával jistý komoušský propagandista a provokatér Jambor, a nikoho si k rozhovoru ani nemusíte zvát. Vaše práce v ČT je obrázkem prodejnosti a úpadku hodnot současné společnosti.
-
-
Souhlasim, ovsem to platí jen, pokud nemá za hosty pana Abbase nebo pana šádího, kterým leze nechutně do zadnice,a můžou třeba vyprávět, ze je spravne zeny kamenovat. Mam dve dcery a priznam se, otvírá se mi kudla v kapse.
-
Vážený pane, přesně jste vyjádřil můj názor, který sama tak neumím zformulovat. Obzvláště včerejší sprostý rozhovor s paní Gajduškovou (i když nejsem její příznivec) mě vytočil. Hezký den J.
-
-
Moc vam fandim a ty co vas pomlouvaji at se podivaji na sebe jsou to strasidla hodne uspechu. Vas fanousak Jarosjav N. *3*
-
-
zalez špíno
-
-
Skvělá práce při dnešním maratonu komentářů ze sjezdu ODS!
-
*14* dobrý večer konečně jsem se odhodlala vyhledat něco víc o p.kroužkové oba s manželem jí velice fandíme a rádi ji na 24sledujeme-přejeme hodně úspěchů v práci a spokojený rod.život
-
Horší redaktorka než .Kroužková v ČT není! Její dikce, stupidní otázky,její rádoby komentáře prostě jedním slovem HRŮZA. Redaktory v ČT až na malé vyjímky by mělo vedení vyměnit za kvalitní redaktory.
-
-
Zato ty si kresavice *16*
-
-
Miluji Vás.
-
Jste krásná žena.