-
kde ste vzali tu statistiku *9* wqs
-
*14* Skvělá práce děkujeme.
-
Jako koncesionář ČT mám snad právo očekávat pořady, kde budou PROFESIONÁLNÍ, OBJEKTIVNÍ, NESTRANNÉ a VYVÁŽENÉ informace. To se však nedá ani při nejlepší vůli říct o Hyde parku s p. doc. Konvičkou, který moderovala p. Kroužková. Co to jako mělo být?! *16* Pokud někdo alespoň trochu nestranný a objektivní porovná tento Hyde park s nedávným Hyde parkem s p. Abbasem, který veřejně obhajoval právo šária a kamenování žen, a z daleka se nedočkal ze strany moderátora Klepetka takových reakcí jako doc. Konvička, k čemu musí nutně dospět? Toto by mělo být řešeno Radou pro rozhlasové a televizní vysílání! *10* Paní Konvičkové bych doporučil, aby se napříště radši věnovala předpovědím počasí. A pokud platí tak zhovadilý zákon ukládající placení koncesionářských poplatků, je nejvyšší čas ho změnit! Ať si ČT ty peníze sama vydělává. A třeba kvůli tomu začít sepisovat petice, posílát stížnosti kompetentním lidem a pořádat demonstrace!
-
-
Paní Konvickove? Ze by paní Kroužkovou Konvička požádal o ruku?
-
-
Asi jste nepochopil, že se jedná o překlep. Inu, komu není shůry dáno... Ostatně sluníčka nechápou spoustu jiných věcí, že? *3*
-
-
NAPROSTO s Vámi souhlasím!!! "Vystoupení" pí Kroužkové bylo nanejvýš neprofesionální!! Jednoznačná vyhraněnost proti p. Konvičkovi, špatná informovanost o problému, otázky na úrovni hokynářky z předměstí! Jsem opravdu kliďas, ale tento pořad mi pořádně hnul žlučí. Nerozumím, jak může někdo této moderátorské úrovně pracovat ve veřejnoprávní televizi! Hanba! Hyde Park u mě končí, na diskuse TÉTO ÚROVNĚ opravdu nehodlám obětovat svůj čas!
-
-
Myslel jsem, že když jsme zářijoví, tak že máme rádi své blízké. Ale pokud Vám nebude vadit obřízka, tak mějte ráda i ty černé...
-
BTW - to že je to moderátorka, tak je to "osobnost". Ty woe...
-
http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=29576
-
To, co jste předvedla v HP s p. Konvičkou bylo neskutečně neprofesionální, ubohé a vyloženě proislámské. Neznáte problematiku, nemáte informace a co hůře, k muslimům jste se takto v HP nechovala. Hnus, hnus, hnus. Tohle předvést v mé firmě, letíte na dlažbu.
-
dobrý den,paní Barboru sleduji již déle,nikdy to nebylo na úrovni,ale pořad s panem Konvičkou byl opravdu pod čáru,nelze,aby tato žena mluvila dále k národu..děkuiji
-
Po shlednuti HP s pani Krouzkovou a panem Konvickou,jsem nabyl pocit,ze to neni pozvani hosta na debatu,ale neco jako vysetrovatel STB s obvinenym.
Absolutni neprofesionalita dotycne pani a nabyvam pocit,jestli si pani Krouzkova sve vzdelani nekoupila?!
Neni preci mozne,aby se tak chovala ve verejnopravni televizi a jen ukazovala vsem svoji hloupost a malost. -
Media lzou a manipulujou. Co vic k tomu rict? Rada bych vedela, kdo to v pozadi vede a smeruje a udava ton, kterym ma vse vyznit a jake pocity ma mit divak ve finale. Ubohost sama. Nechci platit poplatky za lzi ve zpravach a za sledovani HatePark. Koncim s CT!........oh a moderatorka? Ta se okrouzkovala sama. Navzdy. Ani Allah ji nepomuze.