Přejít na výpis diskuzí

Barbora Kroužková

OSOBNOST 13.5.2008 
242 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc vam fandim a ty co vas pomlouvaji at se podivaji na sebe jsou to strasidla hodne uspechu. Vas fanousak Jarosjav N. *3*
  • Zato ty si kresavice *16*
  • Skvělá práce při dnešním maratonu komentářů ze sjezdu ODS!
  • jana.orinoko
    *14* dobrý večer konečně jsem se odhodlala vyhledat něco víc o p.kroužkové oba s manželem jí velice fandíme a rádi ji na 24sledujeme-přejeme hodně úspěchů v práci a spokojený rod.život
  • Horší redaktorka než .Kroužková v ČT není! Její dikce, stupidní otázky,její rádoby komentáře prostě jedním slovem HRŮZA. Redaktory v ČT až na malé vyjímky by mělo vedení vyměnit za kvalitní redaktory.
  • Miluji Vás.
  • Jste krásná žena.
  • Jsem na tom názorově stejně jako tady Filip, mě je teda 19, a líbí se mi moc. Nejlepší je, jak se vždycky usměje po přečtení zprávy. :)
  • K tomuto účesu už směřovala a určitě měla pokračovat k tomu vystříhanymu krčku, nebo ještě dál úplně na krátko s odhalenýma ušima.
  • To ksichtění je opravdu dost hrozné. A už je také za tu dobu co působí v mědiích dost "oražená", důležitá a místy i arogantní. Zpátky do rozhlasu a bude to lepší! Jirka.
  • no jestli sexepíl... tak panbů s námi a zlé pryč.. jste studená jako psí čumák a zlá...
  • no poučovat to umí....
  • podepisuji..... taky dikce a navíc doporučovala bych aby se pozorovala jak kroutí ústy a vůbec práce obličeje... je to děsné...kdyby vypnula zvuK a POZOROVALA SE JAK SE TVÁŘÍ/ SPÍŠ KSICHTÍ/.. ASI BY NA OBRAZOVKU NEVLEZLA. NAPROSTO NESEBEKRITICKÁ...Asi jí nedošlo, že je vidět , že není v rozhlasu kde ji nikdo nevidí.....
  • Příjemná hezká profesionálka. I já bych byla pro asymetrický účes s vystříhaným krkem. Tento účes se pomalu vrací- je nenáročný na údržbu a k typu Báry jako dělaný. Co na to ostatní diskutující a Bára.

Tereza
  • Milý Filípku,mě je 24 let a Barboře jsem tipovala aspoň 45,obzvlášť když
    je v televizi už asi 20 let nebo déle.. *15*
  • Skákání lidem do řeči je v politice běžnou praxí, pokud začne mluvit politik a moderátor jej nepřeruší to by poté mohl pořad trvat i pár let ;)
  • Velmi sympatická a podle mého úsudku také velmi inteligentní mladá paní. Když jsem zde viděl, že má paní Kroužková téměř 40 let, zůstal jsem v úžasu. Vypadá neskutečně dobře!!! Na 40 bych jí opravdu netipoval. Mám ji velmi rád, když je ve vysílání ČT24 ona, tak je to vždy mnohem lepší než když je tam kdokoliv jiný! Mám Vás moc rád a doufám, že Vás uvidím i nadále na obrazovce ;)
  • jan.wasserbauer.948
    Jsem rád, že jsem náhodou narazil na rozhovor paní Barbory s Lubomírem Zaorálkem. Celý rozhovor je zážitek. Děkuji oběma co nejsrdečněji.
    Aby nevznikl omyl. Stranu pana Zaorálka volit nebudu, ale uznávám ho.
    Jen by se nemusel až tolik "navážet" do pana prezidenta.
    jw *4*
  • S panem Středulou bylo zajímavé Váš rozhovor sledovat. Zejména když jste jej poučovala, že vítězná koalice může v PS prohlasovat j a k é k o l i v návrhy. Bylo to opravdu poučné.
  • Jste velmi mladá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit