Přejít na výpis diskuzí

Barbora Kroužková

OSOBNOST 13.5.2008 
242 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Styďte se za moderování Hyde Parku s panem Konvičkou , nezlobte se na mne,ale bylo mi z vás nevolno *13*
  • Naprosto děsná, zmanipulovaná, agresivní .......... ať se jde učit k M. Jílkové jalk solidně vézt diskuze, husko jedna.
  • Sleduji HP již delší dobu ,ale po tom ,co jsem viděla včera,kdy byl hostem p.Konvička,jsem opravdu nevěřícně zírala.Nejen,že moderátorka byla očividně zaujatá a požadovala nesmyslné údaje ,statistiky a data,ale ještě k tomu byla útočná,hosta nenechala domluvit snad jedinou větu.Její výkon se mi vůbec nelíbil,spíš mně pobouřil a přijde mi absolutně neprofesionální.ČT by se měla stydět za včerejší díl,který moderovala p.Kroužková.Tuto paní jsem po včerejším vysílání přestala považovat za profesionálku.Nevkusné,pobuřující,nevhodné,paní Kroužková by se měla stydět.
  • Neuvěřitelné, tohle že je moderátorka hájící svobodu slova? Pořád Hyde park 28.1.2015 hrůza, jaký způsobem vedla moderování. Nenechala hosta ani pořádně domluvit. *10*
  • Naprosto souhlasím a podepisuji se pod to. Miroslav Podhora
  • Jak sleduji hydepark na ct24, tak se nedalo nic jineho ocekavat od barbary k. Je agresivnejsi , skace do reci-tento porad je o tom, na co se ptame my a ne, kdo co nalil "moderatorce" kdesi do hlavy. Kym je tato osoba placena? Nesnasenlivost, netolerance, grobianstvi- jeji projev je projevem vysetrujicijho estebaka!
  • Konvička: „Islám není normální náboženství, má přinucení k víře, má trest smrti za odpadlictví, šíření víry mečem, kamenování žen….“
    Kroužková Mohamedová: „Je Islám zakázaný v ČR?“
    Konvička: „Islám je v mnoha bodech v rozporu s listinou práv a svobod!“
    „Mohamed říká: Jsem vítěz šířením hrůzy!“
    Kroužková Mohamedová: Porušují muslimové v ČR zákony?
    Konvička: Vrah před vraždou taky neporušuje zákony…
    Atakdále, ani se mi nechce dál opakovat výpady muslimky Mohamedové Kroužkové. Snad by bylo lepší, kdyby si nasadila na hlavu burku dosud odloženou v šatně, aspoň by se přímo přiznala ke své servilitě k Islámu upřímně.
    Píšu tento dopis jako podnět pro Radu Televizního a Rozhlasového vysílání, aby si udělala v mnou placené veřejnoprávní televizi pořádek a nenechala tam vysílat propagandu nevraživé nesnášenlivé vražedné ideologie islámu!
    Děkuji.
    Metoděj Pochopný, Vinohrady
  • Tak tohle je příliš!
    Tak já si platím koncesionářské příspěvky, abych viděl tzv. veřejnoprávní vysílání, kde je OBJEKTIVNĚ prezentována současnost, a pak nastoupí paní Barbora Kroužková v HydeParku!
    Nezlobte se na mne, ale tohle nemělo s veřejnoprávností nic společného!
    Jedná se o HydePark ze dne 28. Ledna 2015 20:05 – 21:00 hodin. Pořad HydePark dosud byl prezentován jako pozvání hosta, který odpovídá na otázky diváků, které prezentuje moderátor. Tento pořad jsem viděl mnohokrát a vždy se na něj rád podívám, i proto jsem se díval včera. Téma: ISLÁM, host Martin Konvička, profesor z Jihočeské univerzity, představitel iniciativy „ISLÁM V ČR NECHCEME“.
    AVŠAK: Tentokrát moderovala Barbora Kroužková, a pořad se naprosto změnil: V křesle hosta nebyl host, ale obžalovaný!
    Pana Konvičku jsem dosud vůbec neznal, ale po zhlédnutí tohoto pořadu vstupuji do jeho fanklubu! A to z důvodu, jakým způsobem paní Alláhvistka Barbora Mohamed Kroužková tento pořad vedla!
    Nenechala ho domluvit sdělení o zločinech islamistů, skákala do řeči, stavěla ho do role obviněného z utlačování muslimů, aniž by měla konkrétní argumenty. Pokud už byla evidentně argumentačně v úzkých, vyžadovala, aby sdělil, kolik je v Česku militantních islamistů! Jak stupidní otázka?! Tvrdila dokola, že násilí islamistů konané v posledních letech v Evropě je dílem jednotlivců, a že chce, aby se lidé mohli rozhodnou o své víře. Na to Konvička odpovídá: „To právě chci, ale dítě narozené v muslimské rodině je povinně muslim, nemůže si nic vybrat jiného!“
    Totálně dezorientovaná Mohamed Kroužková PŘIZNÁVÁ: „Na to jsem se nepřipravila, hluboce se omlouvám…“
  • Kroužková se opět prezentovala jako ostřílená svazačka, říťolezka a sockomhydra...On už ten její ksicht dává zapravdu těm, kteří říkají, že zezadu vypadá jako pitcha a zepředu je to pravda...
  • Moderátorský výkon této dámy v pořadu HYDEPARK 28. 1. 2015 byla naprostá katastrofa, jak už zde mnozí napsali. Pokud tato moderátorka z pořadu nezmizí, už ho nikdy neuvidím. Paní Konvičková, to co jste předvedla, to překračovalo vůči vašemu hostu všechna pravidla slušného chování. Zapomněla jste, že ten pořad není o vás. Jak může televize vyslat do nedávno hodnotného pořadu takovou moderátorku, to opravdu nechápu. Ale mohu vás ujistit, dámo, že jste dosáhla přesného opaku. Pořad měl 2x více reakcí, než pořad se známým astronomem Jiřím Grygarem. A že byla zastavena diskuse k tomuto pořadu jen situaci dokresluje. Jen tak dál...
  • Barbora Kroužková – toto jméno je nutné si pamatovat. Za naše peníze uráží, ponižuje, zesměšňuje a útočí na doc Konvičku. Nejdříve udělala média z pana Konvičky radikálního fanatika, až ho posléze takto ponižovali ve veřejnoprávní televizi – za naše peníze. "Pojďme dál, pojďme dál" žvatlá dokola moderátorka jenom proto, aby pan Konvička nemohl říct důležité věci. Moderátorka se dožaduje validních zdrojů, ze kterých pan Konvička čerpá, zatímco nejběžnějším zdrojem informací vysílaných v ČT jsou účelově vymyšlené lži a dezinformace. Hnus, hnus a hnus. Je nutné zakázat ČT a moderátory typu Kroužkové poslat dělat práci, která odpovídá jejich schopnostem – tj. kydat hnůj, uklízet psí lejna apod.
  • Vážená paní redaktorko, Váš způsob vedení diskuze s panem docentem Konvičkou se mi nelíbil, s Vaší strany to bylo napadání a osobní osočování,divím se, že to vydržel, zkuste takový přístup na naše politiky a okamžitě odejdou.Chápu,že diskuze musí být věcně podložena, ale zašla Jste příliš daleko, ještě, že Jste nechtěla abecedně vyjmenovat všechny muslimy žijící v České republice,čísla stránek švédských novin, kde se psalo o muslimech. Pan docent v tom má pořádek a vše má řádně doloženo.Chápu, že chcete být nestranná, ale s Vaším přístupem k této problematice tu během deseti let budeme mít stejné problémy jako ve Francii, kterou zřejmě obdivujete.
  • Hezká ta dáma opravdu je. Ale co předvedla včera v ČT bylo nechutné.
  • paní Kroužková, Vaše včerejší moderování Hyde Parku byla opravdu ,,síla". Podjatost bohužel nešlo přehlédnout a skákání do řeči docentu Konvičkovi bylo za hranicí dobrého vkusu. Jen nevím zda se jedná o Vaše stanovisko či jste plnila zadání shora. Byl to smutný pohled .
  • Moderatholka opravdu ukázala novinařinu ČT. Jen bych rád věděl je li to její iniciativa neb to dostala befelem shora. Horší moderátor by snad byl jen Karel Vaš
  • Hydepark 28.1.2015 v jejím podání vejde do dějin!!!!!!!! Za tohle platíme koncesionářský poplatky??!!!.... okamžitě vyhodit a poslat do Pakistánu na zkušenou.
  • Dobrý den, jak byste z profesionálního hlediska hodnotila svůj včerejší výkon v Hydeparku s panem Konvičkou? Je podle vás normální položit otázku a nenechat na ni hosta odpovědět? je normální tahat z paměti čísla obětí které lze snadno ověřit z nezávislých zdrojů, viz oběti atentátů islamských extremistů v Madridu. Vůbec pak nechápu vaše srovnávání Breivika s islamisty a dalo by se pokračovat dalšímy faily. Měl sem vždy pocit že v ČT patříte k těm kvalitnějším redaktorům, po včerejšku to však říct nemohu.
  • Vážená paní moderátorko, nemám potřebu se často vyjadřovat k výkonům moderátorů, ale Váš výkon v Hydeparku dne 28.1.2015 považuji za jeden z nejhorších, který jsem kdy měl možnost vidět. Vaše neustálé skákání do řeči a lpění na nepodstatných detailech jsou ukázkou toho, jak práce moderátora vypadat nemá.
  • Takto si "nestranného" moderátora opravdu nepředstavuji.
  • Barbora Krouzkova je krasna zenska. Nemohl jsem z ni spustit oci. Moc ji to sluselo. Krasny kostym atd. Skoda jen, ze az moc "vyvazovala" a to bezduvodne. Jinak fandim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit