Přejít na výpis diskuzí

Barbora Kroužková

OSOBNOST 13.5.2008 
242 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprosto nevzdělaná, hloupá a servilní!
  • Dívál jsem se ale nestačil jsem se divit nad arogantním chováním , skákáním dořeči ap. Nevím , zda jenom papouškovala něčí slova ale pokud ne je to neschopná moderátorka která nedokáže vést ozázky nezaujatou formou . ČT no vy se poslední dobou vyznamenáváte , zaco si vás lidi platí???? Cenzura na ČT mě začíná strašně štvát a máte štěstí , že poplatky jsou dané zákonem jinak po předchozích představení vaších moderátorů a vystřihovávání dokumentů bych vám neposla ani zlámanou grešly. Vaše televize kormě azkvízu je žumpa !!!!!!!!!!!!!!!
  • neskutečná nána , měli by ji vyrazit
  • I kdyby vypadala jako miss world je to jen pizda z čt1,nejneobjektivnějšího média v zemi.
  • zalez špíno
  • Naprosto .....ale naprosto neschopná, neprofesionální, nedůvtipná, velmi často trapná...snažíc se působit vychytrale. Tato osoba není schopná vést nezaujatou diskusi..její uštěpačné poznámky a nesmyslné útočící dotazy hovoří za vše. Rozhodně není na svém místě. Včerejší HP...obrovský malér!
  • Katastrofa, být vaše dítě uteču z domu a stydím se *12* *12* *12* kterému muslimovi jste lezla do zadku,tomu kterého jste měla naposled v pořadu??aspoň se podívejte jak byla debata vedena,úplně jinak.Když jste na to neměla,raději jste měla říct,že jste nemocná a VYSRAT SE NA TO !!Ostuda národa
  • Paní Baruško,vraťte diplom a jděte zpátky do školy, NADĚLÁTE MÉNĚ ŠKOD !!! Jste absolutně NEPROFESIONÁLNÍ !!!
  • Paní Kroužková byla včera hodně neprofesionální svou zaujatostí. Na takový pořad a tv se koukat nebudu.Doufám , že vedení vyvolá důsledky větší než s aférou prosvítajícího spodního prádla paní Anety Savarové. Pokud vedení nezasáhne je evidentní , že ČT není zcela v pořádku.
  • taky jste me prsvedcila. jdu k ivcrn
  • Měla byste se nad sebou zamyslet...máte být profesionál, ale Vaše vystoupení a útočení na pana Konvičku....??!!! To jste měla nařízeno ze shora vést takto ten VÁŠ MONOLOG ??!!!!
  • mé jméno Ota Adler to co jste předvedla včera byl hnus nechápal jsem vaše reakce všichni víme jak je to z radikálním islámem vy se jich zastáváte vy se asi nebojíte o své děti a rodinu mi jo věřte že svou rodinu své děti budu bránit když jí někdo bude ohrožovat a muže to být muslim křestan a muže byt černej bílej žlutej prostě proti všem co bude chtít mé rodině ublížit nikdo nemá nic proti lidem co tu chtěj žít v klidu a míru ale musí respektovat zákony a tradice mé zemně mi jim dáváme možnost žít v míru a tak jako já musím respektovat zákony a tradice každé země kam přijedu tak to samé platí pro všechny co přijedou a chtěj žít v naší zemi proč by se tu někdo měl zahalovat do šátku a td a pány jako Abbas a spol by měli bejt urychleně z naší země vyhoštěni a tak jak jsem včera vyděl ve vašem pořadu tak vy je asi podporujete tak si objednejte letenku do Islámského státu a krásně tam žijte a nesnažte se bagatelizovat problém o kterým každý ví a nesnažte se z lidí kteří o problému mluví na rovinu dělat blázni otevřete oči bejt šéf České televize tak okamžitě po skončení pořadu vám rozvážu smlouvu
  • Paní Kroužková a její gestapo výkon v HP byl přesným odrazem úrovně veřejnoprávní televize. Chtěl jsem se z pořadu něco dozvědět... Hlavní informace ale pro mě je,že státní médium nefunguje správně. Obávám se , že její chování není jen z jejího vlastního popudu, tak nemožně hloupá snad není, ale na popud osoby jí nadřízené... a Pan konvička předvedl podle mě obrovský výkon , že neodešel před koncem... Vlastně přes minimum prostoru,které mu redaktorka nechala mluvil opravdu chytře. V zájmu nás všech. V jakém zájmu jednala paní Kroužková?
    Jdu se K IVCRN přidat.... pač mají recht.
  • Naprosto souhlasím...Otázkou zůstává to,jestli to byla zaujatost moderátorky,nebo zájem a předem naplánovaná režie ČT...V každém případě je tento styl v ČT nepřijatelný a není to první ani jistě poslední případ hmatatelné diskreditace faktů,které se zřejmě nehodí "někomu" do krámu..
  • Souhlasim, ovsem to platí jen, pokud nemá za hosty pana Abbase nebo pana šádího, kterým leze nechutně do zadnice,a můžou třeba vyprávět, ze je spravne zeny kamenovat. Mam dve dcery a priznam se, otvírá se mi kudla v kapse.
  • jenom souhlasim. Jan Hradec Kralove
  • Moderatorka byla neurvala, nenechala hosta domluvit no proste neprofesinalita co se tyka poradu HP dne 28.1.2015 byt jejim sefem hned si promluvim o jinem pracovnim zarazeni trba tak kantina by se hodila.
  • jedno slovo k paní mohamedové Kroužkovové hnuuuuuuuuuussssssssss
  • Paní redaktorka patří do pořadu Tele Tele *12* na to se nedalo koukat,být pan Konvička na druhé straně barikády- tedy muslim,musel by jí uříznout to duté, co jí bují na krku,jedním slovem FŮŮŮŮŮŮŮJ,neomalené,hnusné nepoužitelné,opak profesionality a slušnosti!!!!!!!!!!!!!!!! *8*
  • Pani moderatorka byla nejen velice neinformovana o tematu ale zaroven byla velice zaujata a na vcerejsiho hosta pana Doc Konvicku velice hruba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší