-
Barbora Krouzkova je krasna zenska. Nemohl jsem z ni spustit oci. Moc ji to sluselo. Krasny kostym atd. Skoda jen, ze az moc "vyvazovala" a to bezduvodne. Jinak fandim.
-
Báro jsi moc hezká a velice příjemná, ale ten účes jen po bradu byl více sexi a moc ti slušel. Myslel jsem , že pújdeš vzadu více do vytracena.
-
-
Já bych to vzala celkově na krátko , např. něco jako Markéta Fialová. Jana
-
Příjemná hezká profesionálka. I já bych byla pro asymetrický účes s vystříhaným krkem. Tento účes se pomalu vrací- je nenáročný na údržbu a k typu Báry jako dělaný. Co na to ostatní diskutující a Bára.
Tereza -
-
K tomuto účesu už směřovala a určitě měla pokračovat k tomu vystříhanymu krčku, nebo ještě dál úplně na krátko s odhalenýma ušima.
-
-
-
Jsem rád, že jsem náhodou narazil na rozhovor paní Barbory s Lubomírem Zaorálkem. Celý rozhovor je zážitek. Děkuji oběma co nejsrdečněji.
Aby nevznikl omyl. Stranu pana Zaorálka volit nebudu, ale uznávám ho.
Jen by se nemusel až tolik "navážet" do pana prezidenta.
jw *4* -
Bára je příjemná hezká zěnská . Každý někdy udělá chybu to je lidské.
V předchozích komentářích k jejímu účesu, bych se také přiklonil k hodně krátkému mikádu vzadu až do vytracena. co na to ostatní diskutující. -
-
Naprosto se vším co píše Petr souhlasím a k účesu jen tolik krátké na krku vystříhané opět se tento účes vrací a je to moc dobře.
Petra hair-salon Brno -
Určitě bych to výrazně zkrátila , ale mikádo zachovala . co se týče délky na krku , tak vystříhat ano, ale ne do vytracena.
Báro, fandím Vám , nebojte se do toho jít.
Za kadeřnictví v Brně
Ivana
-