Přejít na výpis diskuzí

Barbora Kroužková

OSOBNOST 13.5.2008 
242 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *14* Skvělá práce děkujeme.
  • kde ste vzali tu statistiku *9* wqs
  • Moc vam fandim a ty co vas pomlouvaji at se podivaji na sebe jsou to strasidla hodne uspechu. Vas fanousak Jarosjav N. *3*
    • zalez špíno
  • Nepříjemný, koláčovitý ksicht, mečivý hlas s důležitými pauzami, neprofesionální... Takové jelito.
    • Seš taky jelito ty ksichte.
  • Josef

Paní Báro,

patříte mezi nejlepší a nejvlídnější redaktory ČT. Nic si nedělejte tuposti a blbosti příznivců Konvičky

držím vám palce a rád se na váís dívám..

• Velmi sympatická a podle mého úsudku také velmi inteligentní mladá paní. Když jsem zde viděl, že má paní Kroužková téměř 40 let, zůstal jsem v úžasu. Vypadá neskutečně dobře!!! Na 40 bych jí opravdu netipoval. Mám ji velmi rád, když je ve vysílání ČT24 ona, tak je to vždy mnohem lepší než když je tam kdokoliv jiný! Mám Vás moc rád a doufám, že Vás uvidím i nadále na obrazovce ;)
    • I kdyby vypadala jako miss world je to jen pizda z čt1,nejneobjektivnějšího média v zemi.
    • Milý Filípku,mě je 24 let a Barboře jsem tipovala aspoň 45,obzvlášť když
      je v televizi už asi 20 let nebo déle.. *15*
  • Paní Kroužková,
    politiku sleduji dlouhá léta a tak mi nemohl uniknout projekt pana Janečka a pana Wachlera,Pozitivní evoluce.Tuto angažovanou,do tajemna halící se politickou aktivitu pana Janečka,jsem si šel osahat přímo na setkání s panem Janečkem v Domě kultury v Ostravě.2 a půl hodiny trvající akce byla pro mne velkým zklamáním.Tolik virtuálních,nekonkrétních "cezených nudlí",na kterých vodil pan Janeček cca 500 občanů v sále,jsem v politice ještě nezažil.Strategie pana Janečka,vyvolávat neurčitá,super očekávání,stylem já nic,já vás jen vyzývám,mějme se rádi a udělejme tu pozitivní změnu se všemi lidmi "dobré vůle" a uvidíte,jak se nám bude úžasně krásně žít,je zřejmá a zjevná.Panu Janečkovi nevěřím.Nevěřím lidem,kteří veřejně lžou.Pan Janeček v současnosti obelhává veřejnost tím,že neříká jasně a otevřeně jaké má politické cíle a kdo jsou ti,se kterými,případně jejich prostřednictvím,ty cíle chce realizovat.A že pan Janeček není jen zbohatlý "janek",je každému snad jasné.Pan Janeček nebyl v Ostravě schopen ani naznačit,jakou osobnost si on,právě ON,představuje v úřadu prezidenta republiky.A co vlastně na dotaz,kdo by měl být poklausovským prezidentem,řekl?Nic.Pár zavádějících,nekonkrétních vět.A to je ta mj.páně Janečkova lež.Tu preferenci pan Janeček měl a má.A nepochybuji,že se neshodovala,neshoduje s osobou Miloše Zemana.Chci se zmínit i o dnešní diskuzi v Interview ČT24.Pan Janeček se snažil pošpinit pana Tomia Okamuru,jemu vlastním stylem já nic nevím.....ale vypichoval to,že pan Okamura se zdržel hlasování a tudíž hlasoval proti.Podle Janečka pro korupci.Pan Janeček si zřejmě myslí,že začal "velet" hlupákům.Je jasné,dohledatelné,že v rozhodujícím hlasování pan Okamura hlasoval pro protikorupční zákon,který ale stejně neprošel.
    Paní Kroužková,jsem rád,že jste se snažila pana Janečka,mystifikátora,trochu rozkrýt.Ale jak u pana Janečka v současnosti očekávatelné,nic,kromně "pozitivního a nacvičeného úsměvu",z inkognito politika,pana Janečka,jste nedostala.Kdo chtěl,viděl a slyšel.A úsudek si jistě každý udělal sám. Srdečně zdravím.M.
  • Gratuluji Báro ke skvělému výkonu a předpokládám, že hejtování od konvičkovců Vás neznechutí, ale spíš povzbudí a pobaví! :-)
  • Lůza lynčuje...Pevné nervy, paní/slečno Kroužková. Nenechte se těmihle lidmi z IVČRN rozhodit, jak jsou tvrdí a neurvalí na internetu, tak jsou slabí a neškodní mimo něj. :)
    • Omyl pane kolego. Mezi lůzu se svým jednáním spolehlivě kvalifikovala Barbora Kroužková, protože jenom lůza dokáže být tak lacině prodejná a poplatná cizím zájmům.
    • Jistě projevit svůj nesouhlas dovede jen lůza. Bože můj to je argument intelektuála. myšlenkový průjem.
  • Koukam, ze IVCRN naridila dalsi nalet kobylek, ale temahle natlakovyma kampanena, si tak akorat skodi sami sobe. Svoji praci delate dobre a profesionalne. Je treba nikdy nepodlehnout natlaku soucastnych nackum ve forme IVCRN, protoze to je cesta do zahuby.
    • Chudaci Konvickovi pěšáci dostali nařízeno paní moderátorku slovně znicit tak jen činí co jim bylo přikázáno. Slepí,hlusi,vymydleni!
    • cesta do záhuby jsou lidi jako vy, kdo nemá ten správný multikulti přístup tak je hned nácek :-P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit