Přejít na výpis diskuzí

Barbora Kroužková

OSOBNOST 13.5.2008 
242 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jste krásná žena.
  • Baro držte se, za to že je p.Konvička blb co si hraje na spasitele a myslí si že ho zachrání google v jeho blbosti opravdu nemůžete. A obrnte se trpělivosti, ovce z ivcrn opravdu umí jen trolovat a urážet.
    • Ovce z ivcrn umí jen trolovat a urážet?? Ano, řada příspěvků je skutečně urážlivých a nevhodných, nicméně velká část diskutujících jen slušně vyjadřuje svůj názor, na který mají právo stejně jako Vy. Tak hned neházejte všechny do jednoho pytle...
  • Miluji Vás.
  • Paní Barboro.Jestli je V.Moravec považován za komentátora č.1 Čt,tak bych souhlasil,dokud jsem neslyšel Vás.On je opravdu borec ale každý ma právo na unavu.Pro sebe,jsem si říkal,kde bere sílu.Vy jste ten člověk,který by měl dostávat víc času na diskuzi s politiky.Podle mě jste teď Vy ten Borec.Těším se,až bude pořad OBK v neděli v poledne.Tímto ale vubec nechci odsuzovat pana V.Moravce,strašně mu fandím ale čas se nezastaví.Přeju Vám hlavně sílu a pevné nervy.Diskuse s politikama,je rizikové povolání.
  • Má nejoblíbenější moderátorka. Velice profesionální, chytrá a nesnaží se za každou cenu zaujmout. Tím je ale ještě zajímavější. Prostě good job Báro! Jen tak dále a držím palce.
  • Pani Barbora Krouzkova , moderatorka TV 24 , je zena s nejinteligentnejsi a nejkrasnejsi tvari ceskych televizi .
  • Jste dobrá moderátorka, bez ohledu na různé reakce, vážím si Vašeho nestranného moderování a líbí se mi Váš profesionální přístup.
    • Nestranné moderování? Tím myslíte to nadržování islámu? Tady se pořád mluví o tom, že je nějaký radikální islámismus a islám. Jste všichni na omylu a nebo jste tak uplacení? Islám je jen jeden a ač se ta vaše genderová poloblbka Kroužková snaží sebe víc, je nutné říct, že bez šarie a sunny, není islám, tyto tři věci jsou dohromady islám. Zřekne-li se muslim šarie a suny, není už muslim. O šarie se začíná mluvit, ale o suně asi Kroužková v životě neslyšela, že? Barboro, nemáte taky doma náhodou muslima, je z vás cítit ta neempatická nenávist k nevěřícím v islám na hony!
  • Musím souhlasit .Výborná moderátorka s přístupem na úrovni. Myslíme, že jste vystihla vše tak jak se věc má.Bhž mr.Konvička je velice mimo -člověk s velkou flustrací k lidem a okolí s velkým životním zklámáním. Rodiče mu evidetně nedali tolik lásky kolik se děťátku dávat má a to se vše odrazilo na jeho flustracích proti lidem.Je to vlastně chudák ,který je na odpis a snaží se nějak kopat kolem sebe.Politujme ho a zapalme svíčku za takové ,,rodinné nedomrdky,, jak se říká. Ale k věci. Jste vysoce profesionální a přeje Vám jen a jen dobré věci v životě!
    ps: a krom toho vypadáte výborně *3*
    • Ta flustrace je príma. Člověče nepoužívejte cizí termity, vypadáte sice jako suterén, ale jste špatně uniformován a jejich významu. Takže se vystavujete značnému fiakru.
    • Židovská obec...všeříkající jméno...alespoň se naučte psát,vy anální alpinisto...
    • Člověče, vy asi budete Barbora, ne? Taková servilnost, to se hned tak nevidí. Měli by vás smazat, protože lžete a vydáváte se za někoho, kdo nejste. Myslím, že vás ale muslime Veličko stejně každý poznal.
  • jana.orinoko
    *14* dobrý večer konečně jsem se odhodlala vyhledat něco víc o p.kroužkové oba s manželem jí velice fandíme a rádi ji na 24sledujeme-přejeme hodně úspěchů v práci a spokojený rod.život
  • Barunko. mate jsté myšlení jako já a nic vás v dnešní politice nepřekvapí. Máte před sebou velkou budoucnost. Navíc ve stejný den narozky, jako moje dcera. Díky . J.x2Q

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit