-
Nikdo se nevyjádřil k účesu , k příspěvku že by měla jít do kratšího účesu , hlavně vzadu až do vytracena.
Romana -
-
Souhlasím , měla by zkrátit účes , ať už krátké mikádo nebo ůplně na krátko. co na to ostatní . poslali by jste ji k holiči?
Karel -
-
Taky bych se přiklonil k ostříhání na krátko. klidně vzadu mašinkou , moc by ji to slušelo.
Jarda -
Ja bych ji poslal nekam UPLNE JINAM.
-
-
Určitě by měla účes zkrátit , vzadu do vytracena asi ne , ale vzadu mírně vystříhaný krk by ji obrovsky oživilo to až moc symetrické mikádo. Káťa
-
Naprostý souhlas , slušelo by jí na krátko a odhalit uši a určitě jak píšeš vzadu do vytracena.
Martin kadeřnictví beroun
-
-
No jsem docela překvapen!!!
Jsem překvapen kdo sem dal další celebritu narozenou 6.září *3* . Pokusím se jako v minulosti zkontaktovat a pořídit foto. Zdraví Kamil *14* *14* *14* -
BTW - to že je to moderátorka, tak je to "osobnost". Ty woe...
-
I já se přikláním k účesu krátké mikádo vzadu vystříhané.Byla více sexy a odlišná od jiných.Příjde jaro běž do toho, moc ti to slušelo.
-
Co tahle ZR*DA zase zavazá na čt?????Nechutná ženská až je TMA!!!!! *1* *12* *1*
-
-
bych chtel videt tebe ty troubo *1* nebo radeji nechtel... *16*
-
-
Jste velmi mladá
-
http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=29576
-
Viděl jsem pouze jeden Váš rozhovor a musím říct, skákání lidem do řeči, nebo kladení těch samých otázek víceráte, nejsou známkou prosionální řečnicé praxe. Rovněž se mi nelíbí Váš agresivní styl, ale to už není chyba objektivní, jsou lidé, kteří oceňují, pokud moderátor není svázán úctou k člověku s kým hovoři. Má úcta.
-
-
Skákání lidem do řeči je v politice běžnou praxí, pokud začne mluvit politik a moderátor jej nepřeruší to by poté mohl pořad trvat i pár let ;)
-
-
jste opravdu snaživá.Pracovala by jste bez jakého koliv omezování?
-
S panem Středulou bylo zajímavé Váš rozhovor sledovat. Zejména když jste jej poučovala, že vítězná koalice může v PS prohlasovat j a k é k o l i v návrhy. Bylo to opravdu poučné.
-
-
no poučovat to umí....
-