Přejít na výpis diskuzí

Barbora Kroužková

OSOBNOST 13.5.2008 
242 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fuktlo,tebe vykopat do KLDR==SEVERNÍ KOREA ,tam jsou tak přiblblé moderatorky joko TY !!!! ČUZO!!! *1* *1* *1*
    • IQ 70? Mozna 65?
  • Moderatholka opravdu ukázala novinařinu ČT. Jen bych rád věděl je li to její iniciativa neb to dostala befelem shora. Horší moderátor by snad byl jen Karel Vaš
  • Paní redaktorko,

díval jsem se na záznam Vašeho rozhovoru s panem Konvičkou.Kde se ve Vás vzala ta jistota, že nás imigranti neohrožují, neznásilňují naše ženy, nekradou a vlastně nás obohacují?
    Pracuju pro německou firmu a znám i jiné názory než paní kancléřky a ARD.
    Mám v Hamburku teď svou dceru a mám o ní strach.Kdo Vám to nařídil, abyste takto mluvila, nebo, promiňte jste tak blbá sama od sebe a věříte té propagandě, kterou jste v příspěvku říkala?
    Pokud nařídil, chápu, čí chleba jíš, toho píseň zpívej.Myslel jsem si, že jste chytrá a vzdělaná žena, ale jste asi jen nástroj naší hloupé politiky.Fakt mne štve, že za tu hnusnou televizi, kterou navíc nesleduji,tedy ČT 1 ještě musím platit.
    Přeju pěkné obohacení tak pěti Syřany, či černoušky, někde v parku. Třeba Vám sex rozsvítí rozum.
  • Židovská obec: opravdu "flustrace"? Vám evidentně rodiče a všichni okolo možná dávali lásku, ale tím to také skončilo. Moderatorka těžce neprofesionální, její výlev absolutně nepatří do soukromopravni televize. Měla by byt odejita.
  • Paní redaktorka je stará bolševická škola. Její komunistická arogance, s jakou presentuje své, či placené názory se dá doslova krájet. Je dobře, že si ČT pěstuje takové kádry. V nejbližší době budu odhlašovat poplatky za příjem TV. Nejsem blázen, abych platil to, co nemíním sledovat.
  • Horší redaktorka než .Kroužková v ČT není! Její dikce, stupidní otázky,její rádoby komentáře prostě jedním slovem HRŮZA. Redaktory v ČT až na malé vyjímky by mělo vedení vyměnit za kvalitní redaktory.
    • Zato ty si kresavice *16*
  • Lidi piště stížnost na RRTV ne sem... ČT SI PLATÍME Z NAŠICH DANÍ! *16* *12* *12* *12* *12* *12*
  • Korunovace krále Španělska na čt 24.Škoda, že celkový zážitek z přenosu byl znehodnocen moderátorkou.Mezi hosty - výkladem pana Forejta působila jako sud plný zloby a žluče.Její nemístné otázky na španělského hosta jedna hrůza, škoda, že neměla takové otázky na naše minulé dva prezidenty.Snad se dočkáme, že bude tato uřvaná moderátorka, včetně svých kolegů jí podobných , nahrazena.Ale je otázka , kde brát .maruška
    • Marusko vite co? Mam napad :-) Poslete zivotopis jiste budete skvela!
  • Něco pro paní Kroužkovou:
    http://ottocerny.blog.idnes.cz/c/446598/Svedska-policejni-studie-o-kriminalite-pristehovalcu.html *3*
  • Takovéto lidi hájí paní Kroužková http://www.dortmundecho.org/2015/02/nach-dortmunder-karnevalszug-mutter-tochter-von-auslaendermob-zusammengeschlagen/
    obrázek o této osobě si může udělat každý sám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit