-
Po shlednuti HP s pani Krouzkovou a panem Konvickou,jsem nabyl pocit,ze to neni pozvani hosta na debatu,ale neco jako vysetrovatel STB s obvinenym.
Absolutni neprofesionalita dotycne pani a nabyvam pocit,jestli si pani Krouzkova sve vzdelani nekoupila?!
Neni preci mozne,aby se tak chovala ve verejnopravni televizi a jen ukazovala vsem svoji hloupost a malost. -
dobrý den,paní Barboru sleduji již déle,nikdy to nebylo na úrovni,ale pořad s panem Konvičkou byl opravdu pod čáru,nelze,aby tato žena mluvila dále k národu..děkuiji
-
paní Kroužková, Vaše včerejší moderování Hyde Parku byla opravdu ,,síla". Podjatost bohužel nešlo přehlédnout a skákání do řeči docentu Konvičkovi bylo za hranicí dobrého vkusu. Jen nevím zda se jedná o Vaše stanovisko či jste plnila zadání shora. Byl to smutný pohled .
-
Paní moderátorka Kroužková skáče lidem do řeči, nenechá je dopovědět myšlenku a sugestivně jim vnucuje jiný názor, než pravděpodobně mají. Kromě toho odbočuje od položené otázky, čímž téma rozšiřuje a zavádí ještě jinam. Jako zcela útočný hodnotím například její Hyde Park s docentem Konvičkou, avšak podobné byly i jiné. Má-li tento styl "shora" přikázaný, potom pracuje dobře, v mých očích však neobstojí.
Jitka Urbanová -
Jako koncesionář ČT mám snad právo očekávat pořady, kde budou PROFESIONÁLNÍ, OBJEKTIVNÍ, NESTRANNÉ a VYVÁŽENÉ informace. To se však nedá ani při nejlepší vůli říct o Hyde parku s p. doc. Konvičkou, který moderovala p. Kroužková. Co to jako mělo být?! *16* Pokud někdo alespoň trochu nestranný a objektivní porovná tento Hyde park s nedávným Hyde parkem s p. Abbasem, který veřejně obhajoval právo šária a kamenování žen, a z daleka se nedočkal ze strany moderátora Klepetka takových reakcí jako doc. Konvička, k čemu musí nutně dospět? Toto by mělo být řešeno Radou pro rozhlasové a televizní vysílání! *10* Paní Konvičkové bych doporučil, aby se napříště radši věnovala předpovědím počasí. A pokud platí tak zhovadilý zákon ukládající placení koncesionářských poplatků, je nejvyšší čas ho změnit! Ať si ČT ty peníze sama vydělává. A třeba kvůli tomu začít sepisovat petice, posílát stížnosti kompetentním lidem a pořádat demonstrace!
-
-
Paní Konvickove? Ze by paní Kroužkovou Konvička požádal o ruku?
-
-
Asi jste nepochopil, že se jedná o překlep. Inu, komu není shůry dáno... Ostatně sluníčka nechápou spoustu jiných věcí, že? *3*
-
-
NAPROSTO s Vámi souhlasím!!! "Vystoupení" pí Kroužkové bylo nanejvýš neprofesionální!! Jednoznačná vyhraněnost proti p. Konvičkovi, špatná informovanost o problému, otázky na úrovni hokynářky z předměstí! Jsem opravdu kliďas, ale tento pořad mi pořádně hnul žlučí. Nerozumím, jak může někdo této moderátorské úrovně pracovat ve veřejnoprávní televizi! Hanba! Hyde Park u mě končí, na diskuse TÉTO ÚROVNĚ opravdu nehodlám obětovat svůj čas!
-
-
Vážená paní redaktorko, Váš způsob vedení diskuze s panem docentem Konvičkou se mi nelíbil, s Vaší strany to bylo napadání a osobní osočování,divím se, že to vydržel, zkuste takový přístup na naše politiky a okamžitě odejdou.Chápu,že diskuze musí být věcně podložena, ale zašla Jste příliš daleko, ještě, že Jste nechtěla abecedně vyjmenovat všechny muslimy žijící v České republice,čísla stránek švédských novin, kde se psalo o muslimech. Pan docent v tom má pořádek a vše má řádně doloženo.Chápu, že chcete být nestranná, ale s Vaším přístupem k této problematice tu během deseti let budeme mít stejné problémy jako ve Francii, kterou zřejmě obdivujete.
-
Paní Baruško,vraťte diplom a jděte zpátky do školy, NADĚLÁTE MÉNĚ ŠKOD !!! Jste absolutně NEPROFESIONÁLNÍ !!!
-
Naprosto .....ale naprosto neschopná, neprofesionální, nedůvtipná, velmi často trapná...snažíc se působit vychytrale. Tato osoba není schopná vést nezaujatou diskusi..její uštěpačné poznámky a nesmyslné útočící dotazy hovoří za vše. Rozhodně není na svém místě. Včerejší HP...obrovský malér!
-
To co paní Kroužková předvedla byl krásný příklad zaujatosti a úmyslné neobjektivity. Od shlédnutí tohoto pořadu jsem přesvědčen, že také naše republika je ohrožena další diktaturou toho co smí být ve státní televizi prezentováno jako objektivní pravda. Paní Kroužková je ostudou státní demokratické televize. Je příkladnou ukázkou demagogického reportéra.
Od shlédnutí tohoto pořadu jsem přesvědčen, že naše republika je ohrožena další diktaturou EU - respektive toho, že se nesmí uvádět pravdivé skutečnosti o zločinnosti islámu. -
Byla mi sympatická, než jsem ji viděl v Hyde parku. Katastrofálně zaujatá, místy až hysterická. Odhlížeje od tématu (který je opravdu vážný), to co předvedla je skutečný "festival neprofesionality. Chtěla udělat pitomce z hosta, dopadlo to naopak.