-
Re: Re: Re: odchod z divadla
Tajné zdroje budou vědět později o:)), ale já si nemůžu pomoct, už delší dobu jsem měla pocit, že Bára nepadla panu Stropnickému "do oka"...nedokážu sice vysvětlit proč, ale ten dojem a pocit prostě mám...jinak zatím tedy vůbec netuším, zda je to pravda nebo ne...musíme zatím vyčkat. Na druhou stranu, i kdyby to byla pravda, kdo v životě neměnil zaměstnání?
P.S. Filipe, vedle promazáno *3* . Zdraví hudy -
Re: Re: odchod z divadla
Já myslel,že se něco už bude vědět z tajných zdrojů a ono nic.
Co se týče osoby pana Stropnického a jeho výběru nových postav z řad hereček?
Jak to říci kulantně a hlavně slušně?!
Prostě to bije do očí - Havlová,Žilková!!!??? Že by skutečně na Vinohradech chybělo skutečně toto?
*1* *7* -
Re: odchod z divadla
Těžko říci, kdo se zbláznil - možná pan Stropnický, když nechá odejít nejlepší herečku souboru "svého" divadla...
A její místo zaplácnou přeliftingovanou Veškrnovou... *9* *7* -
odchod z divadla
Mám znovu dotaz,jestli někdo z vás fanoušků neví něco o odchodu Báry Munzarové z divadla?!
Nevěřím sice těm všem drbům,které bulvár píše,ale tato informace mě skutečně zarazila.
Mám dojem,že buď se už dokonale zbláznili bulvární novináři anebo se nám "zbláznila"samotná Bára Munzarová. *7* -
:-):-)
je úplně nejlepší herečka co znám,hrozně jí to sluší v ordinaci *3* *3* nemám k ní žádnou krytiku, jen jí přeju vše nejlepší a ať jí to herectví vydrží a držím jí všechny palce co mám *4* *4* *4* *4* *4* *1* *3* *14* *14* *3* *5* -
Skvělá
Bára je skvělá herečka, mám jí moc ráda. Vůně vanilky se mi moc líbil.Ordinaci sleduji již od začátku.Moc jí sluší šaty v dalším dílu.Přeji brzké uzdravení opatrujte se Báro hodně štěstí v životě osobním a hereckém *4* *4* *4* *14* Vaše fanynka -
nej herečka
Bára je nej česká herečka. Podle mě je Vůně vanilky nejlepší českej film co jsem zatim viděl. Jen nevim proč sem lezou lidi co chtěj jen urážet a pomlouvat . To můžou jít k bulváru. *7* *7* *3* *3* *3* -
Friend
Moje kámoška jí má hodně ráda.Já mám zase názor takví:Je to moc dobrá herečka a dává dobré výkony...jenže v Ordinaci mi úplně nesedne(možná je to tim že nechce Hanáka -protože ten je naprosto skvělej a má hustý stěry),ale třeba ve Vůně vanilky byla dobrá...krásnej film.
Ale zase nechápu ty kteří tu používaj tak hnusný a silný sluva VZKAZ PRO NĚ: Chápu že se vám někdo nelíbí,ale dokážete to někomu nandat bez vulgarit?Určitě ne..na to váš mozek netačí *1* -
Re: Re: Re: Re: Vůně vanilky
No a postava Onč ve Vůni vanilky je okouzlující, důvěryhodná - prostě krásně zahraná (opět je cítit, že to Bára jen nehrála, ale prožívala) *3* Prostě to není v tom filmu Bára Munzarová, ale Anna Zoffová *3* -
Re: Re: Re: Vůně vanilky
Já mám pocit, že ona ty své role jen nehraje, ale prožívá...a to je to, co mne oslovuje, co na ní obdivuji...Prostě každá její role je originální a nikdy se mi ještě nestalo, že bych měla pocit, že se podobá své předešlé postavě *3* Jestli mi rozumíte *4*
Třeba pro porovnání: Doktorka Hájková v Ďáblově lsti mi ani na chvilku nepřipomněla doktorku Barnovou z Ordinace
*3* A tam by se určitě dalo sklouznout lehce k té podobnosti... -
Re: Re: Vůně vanilky
Barča je fakt suúpr,dokáže zahrát všechno *14* -
...
Je to dobrá a sympatická herečka. V Ordinaci podává vždycky skvělý výkon. Ale samozřejmě ne jenom v ordinaci. Jen škoda že z ordinace odešel Martin Trnavský. Moc jim to spolu seklo. K tomu Fialovi se mi nějak nehodí. Mě se tam ten Hanák celkově nějak nehodí do ordinace. No ale to nezmením takže doufám že aspon ona to v ordinaci vydrží ještě hooodně dlouho. Držím palce *5* -
Re: Vůně vanilky
též jsem se dívala...krásný film *14* -
Re: Vůně vanilky
Nejsi sama, Bára tam opravdu podává excelentní výkon. *3* -
Vůně vanilky
včera jsem se dívala na Vůni vanilky...a teda smekám klobouk. *4* Bylo to fakt krásný *3* A teda divím se že to chytlo i ségru ten film... *1* Koukla bych se na to klidně aspoň jednou *4* *14* -
Re: báára je neylepčí
přesně tak je nejlepší!! *14* *14* *3* -
báára je neylepčí
bára je neylepčíí...
ůpe neyhezčí...
a komu se to nelíbí,at´ si prdel políbí...
ona je ůpe božíííí...miluyů yííííííííííí.... *14* *14*
neywítzzZ...
neywítsss...
miliju... -
vzkaz pro všechny
ahoj vzkaz pro všechny co báru pomlouvají:laskave ji nechte na pokoji dostala se v ankete týtý do 5. nej hereček a byla na 4.místě
jenom vás chci poprosit aby jste nikoho nepomlouvali protože jsou talentovaní
TENTO VZKAZ JE JEN PRO TY CO BÁRU POMLOUVAJÍ. -
bára je nej
v ankete týtý byla na 4 míště *4* -
Re: cena ani omylem
Hej este jedna nadavka na Báru tak tě odsut vyhodíme. *10*