-
Re: Jsi jednicka
jo moje je taky nejoblíbenější a taky ji to moc přeju fakt baro seš super *14* *14* *14* *3* -
včelka maja
*3* bara je neeeej herečka
a v seriale hraje super ještě kdyby byla
z Hanákem tak by to bylo ještě lepší
*9* fakt Bara je super *14* *3* -
Autentický rozhovor
Pro všechny fanoušky i ostatní:
www.jmart.kweb.cz/rsm.ph p -
Re: :-)
kecáš tak dej pls -
Re: :-)
Tak si ho nech pro sebe *1* -
:-)
Mam na ni mail:-P -
Bára MUNZAROVÁ
VELMI-ŠIKOVNÁ-!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
Nemám co dodat!
Ona?je luxusní!Ona?nejwíc dokonalá!Jí?Nic nechybí nejlepší a nejwíc herečka! *14* -
Re: bara
Hrála ve Vinohradském divadle, teď hostuje ve Frídě. -
bara
v jakem divadle hrala nebo hraje bara? *4* -
Re: mně se nelíbí
Každý má jiný vkus. *1* -
mně se nelíbí
Mně se Munzarová nelíbí ani trošičku. -
nej
Báro jsi ta nej *3* -
.
Tak tuhle herečku oupe zbožňuju:-)...patří k těm nejlepším v Česku a moc jí obdivuju. Báro, drž se... -
Re: Re: Re: odchod z divadla
Ahoj Filipe, co se týče tajných zdrojů, tak jistě chápeš, že v zájmu věci by měly i nadále zůstat tajnými, a to víceméně včetně poskytnutých informací. Nechci být zlá cobbra, ale jistě je i Tobě jasné, že nemá cenu dávat do ruky bulváru další zbraně, když už se snižují k tomu, že informace například z diskuse na stránkách Frídy používají k útoku na Báru a případně i Martina...
Asi nejlepší by bylo, jak už psala Hudy, kdyby ses zaregistroval... *3* -
Re: Odchod z divadla
Jo Báře to moc dlušelo v ordinaci..hlavně jak měla ty krásný modrý šaty *14* Je mocky nádhernááá *14* -
Odchod z divadla
Docela mě překvapilo co udělal pan Stropnický. Vyhodí jednu z nejlepších hereček v Česku. No nic je to jeho volba.
Doufám že Bára je už v pořádku. Mimochodem včera to Báře v ordinaci velice slušelo. *3* *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: odchod z divadla
V pohodě, Filipe, nechceš se přece jen zaregistrovat? Mohly by se ti psát soukromé vzkazy a třeba i říci něco navíc. Popřemýšlej o tom!
dneska už dobrou hudy *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: odchod z divadla
Zapomněl jsem DONAHA!!! *7* -
Re: Re: Re: Re: odchod z divadla
To je pravda,zaměstnání mění během života většina lidí,ale já bych řekl,že od té doby co vešla Bára do Ordinace a hlavně do většího povědomí diváků má svůj osobní život mírně řečeno vzhůru nohama!
Tudíž možná i toto rozhodnutí pramení z té možná až náhlé změny životního stylu nebo jak to nazvat.
Každopádně bych řekl,že na Vinohradech se stejně pro Báru asi nic moc nerýsovalo.Pokud vím tak bude derniéra Adiny,Vojcek nakonec pro Báru nevyšel/i když nevím jestli v případě této hry má čeho litovat/,Lásky hra osudná se zatím hraje a jinak mě nenapadá nic jiného kde by Bára momentálně hrála.
Když se nad tím tak zamyslím,tak by odchod z Vinohrad byl pro Báru možná i nový začátek něčeho lepšího a zajímavějšího.
Jenom bych jí moc přál aby jí všechno vycházelo a byla šťastná.
PS:Díky hudy! Už jsem si říkal,že by se mohla na stránkách Jirky rozjet kvůli mně ostřejší diskuze jako kvůli té nabídce na koně.I když by to bylo možná zajímavé. *1*