-
Re: Re: Barčá =)
A ty musíš být kok.. !!!!! *1* *15* -
Re: Barbora končí
Slavit proč myslíš ?? Spíš by měli brečet , protože jim odešlo herecké ESO !!! Ale udělala dobře . Barča ma na to aby se uchytila kdekoliv jinde ona na to má !!!! Se budeš ještě divit !!! -
Re: Re: Re: Re: :-)
OMFG *1* *15* Sry..já si to celé špatně přečetla a pochopila...Jinak když už jsme u těch ,,čísel" a mailů *1* Má vůbec Barča nějaký? Moc ráda bych jí řekla všechno,co mám na srdci...mám dost kontaktů na lidi z OVRZ,takže ráda vyměním. Pokud chcete,ozvěte se sem do diskuze *3* -
Re: Re: Barbora končí
Cobbro,moc hezky řečeno(nebo spíš napsáno)..mluvíš mi z duše *1* -
Jen si neodpustím dodat, že Bára je krásná především lidsky, myslím tím takové to krásno, které není vidět na venek, ale přesto mnohokrát přebije tu krásu, která vidět je (a že u Báry je co přebíjet)*3* -
Re: Re: Re: Barčá =)
Absolutní souhlas s cobbrou! *1* -
kromě toho, že Bára fakt krásná je, tak si dovolím tvrdit, že slepí kolikrát rozeznají víc krásy než ti co vidí *4* -
Já se naopak domnívám, že slepý/á musíš být ty, Mílo, když podle tebe krásná není... *5* -
Re: Barbora končí
No ty máš postřeh skoro jako redaktor Blesku, že nám sděluješ takovou "aktualitku" jako že Bára končí na Vinohradech...
Upřímně řečeno se Báře nedivím - ona začala být v tom divadle taková divná společnost - nejdříve dostal jako trafiku post ředitele pan Stropnický, pak se zde "naprostou náhodou" objevila jako jevištní host v hlavní roli stěžejního představení celé sezóny jeho tehdy ještě budoucí manželka Žilková, no a teď se sem vrací paní exprezidentová Veškrnová Havlová. Jestli ono by se to divadlo nemělo přejmenovat - jako kdysi v padesátých letech kdy neslo název Divadlo československé armády - teď by to mohlo nést podobně funkci zjevující název - třeba Starobinec rodiny a přátel Václava Havla nebo něco podobného...).
Já Báru za tento zásadní krok obdivuji - než aby setrvávala na takto pochybnými lidmi přecpaném místě jen kvůli prestiži, kterou s sebou angažmá v DnV nese, raději jde svou cestou - to svědčí o jejích morálních kvalitách a osobnostní vyspělosti.
PS: slavit odchod nejtalentovanější herečky souboru může pouze slaboduchý - tím jsi nám vlastně odhalil/a sama sebe, Mílo... -
Re: Barčá =)
Tedy jestli je podle tebe krásná, tak musíš být slepá. *15* -
Barbora končí
Už je to tutovka, Barbora v divadle Na Vinohradech touto sezónou končí. V divadle se bude slavit ! *1* -
Re: Re: Re: :-)
Nic proti Tobě....ale tys nepochopila, že předchozí příspěvek byl myšlen silně ironicky?! *1* *3* *5* -
Re: mně se nelíbí
Baruška je krásná ženská bych chtěla vidět Tebe ty krasavice !! Chápu, že každý má svůj názor ale to je fanklub takže pokud Barču nemáš ráda a nelíbí se Ti tak tady nechoď !!! Je super a krááásná moc !!!! -
Re: Re: :-)
Dobrej vtípek *1* *1* Jsi mě pobavila,prý číslo na Báru... *15* -
Re: :-)
Jo jasně ty máš na ni mejla a já mám na ní číslo *1* *1* ... A i kdyby tak si ho nech pro sebe !!!! -
Re: maja
Barča má pod parukou jen své vlastní vlasy hnědé a protože jsou kudrnaté museli dát Báře paruku, protože scénaristé chtěli ať má rovné vlasy . Teď už má své a k tomu má příčesek toť vše stačí si přečíst nějaký rozhovor s Bárou a věděla by jsi ... Barča je nej !!!! *14* -
Bára =o*
Bára je naprosto geniální ženská , která to má v hlavě srovnané . Jako jediná z mála si na nic nehraje a i ve svých rozhoverech je znát, že je to fajn ženská , která srdíčko na pravém místě ... !!!
Naprosto skvělá herečka no prostě Barunka =o* *14* -
Re: Re: Re: Re: maja
Ona (Bára) ne, to chtějí scénáristé. -
Re: Re: Re: maja
Protože má vlnité vlasy a chce je mít rovné.Jinak je má uplně nomální! -
Re: :-)
Kecáš... *1* Víííš kolik lidí si na ni může hrát přes mail?? *9* Obávám se,že ten tvůj mail na ni je taky nepravej.. *9*