-
narozeniny
preji vam vsechno nejlepsi k narozenim hodne stesti zdravy a lasky! a mnoho uspechu do noveho roku -
Barbora Munzarová
Milá Barborko
Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* -
Barunce k Narozeninám
Pro Paní B.M. Barunko,takže já vám přeji k těm vaším dnešním narozeninám Hlavně hodně zdravíčka,štěstíčka,lásky,sp okojenosti,úspěchů a vitality,a také vám přeji abyste měla spusty krásných rolích.A i nenadále nás s nima těšila.:-) Dále vám přeji abyste byla v životě šťastná.:-) a splnilo se vám všecičko coste si kdy přála. Protože vy si to štěstí jednoznačně zasloužíte! :-) Pro mě jste a prostě budete vždycky nejlepší! :-) Jinak 38 je krásný věk,tak doufám že ty své dnešní krásné narozeniny pořádně oslavíte! :-) Mám vás strašně moc,moc ráda.A Ještě jednou všecko nej,nej,nej.J.Č -
Bára v rozhlase
Carlo Goldoni: Kavárnička
Komedie Kavárnička italského dramatika Carla Goldoniho se odehrává v prostředí, které autor důvěrně znal, na ulici jeho rodných Benátek. V útulné kavárně dobráckého pana Ridolfa se scházejí mistrně odpozorované typy Benátčanů - klevetný šlechtic, hazardu propadlý kupec a jeho nešťastná žena, půvabná tanečnice i falešný hrabě. Kavárničku v nastudování režisérky Hany Kofránkové vysílá Český rozhlas 3 - Vltava v sobotu 5. prosince ve 14.00 hodin. V hlavních rolích uslyšíte Miloše Hlavicu, Michala Pavlatu, Davida Novotného, Ivana Trojana, Barbora Munzarovou a Magdalénu Borovou. -
Re: Photo
jj..ale je ta fotka starší..=) -
Photo
Ahoj, nemáte nějaké foto, kde je s dcerou??? díky :) -
Re: Barunko nesmííš x( i když vím,že ty to asi neovlivníš
jj máš pravdu..nemělo by to cenu se dívat na ordinaci kdžy tam nebude Bára..!!Nesmí skončit..!! -
Re: Barunko nesmííš x( i když vím,že ty to asi neovlivníš
Přesně tak Barunka je ta nejlepší a nejúžasnější herečka na celém světě!! Nikdo jiný lepší než ona není a ani nebude!! Páč Barunka je nejlepčí a nenahraditelná!! *14* *3* -
Barunko nesmííš x( i když vím,že ty to asi neovlivníš
Ahoj,Barunka Munzarová...To je uplně nejlepší herečka na širém světě..
Ale pokud odejde z Ordinace tak se na to můžem přestat dívat !
Pomalu odtamtud odchází všichni dobří herci
Ale Báro,Ty nám nesmíš odejít..
Jinak Ti držím ve všem palečky!
Ať se Ti daří xP
*14* -
verča
barča je nejlepší herečka nasvěte je to milí člověk a je hodně simpaticka a deji to hodně dobře v ovz a tych bulvarum si jich nešimejte tojsou nesmysli ja tet jedu na jeji divadlo a je strašně hodna -
Re: Re: Bára
já tomu taky nevěřim *13* ale je to děs a to nejenom u Báry *9* *4* *4* -
Re: Bára
Soudný člověk bulváru nevěří...myslím, že je úplně zbytečné se nad tím rozčilovat, kdo má totiž mozek, použije ho! *1* -
Re: Bára
Jo no to je fakt děs *16* Baruška je bezvadnej človíček a ta nejlepší herečka na světě tak už jí nechte být! *10* -
Bára
Četli ste ten bulvár?co řikaj o Báře?To je fak neskutečný jak si vymejšlej.Bára je dobrá a takový ty keci co nejsou fakta a eště si ktomu bůch ví co domyslej sou faj strašný.To ktý herecký profesi jakoby "patří" ten bulvár ale takovýto "jak někomu spadne peněženka a voni začnou řikat že rozhazuje peníze" je fak strašný. -
Re: bára munzarová je moc hodná
hehe a nemenujes se ty nahodou Nikca? :D jináč Bára je opravdu něco úžasného :) -
Re: Re: Bára..
No jak to jen říci, Katy - o objektivitě asi máme každá jiné představy, že? Také by jistě byl zajímavý tvůj rozbor slova "zfanatizovaný"... *5* -
Re: Bára..
Souhlasím, Petře. Konečně se zde objevil taky jeden objektivní názor a ne jen výplody zfanatizovaných fanoušků - viz hudy, cobbra apod. -
Re: Baruška
jaa jdu ja J@NUlka jdu na ní do Kalichu na představení jako THELMA A LUISE :) už se moc těším :) -
Bruška je super!!
Bára je naprosto bezvadný človíček *14* v ordinaci se jí nesmírně daří a podává výborný herecký výkon !
Četla jsem,že prý má podepsanou smlouvo jen do prsoince...doufáme,ž si ji prdlouží aspon na dalších pár let ! Jinak jsme se dozvěděli,že její seriálová sestra Magda(Markétka Plánková) má taťku v našem malém městě-Velké Opatovice. Přejeme Ti Barunko mooc a mooc úspěchů v kariéře a v osobním živůtku.Máme tě moc rády..pa *14* -
bára
já myslim že bára hraje dobře a je to dobrá herečka a talent taky určitě má jinak by jí asi na DAMU nevzali