-
Re: Re: Re: Baruška
diky -
Re: Bára..
No to je jasné,, že Bára talent nezdědila , protože každý nemůže být tak dokonalý jako jsi ty !!! Je fajn, že jsi napsal jsem myslela , že se Ti něco stalo ... naštěstí ne *3* .... škoda , že tady nemáš svoje foto aby jsme napsaly jak jsi přitažlivý !!!! *3* -
Bára..
Bára je naprosto nevýrazná herečka.Talent po rodičích,kteří jsou oba výborní herci,bohužel nezdědila.
Navíc je jako ženská taková nemastná neslaná.
Někde jsem četl,že ji štve že musí mít v Ordinaci paruku,že v ní vypadá asexuálně...no nevím...ale co jsem ji viděl jinde bez paruky,tak vypadá pořád asexuálně. -
Re: Baruška
????? Nechápu..... -
Re: Re: Baruška
No já jsem se dovolala jak do Frydku tak do Havru a bylo mi řečeno , že lístky se budou prodávat měsíc před představením takže někdy okolo 20.září ... -
misekely
bara je ta nej nej nej herecka mam ji starasne moooooooooc rada je hezka a vyborne hraje baro jsi jednicka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *1* -
Re: Baruška
ja jedu do frzdku mistku ale nemuzu se dovolat na listki -
Re: Re: Re: :-)
řikate nesmysli to si muze vimyslet kdokoliv myslite ze vam nato skocime ja budu mit neco lepsiho jeji podpis a uvidim ji na zivo a muzu se sni vifotit -
Baruška
Těšíte se poprázdninách na Báru ?? Jak v ordinaci tak v divadle ??? Já se moc těším do Frýdku i do Havířova je tady ještě někdo kdo jde do havru nebo Frýdku ??? Kdyžtak pište ..... Bára je nejlepší !!!!!!!!! *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Barbora končí
Filípku je mi 19 ale rozumově jsem na 3 *9* .... stačí ??? *15* -
Jaký talent máš na mysli?! Proč hned "smekáš"? Zajímalo by mne hanyko kolik ti vlastně bude asi tak let.
Já bych to viděl spíš tak,že cobbra je hodně "ukecaná" trochu hubatá/pardon/,je ráda středem pozornosti a ráda se nechá poslouchat.
Ale pravda,musím přiznat,že její postřehy kolem Vinohrad jsou zajímavé...A její obdiv k Báře Munzarové je dojemný.
Díky jejím slohovým cvičením,kterými zde reaguje na zřejmě pubertálního Petra je zde v diskusi stále živo.
Rozhodně bych toto vzájemné urážení neobdivoval. *3* -
Ď. *3* -
Re: Re: Re: Re: Barbora končí
Cobbro smekám před Tebou *3* .... krásně napsané !!! Opravdu máš talent !!! *5* -
Re: Re: Re: Barbora končí
Ále Peťa se nám vrátil! No už se mi stýskalo. Byla tady bez tebe nuda. Copak - skončila škola, atkovku jsi odložil do kouta a maminka tě za odměnu po dlouhé době pustila na internet, viď? A co výzo - dobrý? *15*
Broučku, to zda jsem jak píšeš "velmi chudá na duchu" nechám s tvým dovolením na posouzení jiným - ty jsi ve své duševní "bohatosti" zřejmě nepochopil můj předchozí příspěvek - nevadí, snad příště (a neboj, to se ti v životě stane ještě mnohokrát) - jinak si nedovedu představit, z čeho jsi vydedukoval, že shazuji herce z Vinohrad - jmenovitě pana Preisse či paní Hlaváčovou. I pro tvoje dobro tě žádám (a to opakovaně), aby sis příště než budeš reagovat na něčí příspěvek ověřil, zda jsi jej dobře pochopil (pokud na to nestačí tvoje mozková kapacita tak klidně požádej někoho o pomoc, to není žádná hanba).
A ještě malý dovětek - považovat někoho za chudého na duchu kvůli tomu, zda pro něj "něco znamená" ať už sebekvalitnější herec mi přijde jemně řečeno zcestné a diletantstvím zavánějící... *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: Baruna končí
Pro Petra i Hanyku: Nebudu trpět ani žádné vzájemné urážky! Pokud chcete vyjádřit vůči druhému negativní názor, tak prosím, ale slušně! -
Re: Re: Re: Re: Baruna končí
Ne ne já inteligent nejsem ani náhodou já jsem psala že Bára ne já !!! Zase si tak nefandím ale nevím čím narážíš na Ostravaky !!!! Já jsem hrdá na to , že bydlím v Ostravě mi se tady líbí .... ale jinak díky ... *3* ... pa 19-letá hloupá Ostravačka *15* *3* *3* -
Re: Re: Re: Baruna končí
Oprava : Ona má maximálně na tu svou "Ordinaci". -
Re: Re: Baruna končí
Ano, udělala velmi dobře, všichni (kromě J.Hlaváčové) si oddechli, že od Barbory budou mít klid. Ona tak maximálně na tu svou ubohou "Ordinaci". *15* -
Re: Re: Barbora končí
Cobbro, opět dokazuješ, jaký jsi chudák. Pan Stropnický je velmi chytrý a kvalitní člověk a shazovat herce z "Vinohrad", může je ubožák. Pan Preiss, paní Hlaváčová a spol. pro tebe asi nic neznamenají. Zde je vidět, že jsi velmi chudá na duchu. *1* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: :-)
Bára má určitě email i telefon, ale neznám(e) ani jedno.....jediné spojení byla adresa do DnV, ale to už teď taky neplatí....ikdyž paní Hlaváčová tam bude dál, takže když by tam přišla nějaká pošta na Bářino jméno, myslím si, že by jí to určitě předala.