Přejít na výpis diskuzí

Barbora Munzarová

OSOBNOST 31.12.2006 
631 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martasik37

Barčá =)

Bára?Ona je fakticky krásná herečka a taky bezvadná..! *14* *3* A v ordinaci jí to m´´oóóc sluší..nemám co k tomu říct prostě dokonalááá!! *14* *14* *14*
  • mně se líbí

Tk si upe Blbá páč Munzarová je Nejlepčí herečka na světe xPP *14* *3*
  • hudy

Re: Re: Re: maja

Přečti si nějaký rozhovor s ní a pochopíš...jinak jsem v poslední době koukala, že už nemá vyloženě paruku, ale pouze příčesek a že už má barvu mnohem blíže ke svým vlasům...hnědnou o:)) *3*
  • Re: Re: maja

Bára paruku v ordinaci opravdu má ale proč *7*
  • misule23

Re: maja

Jak jsi na to přišla!Já bych neřekla,že má paruku *1*!No nevím no!Ale jinak je to super herečka ta nej..ale s Hanákem bych řekla,že to Pavla dá možná dohromady,ales Honzou jí to moc slušelo!!Fakt hodně,bylo škoda,že zemřel!! *9*
  • Re: :-)

hej a prosim te dasmiho mocte o neho prosim muj je vcelkamajka98@seznam.cz fakt moc te o to prosim *9* *9* *9*
  • hudy

Re: maja

a) bylo by dobré nejprve naučit se pořádně česky, případně si zkontrolovat, co jsem napsala (než někam začnu veřejně psát)
    b)Bára má pod parukou normální hnědé vlnité vlasy
  • maja

rika se ze bara nosi v ordinaci paruku skoda ze ji nesunda aspon bychon videli co pod parukou skriva no tak baro sundej ji *9* *9* *9* *4* *13*
  • maja

ted to bude hrozny vrati se hanakova zena a to neni dobry *16* *16* a jsem vzdycky chtela aby byl hanak a pavlou baro ted mam o tebe vetsi strach *4*
  • Re: :-)

Hádám že nedáš...Ale mám na výměnu na Martina Trnavs...tak co,uzavřem obchod? *1*jestli nekecáš...Odepisuje nebo ne.........
  • erunka

Re: Bára

to mi nebudete věřit koho jsem dneska potkala,potkala jsem baletku která tancovala v labutím jezeře,a sní janu hlaváčovou byl to zážitek :-)
  • Re: Re: :-)

A co za ten mail mas taky mail na nakou celebritu?vymenim *3*
  • Bára

Narazil jsem dnes na vaše stránky a jsou fakt super.Já mám dojem,že čím více se v tom šíleným bulváru psaly takové nesmysly,tak tím více je Bára lidem sympatická.Rozumně uvažující člověk takovým stále dokola opakujícím se drbům snad nemůže ani věřit.
    Já jenom nechápu,jak se s takovou krásnou a sympatickou ženskou mohl Jiří Dvořák rozejít.Možná mu vadilo také to,že Bára chtěla hrát i jiné divadlo než se hraje na Vinohradech.
    Kdo viděl Thelmu a Louisu musí být absolutně nadšen.Mně tato hra byla doporučena a já jí zase doporučuji dál.
    Lidi - nelitujte času a peněz a běžte se na to představení podívat.Je to fakt bomba.
  • evelynoconell

Re: včelka maja

máš pravdu kdyby byla s Hanákem ale Pavlu úplně zbožňuju hezky to umí hrát:-)
  • Re: Bára je nej herečka na světě

taky bych chtěla vědět její email hej lidičky fakt ho neznáte? kdyžtak napište
    PPPRRROOOSSSÍÍÍMMM *9* *4* *3*
  • Re: Pavla Barnová

mám stejný názor,a na ordinaci se jenom koukám k vůli ní báro si neeeej! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *4* *14*
  • Re: Bára

máš pravdu ona je neeeeeeeeeeeeeej!!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re:

fakt to je *14* *14* *3* *4* a je neeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • Re: výborná herečka

jo jen tak dál-bara je super *14* *14* *14* *14* *14* *3*
  • Re: Změna

hej jo to hrozný vůbec se k němu nehodi *9* *9* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší