Přejít na výpis diskuzí

Barbora Seidlová

OSOBNOST 31.12.2006 
128 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čau Báro!

Jsi půvabná a extrémně sympatická dáma! 

Posílám pusinku! 😘

• Čau Báro!

Všechno nejlepší k přirozeninám! 🙂

Jsi kočka! 🐱 

Posílám pusinku! 😘

• 😯Všechno nejlepší k přirozeninám! 

• Všechno nejlepší k narozkám!
  • Barunko, preji Vam vse nej k Vasim narozeninam , at k Vam prileti Vase prani a touhy v pravy cas. www.88sortiment.cz
  • ,, Dvojnici,,
  • Dobrý den Báro, musím vám napsat, že mi už několik lidí řeklo, že sem vám podobná. Tak až budete potřebovat dvojka, tak sem k dispozici :D jinak vam zdravím a přeji mnoho životních úspěchu.
  • Všechno nejlepší ke třítuctovejm narozkám!
  • Všechno nejlepší ke kristovým rokům.
  • Všechno nejlepší,hodně zdraví a štěstí *3* *15* *1*
  • Tož vše nejlepší k těm narozkám.
  • Brnečko

Dobrý den, dnes jste mně udělala velkou radost v Dobrém ránu, když jste krásně hovořila o Brnu a Vašich oblíbených vycházkách kolem Brna. Ze srdce Vám doporučuji procházky po lesích mezi Adamovem, Blanskem a Křtinami, kde je množství hezkých lesních studánek, památníčků a palouků, je to součást Lesnického Slavína. Nad Adamovem je opravená rozhledna Alexandrovka. Kolem Brna je zkrátka krásně a těší mne, že se tam líbí i o třicet let mladší slečně. Přeji krásný den. Jiří Junek, lesnický novinář *4*
  • Re: Dobrý den

Můj e-mail: janekovae@seznam.cz
  • Dobrý den

Dobrý sen, zjistila jsem že jste se narodila ve stejný den jako já akorát v jiném roce *1* . Budete se asi divit ale mě je 11 a půl. Jste výborná herečka, viděla jsem Vás v mnoha filmech. Přeji hezké Vánoce.
    Naschledanou
    E.Janeková
    P.S.:Omlouvám se za pravopisné chyby, chodím teprve do primy víceletého gymnázia. *3*
  • smiling

Tajemství

Ahoj Báro, nevím zda sem chodíš, byl bych za to moc rád. Nedavno jsem našel tvůj web (barboraseidlova.wz.cz), ale asi už tam tak často nechodíš. V podstatě jsem tam napsal to samé, co tady, doufám, že bych tu mohl mít větší štěstí... Nerad čtu bulváry a různé časopisy o celebritách a tak různě. Nedavno jsem však jel vlakem a neměl jsem s sebou knížku na čtení. Všiml jsem si, že na sedačce byl časopis českých drah a vy jste byla na obálce s nadpisem, který se týkal tvoji vděčnosti za vše, co přináší život. Jelikož se snažím jít stejnou cestou, přečetl jsem si celý tvůj rozhovor a velmi mě zaujal, velmi se mi líbil a skoro jako bych přitakával. Máš úžasný přístup a byl bych vděčný, kdybys mi napsala mail, který není veřejný jako tento server, kde asi nic nepíšeš... Chtěl bych se na pár věcí zeptat. Máš blízko k vesmíru, vnímáš ho, jeho nekonečnou energii, která je základem všeho na zemi. Chtěl bych si o tom s tebou napsat pár řádků, jelikož nikoho neznám, kdo opravdu tuto sílu umí využívat. Tobě se to daří, blahopřeji Ti a zaroveň děkuji. Děkuji za to, že stále více lidí začíná smýšlet správným způsobem.
    Měj se krásně a pokud jsi to dočetla až sem, prosím, napiš mi, budu za to velmi vděčný. Nikdy jsem nepsal žádné známé osobnosti, ale ty v sobě máš tak mocnou energii, která mě přitáhla. Děkuji Ti a přeji krásný den a spokojený život.
    S přátelským pozdravem, Jirka
  • Bárunka

Barunka je nejen nejhezčí z českých hereček, ale navíc umí taky hrát. Takže absolutní jednička na herecké scéně. *14*
  • moje láska

Ahoj krásko!!!Proč tak nádherná holka nemůže být moje??
  • KiMulov

Mno...já jsem z Mikulova a Báru jsem tu potkala a musím říct,že byla vph...někde mám doma fotku *3*
  • m.j.

HHHHHHHHHUUUUUUUUUUUSSSSSTTTTTTTTÝ ÝÝÝÝÝ

báru mám nejradši

z celejch OSOBNOSTÍ

je GOOOOOOOOOOOODDDDDD *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • K Báře

Jako divák ČT a dalších programů jsem ve městě u nás Báru poznala, ale musím říci, že když na pohled vypadá přijemně tak příjemná rozhodně není. Takový podpis by mohla dát, ale ona, že nedá...Nevím, je to takový divný přístup...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit