Přejít na výpis diskuzí

Barby Kelly

OSOBNOST 29.3.2008 
63 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Děti Kellys

Já ano *14* *3* Ale nebylo to nic moc, ani orgasmu jsem nedosáhla... *9*
  • Re: Děti Kellys

Jdi už do prdele!!! Fakt nudíš *16* *5*

Copak já vím? Já s ním nespala.. *5* *14* *4*

Jasně!A hele,je teda Paddy gay nebo není,když už máš ty zaručený informace!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* *1* *1* *5*
  • Re: Re: Re: Re: Děti Kellys

Že měla Barby přítele, to snad ví každej, kdo se o ně aspoň trochu zajmá...................když už chceš být za každou cenu zajímavá. udávej aspoň informace, který vse zakládají na pravdě..................kdyby měla Barby děti, už by se to rozkřiklo........chodím i na zahraniční fóra - a sry, ale tohle je prostě blbost..... *3*
  • Re: Re: Re: Děti Kellys

Až pojedeš za Paddym nebo Barby tak se jich zeptej,jak to teda s nima je?Jsem ráda,že všechno o nich víš.A proč by jako Barby nemohla mít děti?I v dobách nějvětší slávy kf měla přítele a potvrdil to novinář z Pop life.Jinak ta doba Kf je už dávno pryč a už nikdy nebudou spolu vystupovat,možná za obrovský prachy udělají koncert,ale to je vše. *1* *1* *14* *3* *4* *5*
  • Re: Barby v blázinci není!

No doporčic! tak už toho mám dost! nebudu nic vyvracet, ani namítat ptoti Barby, ale jestli neukážete fotky těch dětí, tak začnu rýpat! *1* *16*
  • Re: Re: Děti Kellys

Že tomu věříš.........Barbie děti nemá
  • Re: Děti Kellys

ahoj dnes som čítala tvoj príspevok a ak by sa dalo rada by som videla tie fotečky ich detí. Ďakujem
  • Re: Re: Barby v blázinci není!

Spíš by nikdo nechtěl mít nic s tebou *1* *1* *1*
  • Re: Re: Barby

Anebo Johnny, leze mi tím krkem
  • Děti Kellys

Čau tak John Kelly a Maite Itoiz mají společnou dceru a jmenuje se JANETHE ITOIZ KELLY,kámoška má slíbenou fotku.Dále Barby Kelly má první dceru jménem MARGARET BARBARA,tu má s bývalým přítelem.Pak má dvojčata ANN BARBARA a ARTHUR SEAN a čtvrté dítě má dlouhý jméno,snad se nespletu YESHUAE MICHAEL RONAN CHARLEMAGNE ten se narodil v roce 2006.Kam Barby chodí na tak dlouhý jméno? *1* Jinak kámoška má ty fotky dětí okopčené z netu tak jestli někdo chce,napište mi na email,dám vám kontakt.Má malý dítě tak trochu dýl trvá,než odepíše. *3* Jinak prý je Barby už rozvedená,bývalý manžel se jmenuje PETER STANB a prý je to lékař,snad. *14*Tak si to nějak přeberte a hlavně přejte Barby lásku,vždyť je úžasná!!!!Ten klip i wanna kiss nebo,jak se jmenuje je skvělý,zpívá tam s Maite.Pa
  • Paddy

Tomu človíčku,co se podepisuje jako já vzkazuju-dobrej vtip,ale já se nikdy nevyjadřovala k Paddymu přirození.Jinak si mě pobavil,fakt! *1* *1* *1* *5*
  • Prodej videokazety

Ahojky,prodám vhs Making the videos 1,je to videokazeta,jak Kf natáčí klipy třeba je tam An Angel,Every baby,Shes crazy,nanana,Why why why...je v dobrém stavu.Cena 100kč+dobírka.Kontakt pavla.kasicka@centrum.cz *14*
  • Názor

Názor na jejich maminku mám takový,že byla určitě hodná,moc milá k dětem a ta její láska byla fantastická,škoda,že zemřela tak mladá,ale nemoc si nevybírá.A papa Kelly?Klobouk dolů,že se dokázal postarat o tolik dětí,ale je škoda,že z nich udělal továrnu na peníze *13* Držel je spolu i za cenu,že nebyli šťastní.Novináři předpověděli,že až zemře tak se Kellys rozpadnou,prý byl jediný,kdo je držel spolu,určitě ho měli hodně rádi,ale pořád spolu zůstat nechtěli.Kathy se vyjádřila prý tak,ať jejich otec prožije zbytek života v míru *4* Kdo ví,co tím doopravdy myslela.Kelly Family byli jedineční a pro spoustu dětí skoro jako náhradní rodina,věřím,že Mama i papa Kelly své keláčky milovaly a chtěly pro ně to nejlepší.Hele,stejně se nikdo nedozví pravdu,tu ví jen oni,jak to mezi nima bylo. *3* Doufám,že mě zase nějaká fanynka nenařkne,že je opět urážím...,ale když jsi chtěla znát názor fans.... *14* *14* *1* *5*
  • Re: Barby

Tohohle týpka neřeš.........kritizuje všechno, kde se vyskytují Kelly ´s - takže ať je to Barby, Paddy, nebo Maite...........
  • Dotaz

Ahoj, chtěla bych se zeptat zde přítomných fanoušků i antifanoušků The Kelly Family, jaký názor máte na rodiče Kellyových - na otce Dana a jeho ženu Barbaru.
  • Re: Fotky Barby

Jj, děkuju, to bys byla moc hodná, kdybys mi je poslala. Ale radši bych je měla přes net...
  • Re: Fotky Barby

Ahoj, tak ty fotky od Tebe ještě nepřišly *5* Kde to vázne?
  • Fotky Barby

Ahoj Mary,dneska jsem napsala tý kámošce,co je má tak snad se brzo ozve,pak ti dám vědět.Na youtube je video Tour,kde má Patricie s Barby na klíně své děti.Přečetla jsem si nějaké diskuze a tam fans typovaly,kterej je to rok 1999,2000 nebo 2001 tak to Barbino dítě se narodilo v roce 2000 tak ti fans se trefily dobře.Podle toho,jak je velké tak to může být rok 2001.Pak jsem našla fotku těhotné Barby,ale nešlo mi to poslat na můj email.Má kámoška by měla mít i vyvolané fotky tak uvidíme,co pošle. *3* Napsala jsem dotaz na Angelův email,kde teda Barby bydlí,on prý některým fans už takhle napsal *14* Já už na koncerty nejezdím,mám malé dítě *4*.Napsala jsem si kdysi o nich takový malý článek,někdy ho tu napíšu,i když se zase najdou nějací týpci,co mi ho hned zkritizují *9* .Všimla jsem si,že mám nejhorší hodnocení-smích. *1* No,ale každý nemůže být oblíbený. *13* Mě se taky líbí Paddy,má krásnou tvář a docela mu to sluší s těma vlasama.Je to takový něžný týpek *14* *14* *14* Dobrou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit