-
Re: Re: Barby
mě na to pomáhá kdyš hodně grgám a prdím -
Pls
Hej, promiňte lidičky, ale když už jsme tu u těch fotek, nenašla by se nějaká dobrá duše, která by mi ty fotky těhotné Barby a jejích dětí poslala? Děkuji. -
Barby
Chuťovko napiš mi tady svůj email,kámoška ti pošle foto Barby v těhotenství anebo její dětičky.Díkes.Co máš stále proti Barby? *4* -
Re: Barby
Barby v jináči rozhodně nikdy nebyla.. *13* Pouze snědla hodně luštěnin, vajec a květáku, břicho se jí nadmulo a vypadala, že je nastříklá, toť vše *1* *1* *5* -
Barby
Kamarádka má fotky těhotné Barby tak si to břicho asi vycpala a asi jsi to špatně pochopila,ale já nikoho neočerňuji. *14* Jsem ráda,že před 13-ti lety ti fans byli trošku jiní takže s touto diskuzí končím,protože nejhorší je srážka s blbcem.Akorád ještě pošlu killer ty fotky Barbiných dětí a jména,ale jinak ti přeji hodně rozumu Veri. *3* Když se chceš hádat tak s člověkem,kterého znáš.Jinak je to trochu trapný. *13* A Dan Kelly měl ještě jednu ženu,tu si nevzal,ale byla kámoška Barbary a s tou má další děti.Můžu ti dát kontakt na člověka,který má lepší info,než ty.Takže si to užij a běž k šípku.Nazdar! *5* -
Johny nemás Maite Itoiz děti...............jestli má nemanželský, tak je logický, že se to ututlalo, ale s Maite nemá ani jedno - zatím *3* -
Re: John
Tak to ze si Johnny vzal Maite Itoz snad vime vsichni...ale dite s ni nema, nekde jsem slisela ze to snad ona mit dite nemuze. Barby deti nema.....a je mi te fakt lito ze si takto musis vymyslet a zaroven u toho ocernovat Kelly Family.
Zajimalo by me kdy jsi naposledy byla na koncerte kdyz jsi tak velka faninka.
Zkus se treba mrknout na www.ikf-forum.eu....tam se da najit spousta novinek a pak si treba nebudes muset vymyslet a muzes nas oslnit skutecnymy znalostmi. -
John
Najdi si ve vyhledavači jméno Maite Itoiz,je to žena Johnyho Kelly. *1* -
Barby
John má dítě s Maite Itoiz,máš ty špatné informace a za tím,že má Barby děti si stojím.A za druhé nic si o nich nevymýšlím,na to jsem už velká *1* -
Oh my good....ty si toho teda navymyslis....jestli te tak bavi o Kellys psat ty by jsi snad mela prvne nastudovat informace...Barby deti nema, John deti nema, Jimmy ma jednu dceru a druhe dite na ceste.
Papa ma 8 deti z Barbarou a 4 zijici deti s Joannou (mel s ni jeste jednu dceru ktera se utopila kdyz bylo hodne mala)
A mimochodem...v americe (oba jejich rodice prece jen v Americe vyrostly) maji vsichni dve jmena...name a middle name. -
A máš zastaral info - Kathy se ke skupině vrátila asi před rokem a zpívá s nimi...... -
Já ti nějak nerada kazím iluze, ale Johny nemá děti........a s Maite už vůbec ne.............a co se týká tý Barby, zase jsem slyšela info, že je v Itálii a začíná zase tančit..............promiň,ale nevěřím tomu, že by měla děti i když bych jí to moc přála -
Barby
Ahoj,ty fotky ti nějak zkusím poslat,musím o to napsat kámošce.Nevím přesně jména,ale všichni mají dvě a ta první holčička příjmení Kelly.Ti ostatní po jejím bývalém manželovi,on je prý lékař.Barby děti se nikde nezveřejňují,protože to nechce,řekla,že už nechce mít nic společného z veřejností a medii.Už dříve chtěla odejít od kellys,ale papa Kelly jí řekl,že ji nedá ani korunu,jestli odejde.Já mám ráda Kellys 13 let a spoustu o nich vím,navíc mám kámošku,která o Kellys hledala na netu,v archivech a dokonce byla kvůli info i v Německu.Byla jsem na pár koncertech.John má dvě starší děti a teď z manželkou malou dceru,ale to je docela známí,on má i webovky.Jimmy má dvě děti,Joey tři,Maite dvě,Patricia myslím dva kluky.A Paddy,už se říkalo,že má dceru,ale asi ne,když je v klášteře.S ním je to složitější,celkově nechápu,proč tohle dělá?Oficiální zpráva zní od něho,že se ke Kellys už nikdy nevrátí.Barby,John,Kathy a Paddy už nepatří do skupiny.Jinak Kathy,Danny,Calorine a Paul jsou nevlastní sourozenci a papa Kelly zplodil další děti po Barbaře,takže je jich hodně.Mě baví o Kellys psát,patřím k lidem,co tu jejich největší slávu u nás prožili,ráda na to vzpomínám.Nechápu,proč se plno jejich fans k nim otočili zády a nesnášejí je,když je měli rádi. *3* Kellys už nikdy spolu nebudou vystupovat,četla jsem jejich článek,jak popsali,co z nich udělali média.No jo,co se dá dělat.Já můžu být ráda,že jsem je viděla všechny na koncertě.A Barby je zvláštní v tom,že ona má svůj svět,do kterého smělo jen pár lidí a tančí nádherně.Je jedno,že teď je tlustá,ona už není KELLY FAMILY!!!!Myslím,že už jsou šťastnější a já jim to přeju,teď už mají tu svou svobodu,která jim chyběla.Tak zdarec a měj se hezky.Pa jo,ještě,maminka je pochovaná ve Španělsku a papa Kelly v Irsku,on to tak prý chtěl. *4* -
Re: Barby má děti.
Ahoj, já jsem měla Kelly Family hrozně ráda, hlavně Paddyho, to bylo něco pro mě *3* *3* Ale to, že píšeš o dětech Barbie mě dost překvapuje, nikde jsem je na netu neviděla a ani nikde o nich nepíšou... *9* Mohla by si mi ty fotky poslat na mail, jsem hrozně zvědavá *3* Jak se jmenujou ??*4* A co Johnny a Paddy, ty mají taky děti? -
Barby má děti.
Jo,jasně tak pozdravuj tu svou kočku!!!! *15* První dcera se jí narodila v roce 2000,ale tu tajila má ji nemanželskou,přítel ji opustil.Pak se zamilovala do lékaře a mu porodila dvojčata,kluka a holku a jako poslední se jim narodila dcera.Rozvedla se,ale žije s dětma ve Francii.Kamarádka mi poslala okopírované fotky dětí a jsou Barby podobné hlavně ta první holčička je moc krásná.Takže každej na ni máme jinej názor,že?To,že je tlustá je pravda,antidepresiva v těle zadržují vodu,tudíž člověk vypadá tlustě,že? *9* Pochybuju,že by někdo vydržel,pronásledování šílených fans a paparazzi,kteří na ně házeli špínu a to denně.Můžeš si to vyzkoušet a jestli neskončíš v blázinci tak ti pošlu třeba čokoládu. *1* Hlavně mi na to neodepisuj,já si nepíšu s lidmi,co ji uráží.Všichni jsme jenom lidi,ale u těch slavnějších to jde více vidět,problémy.Tak se hoď do pohody a nepruď,nikdo na to není zvědavý.Pěkný den!!!!! *5* -
Re: Barby v blázinci není!
Barby nemá děti, kotě *13* *13* kdo by na ní vlez *7* já velký Chuťovkář určitě ne *8* -
Barby fans
Můžete mi psát na tento email o Barby,hledám její fans. *3* pavla.kasicka@centrum.cz -
Barby v blázinci není!
Barby žije ve Francii se svými dětmi a je už v pořádku.V blázinci byla,ale to by asi každý z těch hysterek.A víš,proč jsou blázni v blázinci?Aby nám ti blázni venku neubližovali!!!Jestli si chce někdo psát přes emaily o Barby,ať mi nechá email,ozvu se.Pauline *14* -
Re: Re: Re: :-D
Proč tak hnusný výrazy? Proč blázinec? Já vás opravdu nechápu.....ono by možnáchtělo taky občas přemejšlet, než se něco napíše.... *16* *16*
V "blázinci" jakty řikáš, jsem taky nějakou dobu strávila a pokud si myslíš, že je potřeba nás "blázny" litovat, tak s tě o to nikdo neprosí!!! *8* *8* -
Re: Re: :-D
Ona je v blázinci, jo. Hmm, tak to jí lituju..