Přejít na výpis diskuzí

Bardo Eicher

OSOBNOST 31.1.2008 
73 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tenhle film je luxuss ;)) !! Ale nechápu proč některý holky sem píšou takový píčoviny jako že by Pulpa šukali :D jáj holky klid ... mě se taky líbí ... ale nemusí te sem psát takový kundoviny :DD ! a ještě do toho pravopisný chyby !! :PP :-* :))..
  • pulpo v tom fylmu je nejkrasnejsi skoda ze nejhraje do konce fylmu chudacek je proste krasne *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • souhlasim .. je prostě boží *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jáj, baby, vám asi nedošlo, že ho (pravděpodobně) nikdy neuvidíte! A on si tohleto nikdy číst nebude ... Probuďte se proboha, kolik vám je?
  • Pulpo je borec
  • xX

OMG!vy ste se zamilovali do ty postavy..ani nevite jak se ten kluk doopravdy chova..asi vam de jenom o vzhled jo me taky ae jako tohle je moc treba:...Marta Petříková - 11.02.2010 09:38 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5 2.83
    miluju Pulpa nej. borec k sežrání dívám se pořád na breakout a brečím u toho jak se udusí dokola se na to dívám chtěla bych stebou chodit miluju tě moooooooooooc jsem tvoje faninka [[[[[[[[z toho sem se malem pochcala smichy]]]]]]]]]]tkže jako zlidnete a jestli si snim chcete aspon psat tk si ho najdete na twitteru ))
    • Noa
    • Jako je to divné, že to tu napsala a nechci se do tebe štvát ale koho to zajímá že ses málem pochcala smíchy? Pokud se ti něco nelíbí tak vypadni ne?;) A neštvi se do toho. Já se do toho třeba neštvu ale štvou mě takové kecy;) Takže uber jo;))
    • A ty ses zamiloval do Sebe, neumíš ani psát vrať se do školy
    • Re: xX

A ty máš jeho twitter ??? *7*
  • rossi

doprdele škoda že pulpu umřel byl fakt dobrej *9* *9*
    • jo no *9*
      U toho jsem milionkrát brečela *9*
  • :* :*

Diana ty si riadna pízda.. ! Pulpo je najlepšíí.. mňám úplne senzačný a krááááááááááásny.. mať takých chlapcov na slovensku.. to by bolo božskééé !! :*:*:*
    • Re: :* :*

jasny osukat a zahodit :D..
  • tYpan

hele PuLpO Je PrOstĚ nEjVĚtŠí TyPan sI MySlIM Že KdYbY NeZhEb TaK Je LepŠí NeŽ Nia *8*
    • leamike
      A ty se nauč psát ;)
  • kiki

pulpo je božííííííííííííííí
  • Marta Petříková

miluju Pulpa nej. borec k sežrání dívám se pořád na breakout a brečím u toho jak se udusí dokola se na to dívám chtěla bych stebou chodit miluju tě moooooooooooc jsem tvoje faninka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Re: Marta Petříková

breakout je te nejlepší film na světě a nejvěčim borcem s breakoutu je pulpo je hafo krasnej pulpo myslite ze byste mohli natočit breakout 2???? pulpo je nejkrasneší na světě!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: Marta Petříková

kdyby ho natocili tk tam asi pulpo nebude ne když je mrtvej kravo x!
        • Re: Re: Re: Marta Petříková

*1* jn

Hele,lidi ty co máte rádi breakout nebo aspon barda nebo nilsa pridavejte filmu breakout fotky,videa,tapety a.t.d diky moc *14* *14*

Pulpo Je Debillllllllllll idiott fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* Nesnasim Ho ! *16* *16* *16* *16* *16* *16*

no ty si vymaštěná pinda co??von upa nejkrásnější..:P...neberu ti tvůj názor,ale laskavě ho sem necpi..:P..protože jestli nemáš pulpa ráda,tak nelez na jeho stránky :P:P..koště :P:P
        • stellaxxtexasgirlxx

Re: Re: Re: Marta Petříková

Komu říkáš Koště t si koštěě zlomená koštatko di do pici *16* *16*

ty kravo debilni komu ty budes rikat ze pulpo je idiotb tvoje mama je uidiot svine jedna *8*
        • Re: Re: Re: Marta Petříková

delat nekomu do mami je hezky od naky pici zmrdany..!!!!
          • TVOJE MAMA NENI MAMA, Kdyby Tvoje mama byla moje mama tak tvuj děda je moje babi *16*
        • stellaxxtexasgirlxx

Re: Re: Re: Marta Petříková

Polib mi prdel pico zmrdana ja to nepsala okis to psal muj kamos on nema rad breakout chapes a tvoje mama je svine jedna zmrdana *16* *16* *16* *8* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit