-
lassenkamoooja
lasenko mooooc se mi libis taky bych se stebou vyspala nebo taky chodila jako ta holka lasko proc si to udelal mohl si zit i na vozicku!sice to neni ono vim chibelo bi ti breakovani ale jinak ses strasne sexi!!!!!jo a jinak spirit je peknej curak ja bych ¨ho zabila nejradeji takovej zmrd a ty zanic si nemohl lasko papik janulinka-- mala *14* *3* *5* taky se mi libilo jak si hulil s niou *4* *8* -
Pulpo
PulPo je ten nejveci borec kdys sem vydela pulpa jak ho spirit pretahl tou tici chtela sem se tam rozebehnout a zabit ho precela sem jako pes ploste ploc nio neodbouchnul spirita sam ja sem kricela proc ho nezabil a byla sem nasrana tenhle filmík hraje na city no ploste pulpo je ten nejhezci frajirek je to devka!!!!miluju ho!! *14* *14* *14* *14* -
Pulpo
on nejwííc krásný *14* škoda že umřel *9* nejkrásnější kluk ktereho sem kdy widěla *14* *14* -
marie.hiphop
Breakout je upa nejlepsi filmak na svete tak by jste mohli jit dal.. *14* *4* -
-
Re: marie.hiphop
stejne je divny ze ti si svycar a je to cesky je to blba otazka ale kdo to teda vsechno pise za tebe *1* *1* *1* -
Re: marie.hiphop
Ooooooooo náš nejlepší film který známe a hraje tam fakt uplně hezký kluk jménem Pulpo (Bardo Eicher) je uplně krásnej žereme ho lásku naší.. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
breakout
super film breaknout libil semiten silencio howno woe na sersi *1* -
Nina
Breakout je nay film na svete ae ece lepsi je Pulpo!!! *14* proste pozeram ten film kwoli Pulpovi I Love you Pulpo!!!!! <33333 a skoda že v tom filme zomres!!!!!!mohol si zit luubim ta!!!!!!!!!!!!!in my heart !!!! is pulpo !!!!!!!!!luubimm!!!!!!!!!!!kebyze si tu a kebyze sa da tak uz stebou davno chodim!!!!!!!!!!<333 tvoj usmev rie ryhu do mojej mysle,srda......lubim ta!!!!!!!!<3333 =-* kiss you Pulpo!!! -
SONICKA
JA MILUJI BREAKOUT JE TO CELY MUJ ZIVOT HLAVNE PULPO JEN KDYBY TO ASPON TROCHU SLO TAK BYCH S NIM CHOIDILA JE TO PROSTE NEJVETSI KUNDAK KTEREHO JSEM KDY VIDELA MILUJI HO!!!!!! NAVZDY!!!!! *14* *14* *4* *8* *15* *16* *14* *14* *14* *14* *14* *1* -
* LuXuS *
Luxusní cápek ... *1* Úžasneeej ... Chci hooo !!!!!! :-P -
Bardo Eicher
Jej,ten je tk strašně moc úžasnej .. škoda,že takovýhle kluci tady opravdu nejsou .. já viděla včera Breakout poprvý a když tam potom umřel tk sem měla slzy v očích .. úpe fkt .. hele lidi nevíte kde sehnat ještě nějaký jeho fotky ?? Kdyžtk písněte odkaz .. předem dík *14* -
-
Re: Bardo Eicher
jj vim kde najit jeho fotky tady a jeste na www.libolikob.com jdi na to a tam nejaky najdes ju *8* -
-
Re: Re: Bardo Eicher
Děkuju za odkaz,ale nic mi to nenašlo .. *9* nenapsala si to třeba špatně ??
-
-
-
Pulpo ♥
nechápu to...proč takhle hezký kluci nemůžou bejt u nás? omg asi pojedu do švýrarska ♥ oo a breakout nejvíc jako...pustim si ho třeba 5× z den, akle dívám se jenom na tu část, dokovaď je pulpo naživu *1* *14* *14* *14*