-
Vampirská Akademie
Ahoj, nevím kdo z Vás čte Vampisrkou akademii ale tento herec se moc hodí na jedu roli Dimitrij Belikov !! :) doufám že dostane nabítku tuhle roli vztvarnit! :) a musí ji příjmout!! :) *14* -
Re: Re: trailer
Co to je za odkaz? mě nejde zobrazit. -
Re: Re: Inzerát
oooo tak to se omlouvám že sem si sem dovolila napsat její méno!! *9* *15* *15* já jí mám ráda a jesli ty ne-->tak to už je tvůj boj! Nahýho fakt nemám, ale mám jeho dopis s fotkou, ale to ti fakt nedám! *13* *7* *14* *15* -
Re: Inzerát
Kdo by chtěl takový sračky jako je Gaga (gaga jako nějaká kachna blbá) *13*
Nemáš plakát nahého Bena? -
Re: Re: OMG
To je klidně změnit fotku ale za nějakou pěknou a ne dát tam tuhle -
Inzerát
Ahojky!! Nevim jestli jsou povolené reklamy, ale chtěla bych vám nabídnout výmenů mích plakátů za ty vaše nebo cokoliv jinýho... mám všechno možný Lady gagu, miley, jonas brothers, linkin park, rybičky48, ben barnes a spoustu dalších...dyštak se ozvěte na kashenka162@email.cz nebo na icq 388-928-958 děkuju papapa Kačenka *3* -
Re: OMG
Mě to neva, alespoň je tu nějaká změna -
Re: Re: Re: Re: Už ste viděli...???
oprava, ono mi totiž došlo že 9. 9. teprve BUDE ne BYLO_! *15* fakt soráč já sem ted poslední dobou fakt mimo..... *14* -
Re: Re: Re: Už ste viděli...???
9. 9. 2009?? jako fakt? to ale znamená že premiéra už byla..? ale dyt sem byla v praze a žádný bilbosrdy ani ukázky nikde nejsou.... *7* -
Re: Re: Už ste viděli...???
....viděla sem upoutávku a je uplně bombovej.....ta role doriana mu sedí....jinak premiera tohoto snímku je 9.9.2009....hezký datum.......=)....a k tý fotce....Beník je sexy všude *14* -
Re: OMG
jj Souhlas vraťte to zpátky . -
OMG
To by mě zajímalo který pako vyměnil tu fotku Bena na hlavní stránce na tý předešlí byl prostě sexy a k sežrání vypadal jak 18 a na týhle vypadá ...divně proboha změňte to zpátky. -
Happy Birthday
Všechno nejlepší lásko !! MILUJU Tě !!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
Narozky
Happy Birtday my love.I LOVE YOU FOREVER. *1* *14* -
Hodně štěstí:)
Happy Birthday:D -
Happy Birthday
Všechno nejlepší lásko !! MILUJU Tě !!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
narozky
všechno nejlepší!!!!! *3* -
narozeniny
Všechno nejlepší k narozeninám hodně stestí zdravi a lasky -