-
Happy Birthday...
Happy Birthday Ben... *3* -
Re: trailer
na ten film se moc těšíím *8* -
trailer
http://www.youtube.com/watch?v=oyu_ ZgU1D98
čumte na to:-) ach Ben, má láska:D...ale souhlasim, že se hodí na tvrdáky:-) hihi *14* -
:)))
Mám ho strašně ráda.V Narnii hrál super roli, i když bych spíš do něj řekla, že by mohl hrát něco drsnějšího *14* *3* -
Re: Re: Re: Už ste viděli...???
Adresa URL obsahovala poškozené ID videa. --> tohle mi tam napsali dyš sem tam zadala tu adresu...ale dík -
Re: Re: Už ste viděli...???
adresa na upoutávku je....http://www.youtube.com/watch? v=dY93VUQSMo4,a mocinky doufám že to tady budou dávat,ale ty ženský jak tam po něm lezou tak to je příšerný *9* no ae co se dá dělat... *3* *3* *3* -
Re: Re: Už ste viděli...???
myslím že to u nás bude ale kdy to nevím ale jako ten obraz fuj a ty baby co po něm lezou... nic pro mě *13* -
Re: Už ste viděli...???
Ty si viděla upoutávku?? kdes jí našla?? pošli mi odkaz plsky!! a newíš jestli to bude tady u nás a a kdy?? *5* -
Už ste viděli...???
Už ste viděli upoutávku na film Obraz doriana graye...??? Ben je tam hrozně sladkej... *14* *14* *14* jj a myslíte,že ten film bude i u nás...??? Kdyby ne já se asi zbláznim *9* -
Re: Co to je?
teda souhlasim...neříkam, že t neni kus...ale tohle...myslim, že to docela zkazilo jeho image.. -
SLAĎOUŠ
podle mého je tak TAK SLADKÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: JE PRAVDA ZE BUDE HRÁT V NEW MOON (Nový Měsíc-Twilight saga)
joooo?? xO kdooo? xO to nejni možný! *8* já se taaaaak těšila !! x( *16* *8* *16* *8* -
Re: JE PRAVDA ZE BUDE HRÁT V NEW MOON (Nový Měsíc-Twilight saga)
nebude ho hrat...hraje ho nekdo uplne jiny\ -
Re: Re: Co to je?
moe řeč!! xD -
Re: Co to je?
Pište sem lidi něco, tit je tu totálně mrtvo!!!! *9* -
Co to je?
O bože, lidi viděli jste to jak má Ben na fotkách z premiéry Easy Virtu ty dlouhé vlasy? Mě se to deta nelíbí, měl by si to ostříhat, tak jako to měl v Narnii. Jenže jestli už ted natáčí Plavbu Jitřního poutníka, tak to tak asi bude mít i v tom filmu- jestli se jako snaží udělat z něj nějakého dlouhovlasého krále s korunou na hlavě nebo co...
To je fakt děs běs *8* *8* *8* -
Re: Re: Benova adresa
Tak to asi bude jen na ty dopisy, protože ostatní herci měli jednu společnou, tak asi nebydlí všichni spolu *15* -
Re: Benova adresa
Ahoj tak to newim....ale určitě až něco zjistíš tak to sem písnijá se tam asi takly brzo vydám.. *14* *14* -
Benova adresa
Ahoj lidi, potřebovala bych něco vysvětlit *9*
Ben Barnes
CAM
First Floor
55-59 Shaftesbury Avenue
London W1D 6LD
UK
Tohle je asi adresa, kam se posílají pouze dopisy,co?
Byla jsem totiž minulí týden v se školou v Londýně a samozřejmě jsem se při prvním rozchodu vydala tohle hledat, našla jsem to celkem v pohodě, je to taková rušná ulice u Piccadilly Circus, ale jsou tam nějaké kanceláře. *9*
Bééé, já doufala, ža tam bydlí *14*
Nevíte někdo o tom něco? -
coo?
ježiši lidi!!!pište sem taky něco neeE?!?!?!?dycky se tady toho tolik psalo a ted nic.....čim to?? koukejte se polepšit!! *15*