Přejít na výpis diskuzí

Ben Barnes

OSOBNOST 3.10.2007 
390 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avril122

Happy Birthday...

Happy Birthday Ben... *3*
  • sarah89

Re: trailer

na ten film se moc těšíím *8*
  • jenah

trailer

http://www.youtube.com/watch?v=oyu_ ZgU1D98

čumte na to:-) ach Ben, má láska:D...ale souhlasim, že se hodí na tvrdáky:-) hihi *14*
  • sarah89

:)))

Mám ho strašně ráda.V Narnii hrál super roli, i když bych spíš do něj řekla, že by mohl hrát něco drsnějšího *14* *3*
  • katuska162

Re: Re: Re: Už ste viděli...???

Adresa URL obsahovala poškozené ID videa. --> tohle mi tam napsali dyš sem tam zadala tu adresu...ale dík
  • Re: Re: Už ste viděli...???

adresa na upoutávku je....http://www.youtube.com/watch? v=dY93VUQSMo4,a mocinky doufám že to tady budou dávat,ale ty ženský jak tam po něm lezou tak to je příšerný *9* no ae co se dá dělat... *3* *3* *3*
  • pjka007

Re: Re: Už ste viděli...???

myslím že to u nás bude ale kdy to nevím ale jako ten obraz fuj a ty baby co po něm lezou... nic pro mě *13*
  • katuska162

Re: Už ste viděli...???

Ty si viděla upoutávku?? kdes jí našla?? pošli mi odkaz plsky!! a newíš jestli to bude tady u nás a a kdy?? *5*
  • Už ste viděli...???

Už ste viděli upoutávku na film Obraz doriana graye...??? Ben je tam hrozně sladkej... *14* *14* *14* jj a myslíte,že ten film bude i u nás...??? Kdyby ne já se asi zbláznim *9*
  • jenah

Re: Co to je?

teda souhlasim...neříkam, že t neni kus...ale tohle...myslim, že to docela zkazilo jeho image..
  • miss.luccia-miley

SLAĎOUŠ

podle mého je tak TAK SLADKÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • katuska162

Re: Re: JE PRAVDA ZE BUDE HRÁT V NEW MOON (Nový Měsíc-Twilight saga)

joooo?? xO kdooo? xO to nejni možný! *8* já se taaaaak těšila !! x( *16* *8* *16* *8*
  • nikola126

Re: JE PRAVDA ZE BUDE HRÁT V NEW MOON (Nový Měsíc-Twilight saga)

nebude ho hrat...hraje ho nekdo uplne jiny\
  • katuska162

Re: Re: Co to je?

moe řeč!! xD
  • Re: Co to je?

Pište sem lidi něco, tit je tu totálně mrtvo!!!! *9*
  • narnians

Co to je?

O bože, lidi viděli jste to jak má Ben na fotkách z premiéry Easy Virtu ty dlouhé vlasy? Mě se to deta nelíbí, měl by si to ostříhat, tak jako to měl v Narnii. Jenže jestli už ted natáčí Plavbu Jitřního poutníka, tak to tak asi bude mít i v tom filmu- jestli se jako snaží udělat z něj nějakého dlouhovlasého krále s korunou na hlavě nebo co...
    To je fakt děs běs *8* *8* *8*
  • Re: Re: Benova adresa

Tak to asi bude jen na ty dopisy, protože ostatní herci měli jednu společnou, tak asi nebydlí všichni spolu *15*
  • katuska162

Re: Benova adresa

Ahoj tak to newim....ale určitě až něco zjistíš tak to sem písnijá se tam asi takly brzo vydám.. *14* *14*
  • Benova adresa

Ahoj lidi, potřebovala bych něco vysvětlit *9*

Ben Barnes
    CAM
    First Floor
    55-59 Shaftesbury Avenue
    London W1D 6LD
    UK

Tohle je asi adresa, kam se posílají pouze dopisy,co?
    Byla jsem totiž minulí týden v se školou v Londýně a samozřejmě jsem se při prvním rozchodu vydala tohle hledat, našla jsem to celkem v pohodě, je to taková rušná ulice u Piccadilly Circus, ale jsou tam nějaké kanceláře. *9*
    Bééé, já doufala, ža tam bydlí *14*
    Nevíte někdo o tom něco?
  • katuska162

coo?

ježiši lidi!!!pište sem taky něco neeE?!?!?!?dycky se tady toho tolik psalo a ted nic.....čim to?? koukejte se polepšit!! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší