Přejít na výpis diskuzí

Ben Barnes

OSOBNOST 3.10.2007 
390 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My live

Ben is my love ...I love my loves my celebrity on sky... *14* *14* *4*
  • katuska162

Sháníím...

ahojky lidičky!wm že se to sem nehodí, ale já bych potřebovala nějakou kámošku s kterou bych si mohla pokecat o benovi!mám sice jednu upe bestovou kámošku ale tu Ben bohužel nezajímá... *9* a já bych fakt moc ráda s někym o něm kecala a třeba se o něm dozvěděla něco víc *14* tak se pls ozvěte____nejlépe mezi 12-15 ale může vám být i víc pokus vám neva že je mi 12! *4* tak pište pište pak dám i icq bo skypa *3*
  • katuska162

pOoOoOmoc!!!pls!

potřebuju moc moc moc pomoc!!__xD
    newítě někdo náhodou stránku kde bych si mohla stáhnout písničku leading me on a ještě aspon jak se jmenuje ta závěrčná písničky z filmu??pište pls!! *9*
  • katuska162

Re: Ben v reálu

DĚLÁŠ SI Z NÁS PRDEL??!!ty si ho viděla na vlastní oči???máš podpis, fotku nebo něco??prosííím odpověz rychle!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • katuska162

Re: asi ne

to vole tak to doufám že přijedou!!premiéri Kaspiana sem bohužel nestihla... *9* taže doufám že jí bude mít Jitřní poutník!__tak pojedu na 100% *14*
  • katuska162

Re: Re: Ježišmajrá :-((((

jasně upe moje řeč!!bez Petra a Zuzany to neni takový!!(hlavně bez Petra)__ale přece jenom si moc přeju aby ten další díl natočily!!___bude tam přece Kaspian!! a hlevně já si strašně přeju aby natočily ten poslední cíl ten bude upe bestovej(jj wm že to je ještě daleko)__ale tak se nad tim zamyslete__jestli už skončí u tohodle dílu tak asi těžko zfilmujou ten poslední... *9* *9*
  • katuska162

Re: Re: Re: Ježišmajrá :-((((

jo jasně!!taky mě zajímaj ty ňomopodi!__xD a všechny ty věci!!přece Jitřního poutníka musí natočit nebo ne?!!sem na ně strašně naštvaná!!Bena upe zbožnuju a jestli nenatočí ten další díl tak to asi nepřežiju!!!já teda ubec nedávám přednost Stmívání!narnie je lepší!!držim palečky at to vyjde a natočí toho Jitřního putníka *9*
  • jenah

Re: Ben v New Moon?

No supeeer:D to je ta nejlepší novinak na světě!!! Já si rozhodně přeju aby hrál toho upíra...mrzí mě ta Narnie, ale pochopte, přestává být slavná, zastiňuje jí Stmívání...a já osobně dám přednost zlýmu upírovi ve skutečnosti, než hodnýmu princátku v pohádce...sorry
  • Re: Ježišmajrá :-((((

Já si myslim, že tady nejde ani tak o to kdo to natočí jako spíš o to jestli to natočej. Já osobně se moc nedivim. Řekla bych že Disneymu se do toho nechce protože tam nebudou všechny 4 hlavní postavy a to myslim že by bylo zklamání i pro lidi. No já osobně si taky neumim moc představit Narnii bez Petra a Zuzany. I když jako knížka to bylo samozřejmě dobrý, většinu lidí zajímá film a v filmu chtěj zkrátka všechny. Tak uvidíme co z toho bude. *4*
  • Re: Ben v New Moon?

hold... biznis je biznis.. *9* já toho herce mám rád, ale v roli prince Kaspiana se mi vůbec nelíbil.. ta role se mi prostě nelíbila.. ale jinak je fakt dobrej *4* a na Disney já nemám důvod bejt naštvanej.. zatím ne, ale pokavaď se mi nebude líbit Narnie, tak ať počítají s tím, že vytvořím normálně petici!!! *10* *16* *5* *1*
  • narnians

Re: Ben v New Moon?

To jsem taky četla s tím Stmíváním. to by bylo super, ten film by byl o 100%lepší, kdyby tam hrál Ben. Disneyho ted taky nesnášim a v Datartu prodávaj Disney toustovač! *16* *16* Rozdupat ho! *10* *14*
  • negri.baju

Ben v New Moon?

Pri surfovani na netu jsem nasla, ze nas Benik je adept na roli jednoho upira do dalsiho pokracka Twilight (Stmivani)... Mel by hrat zlyho upira jmenem Aro. Bude se snazit zabit hlavniho hrdinu Edwarda Cullena (Rob Pattison). Musí ho na tu roli obsadit!! A co jsem se tu docetla o Jitrnim poutnikovi!?!? Disney ho nechce sponzorovat?? To ne! Boji se, ze kdyz Disney nebude sponzorovat Narnii, spousta hercu se svych roli vzda...a film bude propadak..!. *9* ...to ne...na disneyho jsem fakt nastvana! *8*
  • narnians

Re: Re: Ježišmajrá :-((((

To jsem taky četla. Prý by to měla být společnost Fox. Tak snad *14*
  • Re: B+A

oficiálně potvrzený že Anna a Ben spolu nic nemají.
  • Re: Ježišmajrá :-((((

já jsem zase četla(už nevím kde) že se shání nový sponzor a že už snad někoho mají, takže až zas taková hrůza by to být neměla.Třeba se to přece jenom natočí. A navíc, jsou to přece Letopisy Narnie. Víte co by kolem toho bylo povyku, kdyby se to nenatočilo? Myslím že už jenom kvůli tomu to natočí, aby byl klid (fanoušci by jim to dali pěkně sežrat)
  • Re: oživme to tu

zrovna před chvíli sem se na ni dokoukala a videla sem ji tak 20 a to ji mam od vanoc :D jako trva 2 a pul hodiny plus mam dvd jak s eto natacelo a ze vsema takovyma vecma takze tak 4 hodky obe dvd :D
  • Re: Re: Re: shlidnuty Narnie - anketa...:-)

no vzhledem k tomu,ze po jednicce ji davali dohromady s Willem,tak bych to vubec neresila. Ono vzdycky kdyz ma nejaka herecka s nekym libaci(nebo postelove) sceny, tyk ji pak nejakou dobu davaji s tim hercem dohromady, dokud nehraje zas s nekym jinym.
  • Re: Narnie 3

zkus tohle, ale je to v angl. jestli nevadi:
    http://www.narniaweb.com
  • Re: dopis benovi

hele cetla jsem rozhovor s Benem a tam povídal že vzhledem k tomu, kolik dopisů mu chodí, tak na odepisování si udělá čas tak nejdřív v důchodu....já byýt vámi tak se na to vykašlu, protože až on bude v důchodu tak vy už si ani nebudete pamatovat, že a co jste mu vlastně psaly. Nebo případně budete mlátit hlavou do zdi, co jste to vyváděly, když jste ještě byly mladé:-) a taky si představte, co tomu řekne váš manžel, když vám po letech přijde dopis od jakéhosi chlapa, co kdysi někde hrál a bude vám děkovat za zájem...možná to v někom vzbudí podezření, žárlivost, nedůvěru...s kým že jste to laškovaly...
  • Re: ???

a není to fuk jestli je nebo není? to je podle mě jen jeho věc(i když to zrovna neschvaluju)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit