Přejít na výpis diskuzí

Ben Barnes

OSOBNOST 3.10.2007 
390 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: ???

s holkou
  • Re: Re: Re: Ben v reálu

Jen je problém v tom, aby holky v tom svém snu doopravdy nežily a neuvěřily mu, protože pak se budou jen těžko smiřovat s něčím jiným, reálným, jen trochu méně úžasným... jestli chápete jak to myslím...
  • Re: hnusák roku

Tak zaprvé - chtěla bych vidět tebe jak bys zahrála jeho roli. Byla opravdu technicky dost náročná. Zkus si představit, že žiješ prakticky celý život se strýcem a tetou, kteří tě vychovali a ty zničeho nic po nějakých x letech zjistíš že tě vlastně chtějí zabít a taky že ti zabili otce a celý život ti jen lhali. Zkus se do toho vžít a zahrát to, když jsi to nikdy nezažila. Za druhé - každý máme nějaký ksicht a pochybuju že zrovna ten tvůj je něčím výrazně lepší než ten jeho. Chápu, že se holkám více či méně líbí, protože celkem vzato je to hezoun, který se prostě bude líbit ať chceš nebo ne.
  • narnians

Re: Re: Ježišmajrá :-((((

Presně, tam je fakt nej. Oóó nééé já chci vidět jak ve filmu vipadá Jitřní poutník a nomopodi a Drinian a Jak je Eustac drak....
    Doufam, že někoho seženou místo Disneyho a natočí to. Ach jo. Co nám to udělali *8*
  • suskin1

Re: Ježišmajrá :-((((

Já jsem to tom právěže taky něco četla v jednom časopise. Ale to je fakt hrůza, protože Ben byl jako Kaspian úplně nejkrásnější!!!!!!!!!
  • narnians

Ježišmajrá :-((((

Lidi, četla jsem , že JItřní poutník má velké problémy a možná vůbec nebude natočen. *8* *8*
    To je hrůza- jako Kaspian vypadá Ben nejlíp a ono jako už nic?
    Disney od natáčení Narnie prý odstoupil, že to nechce financovat a Walden media na to nemají, takže se natáčení hrozně protáhne a nebo žádné nebude.
    Snažila jsem se o tom najít něco víc a co jsem našla jsem dala na blog, tak si to tam můžete přečíst
    http://narnians.blog.cz/ (sorry za reklamu)
    Já z toho asi umřu *10* *16* *8* *9* *9* *9*
  • dorian

jéé komu se povedlo přidat Doriana do Benovi filmografie. Prosím napište ať vim jak se to dělá.
  • treet team

sry dala sem špatný odkaz : www.myspace.com/bbczstreetteam
  • Of. Fanklub na myspace

ahojte fanoušci jen bych chtěla řict že na MySpace mame of street team bena tak se kdyžtak spřatelte link : myspace.com/bbczstreetteam
  • narnians

Re: B+A

No, nic o tom nevím a řekla bych, že ne. V současné době je Ben free *4*
  • B+A

čusky lidičky zajimalo by mě jeslti negdo neví zda měl i v sokromí něco s annou..?děkuju moc..xD hodily by s ek sobě..xD *14* *4*
  • narnians

Gray

Lidičky, Dorian Gray je hrozně blbá osoba, navíc včera jsem došla k pasáži, kde zabil svého přítele. Takže ho fakt nemám ráda! To je hroza, že bude hrát Ben zrovna takového nenormála. Až to dočtu celé, tak napíšu děj knihy na blog. Abxste si to pak mohli přečíst. *9* *10*
  • narnians

Re: Re: Re: Re: stmívání

To by bylo nprosto super, kdyby tam hrál. Stmívání se dost dobrý (ráda bych řekla nejlepší, ale to nemůžu, pač nejlepší je Narnia) Byla jsem na tom 2x , ale něco tomu trochu chybělo - Ben. *9* ,ale když tam bude on, óó to bude filmeček *14* *14*
    Tak doufám, že to neni jen nějaký kec. A budu se modlit k aslanovi, aby nebyl *14* *14* *15*
  • suskin1

Re: Re: Re: stmívání

Já jsem o tom taky něco slyšela, ale prý to ještě není jistý. A taky jsem někde četla, že Ben ja na roli upíra moc hodný..Ale kdo ví.. *7* *14*
  • anninka0001

Re: Re: Re: Re: uz se nemuzu dockat doriana graye!!!

jo tak to máš dobrý,žes to vůbec v knihovně sehnala,já jsem tam taky byla a knihovnice mi řekla,že jsem se právě minula s nějakou pubeťačkou,co si právě půjčila poslední výtisk *3* no,zkusím to zas za měsíc *1* *4*
  • anninka0001

Re: Re: stmívání

jo,já jsem to taky četla na tom samém blogu a celkem si myslím,že by se na upíra hodil *1*
  • veronickaa

Re: stmívání

ahoj,četla jsem to samý na nikyrock.blog a vypadá to že jj,docela bych to brala,kdyby tam hrál,bylo by to božííí *14*
  • anninka0001

stmívání

jo a myslíte,že je něco pravdy na tom,že ben bude hrát v pokračování stmívání? *7* četla jsem to na jednom blogu!!!
  • anninka0001

nový plakát

Tak včera jsem objevila nový plakát Bena,tentokrát ve Šťastné třináctce.no, nejdřív mi bylo celkem líto vyhodit padesát kaček za jeden plakát-ale co bych pro Bena neudělala,že *15* *14* *4*
  • narnians

Re: Re: Re: uz se nemuzu dockat doriana graye!!!

A nevíš kdy? Doufam ,že brzo. Právě jsem si pujčila Doriana Grayz v knihovně, tak konečně budu pořádně vědět o čem to je. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit