Přejít na výpis diskuzí

Ben Barnes

OSOBNOST 3.10.2007 
390 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • veronickaa

POdpis

Super,dostala jsemm ho -včera v 16.15h.Jupííí,jinak děkuju za odpověd všem *1* *15*
  • jenah

Re: Dylema

je to na tobě...ale ben je jedinej úplně nejlepší herec, kterýho miluju!:D *14*
  • jenah

Autograaam

Jsem absolutně naměkko *14* dostala jsem ho!!! *14* *14* JOOOOOO:D *14* *14*
  • janka-hofmanka

myslim si že bysme simohly podat ruce...ae Ben je mozna hezčí!!! *14*
  • narnians

Zůsan verná Benovi *14*
  • veronickaa

Dylema

Ahojky všici,mám menší krizi,tedka jsem podlehla skupině Jonas Brothers,a moc se mi libí Joe-jenže Ben se mi líbil dřív,a tedka newím kdo se mi lÍbí víc,oba je totiž zbožnuju,asi si myslíte že nejsem O.K. *9*ale mám takovej divnej pocit,to je celý.. *7*
  • veronickaa

Re: stranky o benovi

to je fakt užaaasná stránka,jsem tam denně,fakt doporučuju *1* *14*
  • ufooonek

stranky o benovi

jinak jestli chcete vedet vsechno o benovi urcite jiknete pokud ji nahodou nazbate na stranku nikyrock.blog.cz je to uza stranka *3*
  • ufooonek

pomoc:)

ahoj nevite jak pridat film v kteryhc hral jde to? chtela bych tam pridat asi 3 filmy mocdekuju:)
  • narnians

Sláva

Sem se konečně po 100 letech odhodlala se tu zaregistrovat *4* *15*
  • janka-hofmanka

omg! :-O

Ben - my love...muck 4 him ;) *14* *14* *4* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Originál název

kterak, jo? xD
  • narnians

Re: Re: Re: Re: Re: Originál název

To jo. *1*
    Ja bych to nechtěla překládat, pač nevim jak. Ale ten název už přece do češtiny přeložen je. Když kniha višla už před mnoha lety a Bryvo, když něco píše, tak by snyd mohlo vědět, že v češtině je to prostě Plavby Jitřního poutníka (a to nezní drsně)
    Drsně by to znělo, kdyby se to jmenovalo třeba ,,Kterak Jitřní poutník vyvázl ze smrtonosné pasti" *15*
    Ale to je jedno.
  • Re: Re: Re: Re: Re: Originál název

jejda, tady sem asi právě rozpoutala třetí světovou. Jak byste to přeložili vy, kdybyste neznali originální název knížky? já jenom řikám, že ten název nemá zní nějak drsně! *5*
  • narnians

Re: Re: Re: Re: Originál název

Jenže doslovně to taky není. Je to prostě blbost. A Narnie není akční, a k té pohádce jsem psala že má být pro tříletý. Narnie je možná tak pro desetiletý *16* *16*
  • Re: Re: Re: Originál název

tak to přeložili doslovně, no...
  • anninka0001

Re: Re: Originál název

ale já netvrdím,že narnie je akčňák pro dospělí,a je blbost,když by se film jmenoval cesta za červánky,když je název knížky plavba jitřního poutníka *8* *5*
  • Re: Originál název

A co si myslíš, že narnie je? pohádka, fantasy, a v díle s Benem se snažili z toho udělat malou romantickou pecku. Nestojim na straně Brava, ale narnie neni žádej akční trhák pro dospělí... *13*
  • Re: Re: Easy virtue

E? Co to je? *7* *7*
  • DVD

Juchů *1* *15* *15*
    Tak už konečně vyšlo to DVDčko. Normálně já měla akorát narozeniny a už skončila oslava, tak jsem šla přepisovat mojí povídku o Narnii na comp a přitom tak jedním okem čumim na telku a vidim logo Disney, tak si říkam, že Disney natočil Narnii a začnu koukat víc a najednou tam vyskočil Rípčíp! *15* Já z toho dostala šok a začala tancovat před televizí a vyvádět ,,Mámo, ona už vyšla narnie na dvd! Musíme rychle do bontonlendu!" Chudám moje máma se se mnou táhla v hrozným slejváku,přes celý Václavák, ale Kaspiana už jsem měla večer doma a civěla jsem na něj až do půlnoci. *14* *14* *14*
    Ty bonusy co jsou na tom druhém disku jsou fakt super- jak Ben sedí a spí v tom příspěvku o Nikabrikovi a jak hodí hubu v tom kapradí v omylech *15* *15*
    To je boží *14* já se na to koukám každý den! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit