-
Re: Re: Originál název
No to jsem si taky přeložila, ale právě ten Treader je nějaký záhadný. *7* Ale to je jedno, když to nebudou trapo červánky. *1* -
Narnie 2
Tak jsem se včera koukla poprvé na Letopisy Narnie2.. Byla jsem z Bena naprosto unešená. Nemohla jsem se od obrazovky odthnout a tak strašně jsem na konci záviděla Zuzaně!! Proste Ben je úžasnej!Nemá konkurence!!! *14* -
Re: Originál název
originální název je The Voyage of the Dawn Treader,voyage je plavba ,dawn úsvit ale to je to samé co jitro,ale co je to treader,to netuším.Ale myslím,že Plavba Jitřního poutníka je doslovný název.souhlas,fakt Bravo už nic trapnějšího než cesta za červánky vymyslet nemohlo.navíc se i knížka jmenuje jitřní poutník,tak by museli bejt fakt blbí,kdyby dali filmu jiný název. *16* *10* takže myslím,že se červánků obávat nemůsíme *15* -
Re: Easy virtue
Zac Efron 95735
2. Enrique Iglesias 73904
3. Johnny Depp 67425
4. Wentworth Miller 56378
5. Heath Ledger 43430
6. Jesse McCartney 41076
7. Channing Tatum 36163
8. David Švehlík 34237
9. Hugh Laurie 31956
10. Michael Jackson -
Easy virtue
Bude u nás Easy Virtue v kinech? A kdy? *14* -
Originál název
Nevíte někdo, jaký je doslovný překlad Plavdy Jitřního poutníky z aj? Mě dost udivilo, jak se v to Bravu píše, méísto Jitřního poutníka Plavba za červánky- to zní teda dost úchylně, jako by to byla romantická slaďárna nebo pohádky pro tříletý *16* *16* -
Re: Ben
ahoj. chtěla bych napsat Benu Barnesovi dopis, přesněji žádost o autogram. Nevim ale jak mu to napsat......... prosím ozvěte se mi na e-mail ssx3@centrum.cz a poraďte mi , jak to napsat a poslat . děkuji moooooooooooooooooooooooc *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *14* -
Re: Filmografie
ahoooj. takže. Ben hrál a bude hrát ve: L.N: Princ Kaspian, Bigga than Ben, Easy Virtue, Obraz Doriana Graye a Plavba Jitřního poutníka, tj. další díl Narnie jak všici víme *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Filmografie
Tak to je dobrej nápad s těma filmama *1* Souhlas *4* Taky to bohužel newím,jak se to dělá,to má možná nákoej ten správce nebo kdo to tady vede nn?? *3* -
Filmografie
Ahoj holky.Nevim jak se to dela,ale myhly by jsme sem skusit pridat nejakej film v kterym hral Ben.Divam se totiz ze ve filmografii ma jen dva filmy a vsechny jiste vime,eze Ben hral ve vice filmech -
Re: Re: Bravo
No to teda! *9* Ja mam ted ve škole první rok frájinu, tak si to trba za 5 let přečtu *15* *15* -
Re: Bravo
To by moh bejt dost dobrej článek,jenom tomu tak rozumět *10* *3* -
Re: Re: mé poprvé s benem :-D :-D
Jooo já už ho taky mam:D...ale je škoda, že tam daly tak málo obrázků...co bych dala za to, mít plakát v životní velikosti:D:D: -
Bravo
Hůůůů zítra pro něj letim. Dík, že jste to sem napsali. *3*
Já mám časák z francie, který jsem si tam koupila kvuli plakatu a tam je taky rozhovor, ale já mu nerozumim *9* přeložila jsem si akorát nadpis - Ben Barnes a jeho strašná osamělost *8* -
Re: mé poprvé s benem :-D :-D
To my jsem šli ze školou v té době na nějakou sračku a tak jsme se s kámoškou ulily a šly znova na Narnii *1* *14* -
Re: poprvé
*1* *1* hihi jo přesně v Narnii má super vlasy, takový hezky načechraný *4* *4* ve Stardust je ma divný *10* -
Bravo
Ahoj holky!Tak mi to nedalo a taky jsem si koupila. No Ben je tam naprosto uzasnej a ty jeho odpovedi fakt vtipny =) *14* -
New Bravo
Už jsem si ho koupila,na těch fotkách je Bení prostě k sežrání *1* *14* -
bravo
pro všechny fanoušky(teda spíš fanynky)-kupte si nový Bravo.Je tam dvoustránkový rozhovor s Benem. *1* *14* *14* *14* -
mé poprvé s benem :-D :-D
no,ono to začalo,když jsem se dozvěděla,že jdem na letopisy se třídou do kina.tak jsem si samo něco o tom filmu zjistila a nemohla jsem si nevšimnout jeho krásných fotek *1* .a když jsme pak šli do toho kina,vypukla u mě barnesovská mánie naplno *14* *14* *14*