-
Re: Re: Ben
*8* *8* no to teda neni. Nej je Ben! *15* -
Re: dopis benovi
Já mu chci taky napsat,ale ještě jsem se k tomu nedobrala. Doufam ,že odepiše až to někdy pošlu. *14* -
Re: shlidnuty Narnie - anketa...:-)
Ja mam 1 taky na dvd a čumim na to furt až už to znam upe naspamět a Kaspiana znam taky z paměti protože sem magor a byla jsem na tom v kině 7x *14* *14* *3* -
Re: Re: Narnie 3
Na 17.května ale určitě to bude později, protože světova premiera Kaspiana byla taky 16.května a v ČR byl až 19.června. Psali to i v pevnosti,že to nejspíš posunou, jelikož Kaspian jim nevydělal tolik prachů co chtěli a myslí si že je to i tí, že lidé na fantasy chodí spíš v zimě. *5*
Já doufam, že tu svatbu do filmu daj, sice bych tam taky nejradši byla já, ale i tak to bude zajmavy *1* *14* *14*
Jééé já už se těším. Asi to nepřežiju-tak dlouho *8* *8* -
Re: to ne!?!?benbarnes.blog
taky to nechápu byl to upe supr blog. A majitelka byla do Bena fakt šílená *14* docela se divim že je zrušenej -
Re: Narnie 3
myslim že se začne natáčet v lednu 2009 a premiéra je stanovena až na květen 2010 *9* *9* -
Re: Re: Narnie 3
mno doufám,že tu svatbu ze scénáře vypustí,jinak jsem schopná dotyčnou vlastnoručně uškrtit *3* *10* *4* .teda kdybych tu ramaduovu dceru hrála já..... *14* *14* *15* -
to ne!?!?benbarnes.blog
takze holky! Priznejte se! Ci byla prace zalozit benbernes.blog....byl to oupe nejlepsi blog...a ted?!?...je pryc ! Jak je to mozny!?? *9* *9* *9* ....pomoc...co budu delat?..na tom blogu jsem byla schopna stravit i hodiny!...prosim onu dotycnou osobu, co to mela na starosti....kontaktuj me na icq 254 908 030...dekuji.. *3* -
Re: Narnie 3
Vim, ze se bude natacet v mexiku ve vodni nadrzi, kde se nataceli i pirati z karibiku, nataceni uz zaclo, a petr se zuzanou se v 3 uz neobjevi...atd...jukni se kdyztak na netu....zadej do vyhledavace letopisy narnie: plavba jitrniho poutnika a tam se urco dozvis vsechny potrebne informace, jinak si myslim, ze film bude sqvelej, teda knizka je skvela...jedinej hacek je, ze se nam caspian ozeni mno...skoda...zajimalo by me dko bude hrat ramaduovu dceru... *9* -
Narnie 3
Ahoj holky! Nevite neco o natáčení Narnie 3?? *7* -
shlidnuty Narnie - anketa...:-)
Tak jednicku jsem videla asi 20x..:D... ma fakt uza dej.....a Prince Caspiana jasem videla jen 1 a to v kine....ale az vyjde na dvku, tak na to budu cumet furt, dokud me to neprestane bavit.... *15* -
Re: dopis benovi
Jo psala jsem....a jeste neodpovedel, a ani odpoved zatim v nejblizsi dobe necekam....dopisy od fanynek mu prey chodej po bednach, tak to chapu, ze mu to cvilku potrva nez odepise....jeste jak ted nataci nekolik filmu najednou, tak urcite nema moc casu....tak ale urcite to zkus....ale nezapomen tam pripsat, ze muze odepsat kdykoli, treba i za 5 let....ze budes cekat.... *3* -
Re: Ben
Nejhezci herec byl Johnny Depp -
Narnie
No já jsem bohužel Letopisy Narnie 2 neviděla ani jednou,ale už ji mám napsanou v dopise pro Ježíška =)=) *1* -
oživme to tu
Ahojky holčiny..... Tak je pravda že tady moc lidišek nepíše příspěvky, ale vážně by to už chtělo změnit.....Tak můžem třeba vymýšlet různý ankety bo tak něco. Například: Kolikrát jste už viděli Narnie?? -
dopis benovi
ahojky,chci se zeptat,psali jste už někdo benovi *15* ?a odpověděl?já bych mu taky chtěla napsat,jenže v naší pidi poště ani nevědí,co je to mezinárodní odpovědka *9* . -
Re: Ben
Moe rec....je na prd, ze sem moc holek nic moc nepise co?!.....je to skoda...mohly jsme zalozit oupe fanclub hey.....ale jinak ben proste nejvic....... *14* -
Ben
Ahoj holky,nevite jak dopadla ta soutěž o nejhezčího herce?Kámoška mi říkala, že to vyhrál nějakej škaredej,ale já vůbec nevím kdo.A co.A tje to kdo chce, hezčí než Ben nebude! -
ale no tak!
Holky...no ta!...piste prispevky do diskuse, at to tady trosku ozijem...prece to nenechame vsechno jenom benovi...!?!? *3* *1* -
Re: Re: Re: ???
héé!!! mě se nikam nekoukal,kdyz sem ho videla. *1* *15* *15* škoda