Přejít na výpis diskuzí

Ben Barnes

OSOBNOST 3.10.2007 
390 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • negri.baju

poprvé

Kdy jsem Bena videla poprve?....videla jsem ho poprve v roli Dustana v Stardustu...ale dostal me az v Narnii....ty vlasy a ta jeho osobnost!!! dokonalej!
  • veronickaa

Start

U mě to začalo,když jsem ho poprvý viděla v kině,od tý doby se od něj nemůžu odtrhnout,doma všude plakáty,fotky,jsem do něj uplnej cvok. *14* *4*
  • Re: poprvé

Tak já ho poprví viděla v Narnii a došlo mi jak je ůžááááásnej *14*
  • jenah

Re: Re: shlidnuty Narnie - anketa...:-)

Tyjo.... já už to nemůžu vydržet....strašně mi leze na nervy, že každej dává Annu k Benovi... né že bych mu tonepřála..ale podle mě se k sobě moc nehodí.... *9* nemyslim to zle...
  • jenah

Re: poprvé

U mě to s narnií neměla nic společnýho....Ve Stardust jsem si říkala, že je dobrej, ale nic víc..z plakátů na narnii jsem říkala že je dobrej, nic víc...ale pak jsem listovala časákem a...nemohla jsem se od jeho fotky odtrhnout!!! bože takovej šoook *14* *14* *14* a tak to u mě bylo:D
  • poprvé

Lidičky, zajmalo by mě, jak jste na Bena vůbec přišli? Jestli jste ho poprvé viděli až náhodou v kině, nebo ve Hvězdném Prachu? Prostě kdy vám do něj hráblo?
    Mě to postihlo o Vánocích, když jsem si přečetla všechni díly Narnie a pak mě začala byvit, tak jsem o ní šla něco hledat na net a koukam, že tam jsou fotky z Prince Kaspiana, tak se na ně juknu a vidím Bena *8* *15* *15*
    Nejdřív do byl šok, pač jsem si Kaspiana předsatvovala upe jinak a blondatýho *7* a pak mi došlo, že je strášně hezkejjjj *1* *1* *1* a od tý doby jsem magor *14*
  • Re: Re: Re: Re: Pište

Nj. ale ono se to nestane!!!!!!! *8* *8* *9* *9* to je hrůza. Já už mam fakt někdy pocit, že mi z něj totálně hráblo. (přesně řečeno ten pocit mam už rok nepřetržitě) *14* *14*
  • jenah

Re: Re: Re: Pište

co myslíš že bych chtěla já? *14* to kdyby se stalo..O MY GOD *14* *14*
  • anninka0001

Re: Re: Re: ???

cože? *9* před svatbou??? *9* .to vážně slyším poprvé!!!a nevíte někdo s kým? *10* *9* *16*
  • Re: Re: Pište

On spadnul na potkany, ne na mě. *3*
    Jo, ale kdyby na mě spadnul živej, to by bylo hustý.. ooooo já chci *14* *14*

Ono to nespadlo na mě, ale na klec s potkanama(měli asi šok chodáci) A ted už drží *3* *3*
    Já mam zanarniovanej celej pokoj. všeude tam sou obrázky Kaspiana a mam ho prostě upe všude, na tapetě atd.. JJ on je nejlepší, já se z něj taky zbláznila *14*

Ne o tom nic nevim, ale byl super. skoda *8*
  • jenah

Re: Pište

tak to ti teda závidim...kdyby na mě v noci spadl ben barnes tak bych asi nevydržela:D.....
  • suskin1

Jéé ty se máš... A bolelo Tě to večer,když to na tebe spadlo?
    Ja mam zase polepenej celej psaci stul Kaspianem. Rodiče mě říkají, že se z něho jednou zblázním,jenže pozdě.Já se už zblaznila, Do NĚHO! Je prostě úžasnej! *14* *14*
  • negri.baju

To je super.... *3* ....hele nevis neco o tom benbarnes.blog.....je to fakt na prd....ale jinak ta zed musi byt sqela co? *14*
  • negri.baju

Re: Re: Narnie 3

nataceni zaclo uz ted v rijnu....psali to na netu v nekolika clancich s benem...
  • Pište

Lidičky pište sem něco!!!! Ted to tu zas uplne umřelo. *9* *8* *7*
    Já se musim pochlubit: sem v palace cinemas vysomřila obří banner s Kaspianem, je to ta fotka jak tam oběma rukama drží měč a ma tam hlavu a ramena, za nim je les.Velkej je asi 1,5 x 2.5 m. Otec mi na zed pridelal takovy hačky,jemže ja to pověsila moc brzo,oni ty hačky ještě nedrželi a v noci se zvukem jako když padá lavina zřítilo. *10* *10* Dneska to jdu věšet znova,snad to bude držet *4* *4*
  • terka2

Re: Ben a jeho holka

Třeba tebe vid ?? *1* *1* Tak snad všichni by si přály tak úžasně dokonalýho chlapa jako je Ben Barnes a nebo William Moseley.. Ale život je život, a život je krutej *9* *9*
  • terka2

Re: Re: ???

Ahoj Moro,možná že to do tebe hustí otec ale aby sis byla jistá Ben barnes není na 100% teplej..Mám to zjištění!!Za prvé už měl pár přítelkyn a prý měl dokonce i před svatbou (aspon mi to někdo říkal, ale tímhel si nejsme moc jistá).Jen tě chci uklidnit,že teplej bude jedině v tom novém filmu *4* A holky,souhlasím s vámi je dokonalej jak ve filmu tak i ve skutečnosti.A Petr taky není špatnej holky *14*
  • Re: oživme to tu

to souhlasi. já sem chodim často,ale na co tu mam reagovat, když poslední příspěvek je obvykle od mě *7*
    Ted je to tu celkem husty *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit