-
Happy Birthday
Všechno nejlepší lásko !! MILUJU Tě !!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
Je krásnej ale neblázněte!
Hele holky mě taky úplně dostal,je nádhernej a úžasnej a všechno,ale pravděpodobnost že s nim někdy budete něco mít je fakt minimální,nebudem si nic nalhávat,žádná..i když mě to taky štve a snim o něm,přece jenom je tady dost reálnejch kluků..i když žádnej není jako ben.bez make-upu vypadá úplně obyčejně a nic na něm zajímavýho není,je to jenom iluze.Ale chápu všechny protože ať je jakej je tak výsledek je supééér=DD -
fefef
Myslíte si,že má přítelkyni.To je jen provizorní otázka,jinak musim říct,že je upee bombovej!!!! *1* *1* *14* *14* *4* *3* *15* *15* *15* *8* *8* *14* *14* *14* *8* *8* -
-
Re: fefef
já si myslím že nemá,a je to i jistý.nikde nic neřek a nikdo se ho na to neptal tak že asi nemá.mno tak to máš pravdu.je suprovej *14* -
Re: fefef
Zatím nemá a v nejbližší budoucnosti nejspíš mít nebude *1* . To víš, je moc zatížený natáčením filmů, nebude mít čas ( díkybohu ) někoho hledat *1* -
-
Re: Re: fefef
copak ty mu nepřeješ štěstí?? *7* jestli ho máš ráda, tak bys měla! *3*
-
-
-
Líbí
Ben Barnes se mi hrozně líbí :D Aspoň vzhledově. Jened čas jsem do něj byla krátce platonicky zamilovaná, pořád jsem líbala jeho plakát :D :D To bylo, když dávali druhej díl Narnie. Na Jitřním poutníkovi jsem byla předevčírem a i tam mu to děsně seklo, i když měl trochu fousy.
Jo a teď, jak jsem si přečetla jeho životopis, jsem zjistila, že máme i něco společnýho - já taky miluju Beatles a Queen!! :D Dokonce si Beatles právě teď puštim, dostala jsem k Vánocům sadu čtyř CDček =) -
-
Re: Líbí
Hele trochu vousy je strniště ale on měl vousů ako bezdomovec mě se teda víc líbil v druhým díle ale kusanec to je :D -
-
Re: Re: Líbí
Ja si mislim že stimi vosy vypada mužneji ale je to jenom muj nazor.
-
-
-
VA
Souhlasim, že se moc hodí na Dimitrije, moc bych ho tam chtěla!!! *4* -
ben barnees
boze on je taky sweeet uzasny krasny hereees boze tak by som s nim chcela fotkuu a jeho podpiiis skoda zesom nebola v sydney ke tam boool:( *14* ja ho proste milujeeem pred styrmi dnami som bola v kine na narnii a wtedy som sa doooon zalubila:P ja ho proste milujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem *14* -
čte se bárns!
Benovo jmeno se čte Ben Bárns. Vím to, je to takhle určitě. A to Bigga than ben...mno...nwm, ale myslim si, ze se to snad ani dabovat nebude... *9* ...ale v originaale...to je prece to pravy ne?kdyz ho mluvi on!! *14* !! -
-
Re: čte se bárns!
Jojo, prostě originál je originál. Ben má krásnej hlas.. To, co mu přiřadili do Lekce neslušného chování bylo dost hrozný a po 10 minutách jsem to vypídanala! :) -
Máš pravdu, je to Bárns,...v češtině to nebude mít takový kouzlo, protože on mluví absolutně perfektně:D:D:D *14* -
mno jj,to bych ale musela aspon trochu ovládat tu anglinu..a newíš jestlito není aspon s titulkama,to by bylo nejlepší,slyšela bych jeho hlas a jeste věděla o čem to mluví. *3* -
-
Re: Re: čte se bárns!
Titulky si muzes snadno stahnout na titulky.com, zadas tam nazev filmu a normalne stahnes...potom si pustis film, kliknes pravym tlacitkem na mysi a das titulky, nacist a objevi se ti tabulky, tam das downloads a kliknes na ty stazeny titulky a je to..... *3*
-
-
-
adresa
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někdo neví, jaká je Benova adresa. Na webu jsem našla jen adresu, kam se posílají dopisy od fanoušků. Chtěla bych ale vědět, kde Ben bydlí. Děkuju *4* -
Natáčení Jitřního poutníka a Caspianova holka....
Cauky holky..nevite, jestli uz zaclo nataceni Jitrniho poutnika?...a taky kdo bude hrat tu Kaspianovu manezlku...? Ty woe...to bude zase urcite nejaka topmodelka hey....zuzana, a jeste sla....to priznavam, ze zuzane je fakt hezka, ale koho ted daji ke kaspianovi do paru...fakt nwm... -
-
Re: Natáčení Jitřního poutníka a Caspianova holka....
ano natacanie sa uz zacalooo...inak ajja somzvedava koho k nemu daju do paaru mohli by aj mna :D *1* *14* -
Re: Natáčení Jitřního poutníka a Caspianova holka....
to fakt nevim...myslim, že už to natáčejí....ne, já bych k němu zuzanu nedala...k němu se mi víc líbí nějaká blondýna...kdyby tam hrála Jadis tak jadis:D...
-
-
re:
ahojte newie nekdo neco o plagate bena v zivotnej velkosti??????????????????????? *14*