Přejít na výpis diskuzí

Ben Barnes

OSOBNOST 3.10.2007 
390 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • narnians

Ježišmajrá :-((((

Lidi, četla jsem , že JItřní poutník má velké problémy a možná vůbec nebude natočen. *8* *8*
    To je hrůza- jako Kaspian vypadá Ben nejlíp a ono jako už nic?
    Disney od natáčení Narnie prý odstoupil, že to nechce financovat a Walden media na to nemají, takže se natáčení hrozně protáhne a nebo žádné nebude.
    Snažila jsem se o tom najít něco víc a co jsem našla jsem dala na blog, tak si to tam můžete přečíst
    http://narnians.blog.cz/ (sorry za reklamu)
    Já z toho asi umřu *10* *16* *8* *9* *9* *9*
    • Re: Ježišmajrá :-((((

Já si myslim, že tady nejde ani tak o to kdo to natočí jako spíš o to jestli to natočej. Já osobně se moc nedivim. Řekla bych že Disneymu se do toho nechce protože tam nebudou všechny 4 hlavní postavy a to myslim že by bylo zklamání i pro lidi. No já osobně si taky neumim moc představit Narnii bez Petra a Zuzany. I když jako knížka to bylo samozřejmě dobrý, většinu lidí zajímá film a v filmu chtěj zkrátka všechny. Tak uvidíme co z toho bude. *4*
      • katuska162

Re: Re: Ježišmajrá :-((((

jasně upe moje řeč!!bez Petra a Zuzany to neni takový!!(hlavně bez Petra)__ale přece jenom si moc přeju aby ten další díl natočily!!___bude tam přece Kaspian!! a hlevně já si strašně přeju aby natočily ten poslední cíl ten bude upe bestovej(jj wm že to je ještě daleko)__ale tak se nad tim zamyslete__jestli už skončí u tohodle dílu tak asi těžko zfilmujou ten poslední... *9* *9*
    • Re: Ježišmajrá :-((((

já jsem zase četla(už nevím kde) že se shání nový sponzor a že už snad někoho mají, takže až zas taková hrůza by to být neměla.Třeba se to přece jenom natočí. A navíc, jsou to přece Letopisy Narnie. Víte co by kolem toho bylo povyku, kdyby se to nenatočilo? Myslím že už jenom kvůli tomu to natočí, aby byl klid (fanoušci by jim to dali pěkně sežrat)
      • narnians

To jsem taky četla. Prý by to měla být společnost Fox. Tak snad *14*
    • suskin1

Re: Ježišmajrá :-((((

Já jsem to tom právěže taky něco četla v jednom časopise. Ale to je fakt hrůza, protože Ben byl jako Kaspian úplně nejkrásnější!!!!!!!!!
      • narnians

Presně, tam je fakt nej. Oóó nééé já chci vidět jak ve filmu vipadá Jitřní poutník a nomopodi a Drinian a Jak je Eustac drak....
        Doufam, že někoho seženou místo Disneyho a natočí to. Ach jo. Co nám to udělali *8*
        • katuska162

Re: Re: Re: Ježišmajrá :-((((

jo jasně!!taky mě zajímaj ty ňomopodi!__xD a všechny ty věci!!přece Jitřního poutníka musí natočit nebo ne?!!sem na ně strašně naštvaná!!Bena upe zbožnuju a jestli nenatočí ten další díl tak to asi nepřežiju!!!já teda ubec nedávám přednost Stmívání!narnie je lepší!!držim palečky at to vyjde a natočí toho Jitřního putníka *9*
  • Ahoj nevíte náhodou kde bych našla film Locked In.Hraje tam tento herec a film je starý už dva roky.
  • jseš nejlepší *14*
  • katuska162

Sháníím...

ahojky lidičky!wm že se to sem nehodí, ale já bych potřebovala nějakou kámošku s kterou bych si mohla pokecat o benovi!mám sice jednu upe bestovou kámošku ale tu Ben bohužel nezajímá... *9* a já bych fakt moc ráda s někym o něm kecala a třeba se o něm dozvěděla něco víc *14* tak se pls ozvěte____nejlépe mezi 12-15 ale může vám být i víc pokus vám neva že je mi 12! *4* tak pište pište pak dám i icq bo skypa *3*
  • My live

Ben is my love ...I love my loves my celebrity on sky... *14* *14* *4*
  • .snoopy.
    Všechno nejlepší ♥
  • katuska162

INZERÁT!!

ahojky lidičky!!už sem si sem jednou dala inzerát a vyšel mi-a sem mooooc ráda!! tak bych to chtěla zkusit znova ale tohle je důležitější!! *4* shánim někoho kdo by se mnou jel na sportovní tábor!!?? je to na 7 dní a stojí to něco kolem 2700 Kč a je to v třebíči takže kdyby někdo měl zájem at písne řeknu i důvod přoč někomu aschánim a řeknu podrobnosti!! a ještě se možná někdo ptá proč to dávám zrovna sem ale myslela sem že by bylo dobrý kdyby to byl někdo kdo má rád Bena... *3* jooo aještě by bylo nejlepší kdyby to byl ročník 96 nebo 95 *4* *7*
  • narnians

Mrtvo

Je tu hrozný mrtvo, lidi. Pište sem něco. dřív to tu žilo mnohem víc.
    jo taky jsem četla, že Ben nebude v dalším dílu Twilight *8* *8* *9* *13*
    To je hrůza.
  • JE PRAVDA ZE BUDE HRÁT V NEW MOON (Nový Měsíc-Twilight saga)

Ahojky :D Nekde jsem četla že bude hrát Ara Volteri z Twilight sagy v New Moon x) NEVITE JESTLI JE TO PRAVDA? x) Dekuju za odpoved....
    • nikola126

Re: JE PRAVDA ZE BUDE HRÁT V NEW MOON (Nový Měsíc-Twilight saga)

nebude ho hrat...hraje ho nekdo uplne jiny\
      • katuska162

Re: Re: JE PRAVDA ZE BUDE HRÁT V NEW MOON (Nový Měsíc-Twilight saga)

joooo?? xO kdooo? xO to nejni možný! *8* já se taaaaak těšila !! x( *16* *8* *16* *8*
    • katuska162

Re: JE PRAVDA ZE BUDE HRÁT V NEW MOON (Nový Měsíc-Twilight saga)

ahojky! jj slyšela si dobře. Bude hrát Ara a bude chtít získat edwarda pro jeho schopnost číct myšlenky....nwm jestli je to pravda ale asi jo protože sem viděla i ukázky *5*
      • l.enik

Re: Re: JE PRAVDA ZE BUDE HRÁT V NEW MOON (Nový Měsíc-Twilight saga)

Ahojky,taky jsem to četla,bylo by to super,ale vůbec si ho v roli Ara nedovedu představit.Nemohla bys sem dát odkaz na ty ukázky pls? *4*
        • katuska162

Re: Re: Re: JE PRAVDA ZE BUDE HRÁT V NEW MOON (Nový Měsíc-Twilight saga)

jeeee!! tak to fakt nwm! je to někde na youtube..... *15* já sem tak různě procházela net a našla sem to..... *9* fakt netušim jestli to nejdu ale tak pokusim se.....nic neslibuju ale jako nwm jestli nebudeš zklamaná protože je tam asi jenom 2x v tom záběru.... *15* ale i tak je božskej *14* *14*
          • katuska162

Re: Re: Re: Re: JE PRAVDA ZE BUDE HRÁT V NEW MOON (Nový Měsíc-Twilight saga)

http://www.youtube.com/watch?v=YZu9 f1aQUqA&eurl=http%3A%2F%2Fprofil%2E lide%2Ecz%2Fprofile%2Efcgi%3Fauth%3 D%26akce%3Dprofile%26user%3Dstene16 2&feature=player_embedded - to je ta romadůrova dcera....http://www.youtube.com/watch?v=R6hLfRspctY&eurl=http%3A%2F%2Fprofil%2Elide%2Ecz%2Fprofile%2Efcgi%3Fakce%3Dprofile%26auth%3D%26user%3DStEnE162%26page%3D3&feature=player_embedded -tam je leading me on......ale tu ukázku vážně nemůžu najít... *9* promin.... asi bych neměla, ale jestli chceš tam se koukni na lide.cz a najdi si tam stene162 a koukni se do příspěvků sou tam nějaký videa s Benem...možná tam najdeš i tu ukázku ptz si myslim že sem jí tam dávala, ale ted sem jí hledala a nenašla sem jí... *9* tak nwm ale fakt se tam koukni *4*
            • l.enik

Re: Re: Re: Re: Re: JE PRAVDA ZE BUDE HRÁT V NEW MOON (Nový Měsíc-Twilight saga)

Nic se neděje,díky za ochotu,já se ještě někde mrknu *3*
  • nejfanynka

:-)

ten je ták sladkej *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší