-
trailer
http://www.youtube.com/watch?v=oyu_ ZgU1D98
čumte na to:-) ach Ben, má láska:D...ale souhlasim, že se hodí na tvrdáky:-) hihi *14* -
-
Re: trailer
na ten film se moc těšíím *8* -
-
Re: Re: trailer
Co to je za odkaz? mě nejde zobrazit.
-
-
-
jseš nejlepší *15*
-
Happy Birthday
Happy Birthday Bene !! *14* -
super je hodně sympatický přála bych jsi aby byl film jménem upíři polibky myslím že to znáte určitě bych ho brala jako Alexandra Sterlinga
-
narozeniny
Všechno nejlepší k narozeninám hodně stestí zdravi a lasky -
narozky
všechno nejlepší!!!!! *3* -
Narozky
Happy Birtday my love.I LOVE YOU FOREVER. *1* *14* -
OMG
To by mě zajímalo který pako vyměnil tu fotku Bena na hlavní stránce na tý předešlí byl prostě sexy a k sežrání vypadal jak 18 a na týhle vypadá ...divně proboha změňte to zpátky. -
-
Re: OMG
Mě to neva, alespoň je tu nějaká změna -
-
Re: Re: OMG
To je klidně změnit fotku ale za nějakou pěknou a ne dát tam tuhle
-
-
Re: OMG
jj Souhlas vraťte to zpátky .
-
-
Inzerát
Ahojky!! Nevim jestli jsou povolené reklamy, ale chtěla bych vám nabídnout výmenů mích plakátů za ty vaše nebo cokoliv jinýho... mám všechno možný Lady gagu, miley, jonas brothers, linkin park, rybičky48, ben barnes a spoustu dalších...dyštak se ozvěte na kashenka162@email.cz nebo na icq 388-928-958 děkuju papapa Kačenka *3* -
-
Re: Inzerát
Kdo by chtěl takový sračky jako je Gaga (gaga jako nějaká kachna blbá) *13*
Nemáš plakát nahého Bena? -
-
Re: Re: Inzerát
oooo tak to se omlouvám že sem si sem dovolila napsat její méno!! *9* *15* *15* já jí mám ráda a jesli ty ne-->tak to už je tvůj boj! Nahýho fakt nemám, ale mám jeho dopis s fotkou, ale to ti fakt nedám! *13* *7* *14* *15*
-
-
-
Ben v reálu
Normálně bych sem napsala, kdybych nečetla vaše zoufalý vzkazky, jak je Ben úžasnej - potřebovala jsem jeh datum narozenin a jen jsem se sem zastavila. Protože můj tatínek je jeden z organizátoru festivali v KV, tak jsem mohla Bena osobně poznat. Je to určitě pěknej kluk a dost sympatickej, ale věřte, že se koukáte jen obrázky - on moc dobře ví, že si může omotat kolem prstu každou. Určitě by nikdo z váss nechtěl být v jeho pořadí;) nechte ho nějaký anglický slečně, radim vám dobře a začněte uvažovat reálně;) kdyby se vytáhl jakkýkoliv kluk z česka a udělalo se z něho to, co z Bena, šílely byste po něm stejně.. takže koukejte po okolí :P Holky dokonalý Ben je jen ve vašich představách;) -
-
Re: Ben v reálu
DĚLÁŠ SI Z NÁS PRDEL??!!ty si ho viděla na vlastní oči???máš podpis, fotku nebo něco??prosííím odpověz rychle!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Tak mně by určitě nevadilo a plno dalším holkám taky ne, být jeho další v pořadí. Navíc si myslim, že anglický kluci jsou možná lepší než ti naši zoufalci tady. Alespoň se umí hezky oblíct (myslim Bena). To tady sem viděla a osobně znám asi tři kluky, co se fakt uměj oblíkat. A není to jen o penězích... Ben je prostě krásnej a basta. *3* a nikdo mi to nevymluví... a docela se máš, že si ho poznala, pokud ovšem nekecáš... *3* -
je mi to líto a rve mi to srdce, ale musím s tebou souhlasit! sice benjamina neznám osobně, ale pohledný kluk jako on se na holku jen podívá a ví, že ona by se s ním hned klidně vyspala! klukovi, jako je on, stačí, když se na nějakou usměje a ona by mu dala svý srdce bez námahy.
takže holky fakt, ty svoje vzácný srdíčka si nechte pro kluky, který jsou krásný hlavně zevnitř ;) -
-
Re: Re: Ben v reálu
Ale právě v tom skví kouzlo platonické lásky. A myslím, že je to naprosto v pořádku. Někdo chtěl skákat z mostu kvůli Jamesi Deanovi, jiný kdysi bláznil po Leonardu Dicapriovi, užili jsme si scény omdlévajících při pohledu na Daniela Radcliffa. Nové filmové hvězdy se střídají rychle, a po Benovi to bude šílenství po někom jiném. Každá holka má svůj sen o ideálním princi a pro fanynky tady je to právě Ben Barnes. Já bych jim ty sny teď nechala, protože to k životu patří. Jednou z toho vyrostou, budou mít vlastní rodinu, jelikož šance, že někkterá znás uloví Bena je mizivá *1* .
V tuhle chvíli je ale bláznění dovoleno. -
-
Re: Re: Re: Ben v reálu
Jen je problém v tom, aby holky v tom svém snu doopravdy nežily a neuvěřily mu, protože pak se budou jen těžko smiřovat s něčím jiným, reálným, jen trochu méně úžasným... jestli chápete jak to myslím... -
to sice jo, ale z vlastní skušenosti vím, že i sny dokážou bolet, když se to s nimi přehání. takže bacha na to *13* -
naprosto souhlasím.za pár let z toho každý vyroste.i já *4*
-
-
-