Přejít na výpis diskuzí

Ben Barnes

OSOBNOST 3.10.2007 
390 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • katuska162

coo?

ježiši lidi!!!pište sem taky něco neeE?!?!?!?dycky se tady toho tolik psalo a ted nic.....čim to?? koukejte se polepšit!! *15*
  • narnians

Co to je?

O bože, lidi viděli jste to jak má Ben na fotkách z premiéry Easy Virtu ty dlouhé vlasy? Mě se to deta nelíbí, měl by si to ostříhat, tak jako to měl v Narnii. Jenže jestli už ted natáčí Plavbu Jitřního poutníka, tak to tak asi bude mít i v tom filmu- jestli se jako snaží udělat z něj nějakého dlouhovlasého krále s korunou na hlavě nebo co...
    To je fakt děs běs *8* *8* *8*
    • jenah

Re: Co to je?

teda souhlasim...neříkam, že t neni kus...ale tohle...myslim, že to docela zkazilo jeho image..
    • Re: Co to je?

Pište sem lidi něco, tit je tu totálně mrtvo!!!! *9*
      • katuska162

Re: Re: Co to je?

moe řeč!! xD
  • Happy Birthday Ben! :) *2*
  • Beníček je nejjj. herec na světě. Je totálně dokonalý a já ho strašně miluju *14* *14* Co s tím Dimitrijem pořád máte? Beníček se na tuhle roli vůbec nehodí.. dopadl by jako Robert Pattison a to přece nechceme, tak toho nechte! *8*
  • miss.luccia-miley

SLAĎOUŠ

podle mého je tak TAK SLADKÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • umiiram

je naprosto uzasnej...hejkrasnejsi bytost, jakou jsem videla..ale asi nikdy na nekoho takovyho nikdy nenarazim...a proto umiram...I lowe you Ben Barnes!!!!Baruska *9*
  • ach

já mam podpis.mam snim fotku když jsem byla na premiéře a je přesně takovej jakýho jsem si ho představovala milí,galantní,upravený je prostě boží *14* *14* *14*
    • Re: ach

kdo ví, co je na tom pravdy *3*
    • Re: ach

jéé,fakt?já ti tak závidím *9*
  • Ben

je upe nej!!! byla jsem na Kaspianovi a... jsem in love... takovej úžasnej, chci se s ním setkat a hrát s ním ve filmu... I love him...
  • hnusák roku

Bože to je ale hrozný herec ! Nevýrazný, obyčejný xicht a hrát neumí
    • Re: hnusák roku

vies co? drz hubu on je najlepsi herec a najkrajsi herec akeho som kedy videla a som strasne don ho takze ticho bud hej?ked taketo neco nekdo nanho povie tak mam chut vykrutit mu krk *16*

Tak zaprvé - chtěla bych vidět tebe jak bys zahrála jeho roli. Byla opravdu technicky dost náročná. Zkus si představit, že žiješ prakticky celý život se strýcem a tetou, kteří tě vychovali a ty zničeho nic po nějakých x letech zjistíš že tě vlastně chtějí zabít a taky že ti zabili otce a celý život ti jen lhali. Zkus se do toho vžít a zahrát to, když jsi to nikdy nezažila. Za druhé - každý máme nějaký ksicht a pochybuju že zrovna ten tvůj je něčím výrazně lepší než ten jeho. Chápu, že se holkám více či méně líbí, protože celkem vzato je to hezoun, který se prostě bude líbit ať chceš nebo ne.

ona Ewa Farna není o moc lepší. 15-tiletá koza, která sotva umí zpívat se cpe do showbussinesu... nemám ji ráda, Ben je lepší *3*

hm... hlavně že ta tvoje farna zpivat umi co? ben je 100× lepší než ta tvá farná!!! Ben je prostě nej!!! *13*

hmmm....tvuj nazor...=o)...muj nazor je takovy zhe je naprosto kouzelnyy... *14*=o)...videla jsem dalsi jeho film-bigga than ben... chystaam se podivat i na Hvezdny prach...:D proste uzasnyy *14* pro vsechny jeho fandy muzu doporucit tuto web stranku: www.benbarnes.blog.cz ... *14* *14* abych se priznala drive jsem ho vubec neznala...to az z letopisuu...=o)...a tam je faakt krasnyy *14* *14* *14*
      • c

je to ten nejkrásnější,nejúžasnější, nej...nej...nej....herec,škoda,že to nejni Čech,chtěla bych ho vidět na vlastní oči *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *14* je to ten nejrásnější chlap jakýho jsem kdy viděla,nemá chybu
        • ekoka

Re: c

plně s tebou souhlasím ,, v Letopisech je tááák sladkej *14* *14*
          • Re: Re: c

uplne s tebou suhlasim
  • sarah89

:)))

Mám ho strašně ráda.V Narnii hrál super roli, i když bych spíš do něj řekla, že by mohl hrát něco drsnějšího *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit