-
Bene napíšeš mi tvoje číslo na mobil?Chci být jako ty,omlouvám se za chybi.Please poradil bis mi jak se mám zlepšit a jestli chceš vědět s čím tak mi napiš číslo.
-
čau, jsme tvoje největší faninky!!!známe skoro všechny tvoje písničky:
bomby,sweet chili,užasná,těžký váhy,chci,tělo,nemůžu si dovolit,pod hladinou...
nechtěl bys nám dát telefoní číslo?? *14*
prosím,prosím,prosím,prosím...
vaneska a natálka.
(jestli to čteš tak nám prosím odepiš!!!) -
-
Happy B-day Benny *3* ;)*
-
libiš se my a seš frajer lasko *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
cus bene proooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooosiiiiiiiiiiiiim moc chtci na tvuuuuuuuj koncert *16*
-
Zpíva ako buznička,hmm?
-
-
ty si buzničkas ty pičooo chlupatá..nic o něm nevis tak sem radši nepiš ty máslo *1* *1* *1* *16*
-
-
hlavně že ty o něm něco víš :D:D:D:D:D
-
-
jeste kdyby!!!!!!! rozhodne zpiva lip nez ty!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
yghghsgh
-
miluju ho mám ho na-mobilu,zdech,mp4,počítači a noutbuku
-
Beníík
Beník je nádhernej.Je sympatickej a jak zpívááááá.On je prostě WOW kéž bych ho mohla potkat.Miluju hoooo musí to vyhrát.Je WOW a WOW . *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Beníík
Hej navštiv ušního lékaře ;-) -
Re: Beníík
smula v kapse to maj jiny lide ten vas cernoch na o nema! *13* to monika ta je krasna krasne spiva ale vanessa hudgens je jeste lepsi -
-
Re: Re: Beníík
kecz dzt bzla ve vzpadnuti v rozhodování nakonec to bzla nikoleta ale stejne dobre neni upe nej sou tam lepsi ale taková leona je horšíí..:D....vyhraje to CHODÚR...nebo to mozna nevyhraje ale zpívat umí nejlíp...:D
-
-
-
Ben Cristovao
ben je prostě super super je klásnej, umí zpívat a má styl je SUPER ! mam ho ráda doufám že to vyhraje *14* *14* *14* -
-
Re: Ben Cristovao
Hej nevim, styl má možná dobrej, ale stejně si radši zajdi k ušnímu ;-) -
Re: Ben Cristovao
vyhraje? *15* proboha, to snad ne *15*
-