Přejít na výpis diskuzí

Ben Cristovao

OSOBNOST 29.9.2009 
286 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XxXXxXx

Krásnej,sympatickej..Jen je v Superstár jsou lepší :]
  • nejvíc se mi líbí písnička bomby. už z ní něco umím. vlastně od něj ani jinou než bomby neznám *7*
    • ja znám od nej spousty písniček a většinu z nich umím. *1*
  • Je to černej idiott,který neumí zpívat,natož mluvit.Ani v jedné písni mu není rozumět,chování burana a ještě je negramotnej.Chlapče,tím posilováním si IQ nezvýšíš.Trapák nad všechny trapáky!!!
    • Hele chlapce..tady někdo závidí
    • hele srovnej si to v hlavě .. rasismus není nic čím by ses tu měl chlubit ,, a jestli jsi někdy viděl nějaký jeho rozhovor ty jeden polomozku, tak by si zjistil že je to inteligentní člověk ,,a na svém vyjadřování se Ben snaží pracovat... Jo a když se ti tak nelíbí, tak proč sem vůbec lezeš jsou tu fanoušci a když jím nejsi, tak sem nelez!!! *3*
  • aaandy

Ben ve sprše

škoda, že ho Martin přitom nenatočil. to by byla teprv sranda :) :D
  • Přeju Ti Bene všechno nejlepší k tvým dnešním 26. narozkám!!! *3* *4*
  • porzba ažádost

Náhodou kdybyste věděli kde bych sehnala 2 jeho podpis.karty+podpis.Napoište mi na Email.Děkuji jana
  • skih

--

nema na to ale je sympatak *3*
  • hele ty mellounku radši zavři zobák
  • souhlasim ze SKAILER *2*
  • lalipop

Je gay!

Kdo včera sledoval superstar ví proč! *14*
    • Re: Je gay!

Jo je tam Ben a je fakt sexi.Neslys nikoho Bene mas navic nez ta priblbla porota zavidi ti.Jsem na pul Ceska na pul afroamericanka no a co a mam snedou plet.Mame navic to je jasne.pa
    • Re: Je gay!

jak to jako myslíš????????Podle mě tam teda nic takovýho nebylo!!!!!!!!!!
      • Re: Re: Je gay!

přesně mě taky píjde že NENÍ GAY....když už někdo tak Bendig..:D...ale teplej tam neni nikdo .....bendig jen tak vzpadá...nej je ben a chdúr...... *14* *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: Je gay!

tj.....beneček by se moh zlepčit vyhrát ae to by se musel trošku víc snažit ae stejně ho upe moc milujuuuuuu *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší