Přejít na výpis diskuzí

Ben Cristovao

OSOBNOST 29.9.2009 
286 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alexisxxx

achjo mám dilema

Ben je sladkej a klásnej!!!! Ale ač to říkám opravdu nerada měl dávno vypadnot!!!!!!!!!!!!!!!!! Neumí moc zpívat, vypadla konvice, ale zpívá desetkrát líp!! Pryč s ním *9*
  • ahoj bene si velmi užasni spevak a i hezky a libi se mi ten klip užasna moc tě obdivuji tak ahojky *14* *14* *14* *14* v
  • newí někdo s kým chodí ?
  • BEN

*♥Dokonalost♥*
  • Obavy...

wOOw!! Dneska Michael nebo Madonna noo oba dva mají dost těžký písničky.. Jsem zvědavá co si vybere náš Ben ... asi všichni se obáváme..
    • aaandy

Re: Obavy...

Madonna - Dont Tell Me
  • BEN CRISTOVAO je na Česko-Slovenská Hudební Databáze:
    http://www.cshudba.cz/interpreti/49-Ben_Cristovao
  • Ben

má úžasný charizma...je krásnej, umí se předvádět, je tO idOl, ale na Superstar určitě nemá...stejně mu všichni pOsílají hlasy jenOm prOtO, že je tO kundál...ale jediný cO se mi fakt líbilO byl Family pOrtret Od PINK...tO se mu pOvedlO...pOdle mě brzO vypadne...stejně jakO mOnika BagárOvá... *14* *14* *3*
    • katy_kiki

Re: Ben

Ben a Monika sou nej úžasnej zpívaj !!
      Myslím že tam budou dlouho !!
      • casemake

Re: Re: Ben

To si myslím taky , protože jim malý 13 letý pubky posílají hlasy i když měli už dávno vypadnout . Tot´ můj názor. *9*
    • Re: Ben

ty asi nemáš hudební sluch co???asi úbec nemáš hudební sluch člověk kterej rozumí hudbě tak by věděl že ben je ten nejůžasnější spěvák v celý súperstar nevim co tam dělá lacho ten spívat neumí ubec ale ben ten má na víc než zahazovat se v blbý superstar *8* *8* *8* *8* *8* *8* *16* *16*
      • Re: Re: Ben

ben je děsnej!!!nechápu jak mu všichni můžete posílat hlasy!sympatický je ale zpívat neumí vůbec!hezkej no..mam jiný vkus teda osobně mě se nelíbí ale stím zpěvem tam fááákt nemá co dělat!na superstár prostě nemá!!!newím co tam eště dělá! *3* *7* *7* *7*
      • casemake

Re: Re: Ben

Hele další kdo dlouho neviděl češtinu.
        Nauč se pravopis.
        Jo a zpívat je se z ne se s. *13*
    • Re: Ben

To velké O, které všude tak ráda píšeš, to má být znázornění kapacity tvého mozku?
  • Bene,
    do nového roku Ti přeji hodně štesti zdraví a lásky a at vám to s Monikou dlouho vydrží.
    PS:S Monikou vám to strašně moc sluší.
  • všechno nejlepší :*
  • beník dnes byl v naší škola a zpíval sweet chilli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit