-
:'(
skoda ze ben vypadl:'( *9* *9* *9* -
-
Re: :'(
to jo :(:(
-
-
Jsem tvůj něj lepší fanoušek stáhl jsem si tvoje písničky. jednou se chcu se s tebou s kamaraďit.
-
-
Ale já s tebou ne!
-
-
nééé
Bože Bene proč??? však já sem ti posílala hlasů *9* *9* *9* :'-( -
-
Re: nééé
jj fakt chudáček *9* je mi ho STRAŠNĚ MOC líto. *9* fakt sympaťák *9* škoda =( ale nechápu proč zrovna ON? *9* Fakt ho MOC MOC MOC MOC MOC lituju *9*
-
-
Byl jsi super
I mě je to moc líto, že Ben vypad.Je to škoda =( Byl,je a bude nej. -
Napiš my na praďedovou galerii ja tam bydlim
-
.......
Je škoda že jsi vypad Bene! *9* *9* Já jsem ti fandila ze všech nejvíc *3* -
život de dál
nojono nekdo vypadnout musel ted je ze mě pouze divak *4* takže můžu v klidu říct že mim favoritem je martin *4* děkuji tem co mi fandily díkes za hlasy lidi mejte se jestli se budete ridit podle me tak posilejte hlasy martinovi chodúrovi protože on si v zakulisí (jako jediný) nehraje na to co není tak zdarec BEN -
-
Re: život de dál
Ahoj Bene
si super mužu tě poprosit o fotky na freestailu si plostě in. pošly na email
gabinka.zikanova@seznam.cz děkuju
mužu si stebou dopisovat? *4*
-
-
brečím
ahoky lidičky včera jak Ben vypadl tak sem tomu prvně nemohla uvěřít.Ale pak mě to docvaklo a tak moc sem se rozbrečela jako ještě u žádný superstar:( .Nemohla jsem uvěřít tomu že už ho v superstar neuvidím a neuslyším zpívat protože zpíval uplně božsky a je krásnej!!!!!tedka budu fandit Bendigovi tak doufám že aspon ten tam vydrží!!!!!!!MTR BENE!!! -
-
Re: brečím
bene nic si z toho nedelej byl si super ale život jde dál myslim že si te naka skupina určitě najde a vezme tě k sobě do kapely.miluju tě *14* *14* *3*
-
-
druhořadý český zpěvák.
-
-
libí se mě na tobě tvé kritické myšlení. Mnoha lidem dnes totiž jinak tolik chybí. Nemáš špatný komentáře.
-
-
Ben
To že vypadl mají na svědomí noviny jak na něj furt něco vymýšleli. *16* Stejnak je nejlepší ze Superstar a nikdy na něj nezapomenu *14*