-
krásavec *14* *14* *14* *14* *14*
-
BEN
Poslední dobou se trochu stal terčem bulvárních plátků nemyslíte?????????Dva dny po sobě na titulní straně to je husty.ale stejnak je nejlepší v Superstar *14* -
-
Re: BEN
to je jasné.. když novináři vidí, že je někdo oblíbený, píšou o něm -
-
Re: Re: BEN
Já vím to sami se stalo i Maikimu
-
-
-
Ben je uzasnej a mladej kluk ale má úžasný písničky nejvíce se mi libyla písnička úžasná, bomby, těžký vahy, atd.... Já ho faktycki zboznuji ☺☺☺
-
-
Jóóó holka,ty budeš taky zřejmě velká bomba!
-
-
Písně nic moc. Do soutěže postoupil stejně jen k vůli vzhledu. Jinak mi přijde jako sympaťák co má i něco v kebuli.
-
Benův utajovaný otec!!
Benův utajovaný otec!! http://ahaonline.cz/cz/spolecnost/4 2530/proc-ben-cristovao-(22)-taji-t atu?-jel-v-kauze-s-uplatky-a-vrazdo u!/ -
Ben je nejlepsi
*14* Ben je super kluk je nejlepsi posilam mu porad moc hlasu ,bez neho by ta soutez nebyla dobra,treba kdyz davaji chodura z 60.let tak vypinam televizu radeji,drzime ti palce Bene ses super a nic si nehrajes *3* *14* -
-
Re: Ben je nejlepsi
Nojo,jenže Chodúr umí alespoň zpívat! -
-
Re: Re: Ben je nejlepsi
hm..ale je nudnej....
-
-
-
Adresa
AHoj, nevěděli byste někdo jakou má adresu, když bych ho chtěla požádat o autogram? Moc děkuju :) -
BEN
Včera byl absolutně supeeeeeeer *14* *14* *14* Moc mu to sedlo *14* -
ahojky
ahoj lidi moc dekuji ze me takhle fandite sem potesen vasima hlasama nebyt vas byl bych uplna nula na snowboardu ale reknu vam tajemstvi:ja v superstar stejne nechci zůstat děkuji vam
VAS MILY
BEN CRISTOVAO -
-
Re: ahojky
ahopjan Bene jestli to si ty pisnes plsky na tebe nejaky kontakt??? *5* -
Bene dal by si mi tvoje tel.nebo Icq nebo email.Moc ti fandim,byla bych rada kdy by si nahral nejaky CD a usporadal konzert. *14* -
lidi ste fakt najivní nebo co? kdybych já řekla že jsem Bůh věřili by ste mi to? 19:04 se Ben musel chystat na superstar a ne sedět u Pc -
-
Re: Re: ahojky
houbelec. v 19:25 včera psal na face. ale tohle nepsal Ben, protože takle nepíše. a těžko by se podepsal: VAS MILY
BEN CRISTOVAO
a vůbec pochybuju že by sem psal. pokud to nenapíše na facebook, nevěřím tomu
-
-
moc moc sem ti fandil bene.:( skoda ze si vypad.muzes mi rict prosim tvoje icq nebo profil na lide.cz? *4* -
ahoj -
:D :D :D :D :D
-
-
net worth:75 million dollars.
PENÍZE NEJSOU V ŽIVOTĚ VŠE!!!