-
Ben v Olympii
http://www.youtube.com/watch?v=yepF ROeKEHM -
bene kolik ti je let moje segra te rada posloucha *5* *5* *5* *5* *5* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *8* *8* *8*
-
-
je mi 28,ale po stránce rozumové jsem zamrzl na stromě v celých 6ti letech!
-
-
-
kontakt
Ahoj Bene mohla bych tě poprosit o kontakt na tebe např e-mail nebo icq nebo skype *1* *8* *8* -
Jsi nejhezčí *14* *14*
-
je fakt jako sexy *5* *5* *4*
-
Ben....
ahojik...Bene prý jezdíš jezdit na snowboard no Harachova....říkali nám to známá která má bráchu a ten má syna se kterým prý jezdíš....fakt tam jezdíš?? :)...já bych tě tam hrozně ráda potkala =O* *14* -
-
Re: Ben....
Tady vám těžko odepíše *3* -
-
Re: Re: Ben....
Ne asi..odepíše vám možná tak na FcB-....tady asi dost těžko! *1* -
-
Re: Re: Re: Ben....
jj co by tu ben asi tak dělal.... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
Re: Ben....
jo do harachova jezdím často ale můžeš mi říct jak se menuje se mnou tam jezdí hodně lidí -
-
ahoj bene jsem tvuj velkej fanda a byl jsi dobrej treba to tancovani no to byla bomba a nebo to salto to nechapu no to je jedno tk se mej a odepis pls
*5* *5* -
jste opravdu tak hloupé a naivní,když si myslíte,že vám sem odepisuje Ben? *15* -
-
Re: Re: Re: Ben....
Jako já vím prd o tom,jestli to je fakt on nebo ne,ale jak si mužeš bejt zas jistá tím,že to není doopravdy on???...Copak to píšeš ty???... *15*
-
-
-
-
fre
Hej Bene narodili jsme se oba ve stejný den a měsíc..jsem si všimla. -
Jestli to čteš tak to bereš od poloviny lidi máš pozitivní komentáře a podle měsíce seš taky dobrej
-
Preč je napisané že Ben randí s Monikou ? Ako priala by som to keby že su spolu boli nadherny paár. Ale ved oni spolu nerandia :)
-
ahoj
*14* *14* *14* ahoj bene byl jsi super spěvák škoda že to nigdy nepřečteš chtělabyh podpis víš zbírám je :) *14* *14* byls super fandila jsem ti ale byli lepší zpěváci né že bis nebyl dobrej mocinky byh si přála aby vyšlo tvé cd *4* to bi bylo super!!!!!!!!!! *1* brečela jsem gdyš jsi vypadlseš fakt borec nevím co napsat ale to neřeš :)))) pa pa a napiš já ti dám dyštak email jj