Přejít na výpis diskuzí

Ben Cristovao

OSOBNOST 29.9.2009 
286 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne*erská nula, která roste pro šibenici nebo pro život na ulici.
  • rgr

V tom finále měl bejt Ben a Martin a Bendig..
    moje pořadí je 1.Martin
    2.Ben
    3.Bendig

Ti dva co tam zůstaly jsou nudní.
    • Re: rgr

Až an martina a bendiga ej to dobrý.xD

jinak po tom vtipu co sem napsal s tebou uplne souhlasim

to teda jo nejdeš s izašpásovat děvenko *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Sorry mám tam hrubky a chyby ve slovech
  • PRO BENA

AHOJ BYLA JSEM NA TVÉM KONZERTĚ V TEPLICÍCH SEŠ ÚŽASNÝ A DOUFÁM ŽE BUDEŠ VYSTUPOVAT DÁLE PA PA PA FRIESTALISTO MÍŠA *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *5* *3* *1* *1* *1* *1*
  • si fajn chcu te videt *2*
  • MILUJEM TĚ

AHOJKY BENE MÁM TĚ MOC RÁDA A DOUFÁM ŽE BUDEŠ ZPÍVAT CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT JESTLY BUDEŠ MÍT NĚJAKÉ VYSTOUPENÍ V LITVÍNOVĚ *4*
  • Plakát Bena

PRO VŠECHNY FANYNKY A FANOUŠKY!!!!!!! Na auktu je velký oboustranný plakát Bena ve formátu A3!!! Pouze jeden JEDINÝ!!! http://www.aukro.cz/item859412389_b en_cristovao_ze_superstar_oboustr_s nb_plakat_a3.html
    • kate555

Re: Plakát Bena

ten plakát mám doma....může si ho kdokoliv koupit v časopisu BOARD v plakátovém vydání :D:D...není jediný může ho mít kdo chce :P
      • Re: Re: Plakát Bena

myslím tím jediný na aukru :) protože u nás ten časopis už není k dostání...
        • kate555

Re: Re: Re: Plakát Bena

fakt ne?? tak jaktože jsem ten časopis koupila v trafice?? :D
  • karolinka

Ahoj múj Beníku,nemúžu bez Tebe žít a pořád na tebe myslím i s mojí mamkou,moc bych si přála,aby jsi nám zaspíval!!!!!!
    Měl jsi vyhrát superstar TY!!!!!!,jsi prostě nejlepší.Myslím,že by jsi se hodil k moji mamce,je nádherná snědá kočka a je na mladší,když vleze do "kozičky",tak si nestačí psát telefony kolik má nápadníkú.Tak papa a posíláme s mamkou moc pusinek!!!!!
    • Re: karolinka

TAK MI POSLI, KAROLÍNKO FOTECKU. TVOJI A TVOJI MAMKY:-) MOC RAD BYCH TE POZNAL. :-)
      *14*
    • kate555

Re: karolinka

to chceš jako Benovi dohodit svoji maminu?? :D:D bože už taky nevíš co vymyslet :D
  • bene miluju te si nejlepsi na světe si k sežrání a písně mas nejlepsi
  • ben

To jsou svině ty co ho zmlátili!!!!!!!!
    To jsou nějaký totální sračky! *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit