-
ben je good
ben je good nema sice treba na chodura nebo bendiga ale ja ho mam prece jen rad ma svuj styl -
-
Re: ben je good
ben má úžasný styl...... *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3*
-
-
ahoj Bene kolik ti je prosím odepiš si boží a užasny *14*
-
-
Ahoj Danielo je mi 28 let a kdyz se podivaš na horu tak tam uvidiš moj věk :*
-
-
je boží :3
-
-
Jo je boží
-
-
ahoj bene jak se mas doufam zee doobre strasne te zboznuji jsi proste uzasný znam vsechny tvojee pisnicky jso uplne nejlepsi a ty taky chtela bych strasne na tvuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj KONCEEEEEEEEEEEEERt ale uz jsou vyprodannnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeee vsechny listky nebyl by tady jeste nejaaaaaaaaaaaaaaaaaakyyyy proooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim papa jeste napisu me see papa
-
Dotaz?!
By mě celkem zajímalo s kym chodí, protože na fb má, že s Monikou Bagárovou, ale Denis Lacho jí tam má, že je s ní ve vztahu stejně jako Ben... Tak doufám, že s ní chodí Ben a je to pravda... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Dotaz?!
Ben s ní nechodí. A na Fc To npsaný už nemá. Sbohem. A Lacho? To asi težko dyž bydlí někde na slovensku a ona Na moravě.
-
-
Je výborny bel i unas na skole predvadel kiber sikanu a dostala jsem jeho podpis lepsiho fesaka jsem nevidela wow
-
ben
skvěle zpívá a ještě k tomu je tak hezkej *4* -
♥♥♥MILUJU
♥Krásnýý...černoušek...prost ě MILUJU ♥♥♥ NÉÉJ♥♥a krásně zpíváá♥♥ -
Narozeniny
On se narodil 8.6. a já 6.8. *1* -
-
Re: Narozeniny
no to je tak neobyčejně skvělý jako třeba dýchání :D:D...omg
-
-