-
Beníík:D
noo co k němu dodat?:)......jen to že je moooc sladkej a roztomilej a kdyby byl takovej jako je v O.C ve skutečnosti *1* tak bych si ho okamžitě nastěhovala k sobě *14* *14* *14* Lovuju ho *1* *14* *14* papa *3* -
Ben
BEN *14* prostě je krásneeej *14* *14* -
O.C
O.C je nejlepšííí seriál co můůže bejt škoda že ho tak rychle skončily :-( -
Benjaminek
Benjaminek je proste sladouckej meda:0)V serialu O.C. mu to moc slusi,ale abych rekla ta jeho new image se mi moc nezamlouva,vypada o hodne starsi:( ale i tak je hezky,ne?? *1* -
ježiš on je fakt sladkej ...a v tom serialu je ještě lepšíí , a newíte jak se jmenuje ten jeho nevlastní nrách v O.C ?? kdyby ste to zjistily tak mi prosím napište na mail ...díky
-
uihgwee
ja si te beru jako priklad nejvic by me potesilo te videet chci byt jako ty!!!!! *4* -
Kukuč :P
Béén, upe kráásnej kukuč má, z něho se dá poznat jestli je zamilovanej nebo néé, prostě sladkééj :-** *14* *14* -
O.C. is the best
Benjamin MCkenzie je nejlepší v tom seriálu a ještě s Marissou to by prostě bez nich nebylo ono *3* *14* *14* -
Je slaďoučkej :-*
Ben je fakt ten nejsladší herec na světě! *4* ..je to fakt mrtě slaďoučkej klučina!..upee ho žeru...má hrozně klášnej kukuč...a hefký tělo...stě je celej upee úúúúžasnej *14* ... PS: a ten jeho seriálovej nevlastní brácha se menuje Adam Brody (hraje Setha Cohena)... -
-
Re: Je slaďoučkej :-*
Seth Cohen (Adam Brody) není v jeho seriálu žádný brácha ani vlstní. Seth žije v úplné rodině. Sandy do vytáhl z vězení, aby začal Ryan nový život a aby měl, co neměl v dětství. -
-
Re: Re: Je slaďoučkej :-*
mas v tom zmatek chlapečku nebo holčičko *1* Cohenovi Ryana adoptovali jestli sem to dobře pochopila *1* takže Seth je jeho nevlastní brácha a jestli tomu nevěříš tak to najdes na vsech strankacha dokonce se o tom v serialu i několikrat mluví *1* takže klídek *1* -
-
Re: Re: Re: Je slaďoučkej :-*
Nechápu, proč se mám klidnit. Děláš jako bych byl naštvanej nebo co. To slovo nemám rád
-
-
-
-
milujem ťa
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* newiem ako vam ale mne sa uplne najviac lubi ryan je NAJlepŠÍ aaaaaaaaaa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
jeziiiis tak ho polizat aaaaaaa *9* *4*