-
On je prostě...Ben...yeah
Je naprosto úžasnej...=o) Škoda, že nemám takovýho kluka..vlastnosti v O.C...uzasny, postava..skveli...vzhled taky..ma proste 100 bodů.. *14* -
-
Re: On je prostě...Ben...yeah
Bude to znít zajímavě, ale přesně takhle vypadá můj přítel.....a má i takovou povahu. V době, kdy nám to neklapalo se začal vysílat ten seriál...což mi celkem pomohla.....Ale není to med...Zážitky a vzrušení v plných doušcích.... -
-
Re: Re: On je prostě...Ben...yeah
tayk bych chtěla mít takovýho kluka:)máš štěstí:)
-
-
-
Lol
on je upě k sežrání nemám pravdu??kdybych ho poznala tak bych se hned na něho vrhla a už bych ho asi nepustila *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* -
-
Re: Lol
mno pravda ..plostě k sežrání a ten jeho úsměv žhé ... *14* plostě klásnej ...nejrásnější !!!
-
-
miluju:D
jaaj pane boze on je proste pan dokonalej upe upe moc moc moc nejvic ho zeru ooo nejvic jsem do nej blazen ja ho nekdy nekde potkat tak asi padnu na hubu:D.. a pak za nim pobezim a uz se ho nepustim:D!! a s marrisou???...no o tom ani nemluvim ti dva se k sobe nejvic hodi!!;) jednou bych je chtela videt ..to bych asi omdlela krasou a sliny bych mela az na nahou:D!! miluju miluju miluju!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Miluju
Nejlepší nejhezčí prostě Best..Miluju ho muck *14* *14* -
BIRTHDAY!!!!!!!!!
Všechno nejlepší k narozkám!!!!! -
:-*
Jedním slovem - úúúúúúúúžasnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Narozky
Všechno nej k narozkám :* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* -
Všechno nejlepší k narozeninám *3* *14*