Přejít na výpis diskuzí

Bergüzar Korel

OSOBNOST 9.2.2011 
103 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DeniiiL
    vše nej nej k narozeninám Berguzar za rok asi bude pořadná párty 30 na cestě ale na svůj věk vypadá mladě tak vše nej nej *1* *2*
  • Všechno nejlepší Berguzar... *3* *2* *1* *7* *15* !!!
  • wauworld
    vše nej ! *14*
  • Tisíc a jedna noc je "veledílo" pro prostoduché jedince...
  • Škoda že je konec :( Moc se mi to líbilo a hlavně príma herci, bude mi smutno :D Mohl být každý den 1 díl anebo to přes prázdky vynechat a pokračovat od září.
  • ja vým jak se čte její jméno.a víte jak se jmenuje do opravdy? *1* *1* *1* *1*
  • Tisíc a jedna noc
    Tisíc a jeden grc
  • škoda že to skončilo *13* *13*v*13**13**13**13**13*
  • ahoj lidi nevíte někdo jak se čte její jméno díky
  • Tisíc a jedna noc je velice dobrý seriál,ze začátku jsem tomu moc nedávala ale poslední dobou (asi posledních 100 dílů) mně to začalo bavit.Je to úžasné,Onur je hezkej a celkově Šeherezáda i všichni tam to hrajou skvěle procítěně.
  • Re: Re: piča

jo ona neni asi pica to jen ten reziser je pica ze udelalk tak posranej seros
  • Re: Profilovka

podivej se na sebe jo a je nech byt ty pico
  • forever together

doufám že to bude láska na celý život :-)
  • wauworld

Re: Profilovka

a co dali i jinejm ještě horší !!!!!!!
  • jjannissekk

Profilovka

Ale tu hlavní profilovku by administrátoři mohli změnit, tam je zmalovaná jak.... Na té fotce zkrátka vůbec není hezká!
  • Re: Re: Re: ;-)

asi tak nějak
  • Re: ???

jasně že je kráaná má nádherný oči aty vlasy ýjo kočka
  • Re: piča

to ty si ta piča tak drž hubu ty ři´toksichte ne ty si vlastně ptákopisk a ještě jednou oní řekněš že je píča tak si mě nepřej
  • Re: Re: Re: piča

jo a ještě něco to bych chtěla vidět tebe ty kreténe to kdybi stála před tebou to bych chtěla vidět jak jí řekneš že je píča
  • Re: Re: piča

přesně ona není žádná píča ta drž hubu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit